• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi.

Arkadaşlar benim sadece pik gördüğüm günün önceki gecesinde ve ondan önce 2-3 günde 1 ilişkim oldu. Pik günü ve sonrasında hiç olmadı. Ama ben bel ağrısı kalça bacak ağrısı hissettim bu süreçte. Bir de inanılmaz şekilde şişkinlik yaşıyorum alt karin bölgesi kasık bölgesi felaket geçen hafta giydiğim kıyafetleri giyemiyorum resmen. Suanda ilişkinin üzerinden geçen 8-9. Gun Bat: 25 Aralık ve kan tahlili verdim bu sabah. Kanda çıkar mı eğer varsa yoksa erken mi oldu?
Aynı bat günlerimiz benimde 8 gün geçti.
Dün vermiştim çatlamanın 7. Günü negatif

Yarın belki versem çıkar galiba ya da duruma göre beklicem 🥲🥺🥲🙁
Merhaba ben de yumurtlamadan 7 gun sonra kan tahlili verdim 1.15 çıktı umudu kesmiştim ama bugün bat tarihim ve umutsuz olduğum halde bir test yapayım dedim sonuç böyle çıktı. Değişmiş olabilir mi cidden ya. Utanıyorum gidip yeniden tahlil istemeye aile hekimimden de
IMG_8896.jpeg

Merhaba ben de yumurtlamadan 7 gun sonra kan tahlili verdim 1.15 çıktı umudu kesmiştim ama bugün bat tarihim ve umutsuz olduğum halde bir test yapayım dedim sonuç böyle çıktı. Değişmiş olabilir mi cidden ya. Utanıyorum gidip yeniden tahlil istemeye aile hekimimden deEki Görüntüle 3526318
Benimde böyle oldu :) çatlamanın 7. Gün 1.20
11.gün beta 30 :)

GÜNCELLEME : çatlamanın 11.günü beta 30 çıktı hamileyim.

Selam kızlar günaydın ☀️
Yumurtlamam 9 Aralık ( 13.gün ) olmuştu.
Çatlama 11 aralıkta(15.gün) gerçekleşti.
Bu sabah fark ettim ki süt kıvamında akıntı gelmiş normalde benden gelmezdi. peçeteyle silincede çok fazla geldi. umarım bu belirti erken hamilelik belirtisidir. 🥹 Bel ağrısı da başladı, dün de kasıklaeımda batma oldu daha çok erken biliyorum ama insan farklı birşey görünce heyecan yapıyor. Test yapmamak için kendime söz verdim reglim 24 Aralık görünüyor :) ki zaten şuan yapsam da çıkmaz 🐞
Merhabalar ben ovülasyon testlerine yeni başladım.çatlama tarihi nasıl belli oluyor o kısmı anlayamadım.beni bir aydınlatabilir misiniz😊

Merhabalar ben ovülasyon testlerine yeni başladım.çatlama tarihi nasıl belli oluyor o kısmı anlayamadım.beni bir aydınlatabilir misiniz😊
Pik çıktıktan sonra ( t ile c çizgisinin aynı tonda kıpkırmızı çıkması pik) ertesi gün diğer çizgi silikleşmiş oluyor. İkinci çizgi silikleştiğinde çatlamış diyoruz ☺️

Back