- 1 Kasım 2024
- 394
- 127
- 30
aaa çok şaşırdım çatlamadan 7 gün sonra bariz gözüküyor çizgi canım inşallah doğrudurOvu testi yapmıştım canım ben 9 aralıkta yumurtlama 11 aralıkta çatlama görmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa çok şaşırdım çatlamadan 7 gün sonra bariz gözüküyor çizgi canım inşallah doğrudurOvu testi yapmıştım canım ben 9 aralıkta yumurtlama 11 aralıkta çatlama görmüştüm
Oğlumu bata 9 gün kala bunun gibi bi silin çizgiyle 5.10 ile öğrenmiştim tam sınırda :)aaa çok şaşırdım çatlamadan 7 gün sonra bariz gözüküyor çizgi canım inşallah doğrudur
Canım benim oğlum 25 aylık tam tamına. Onda elimde tek bir ovu testi kalmıştı bir yaptım pik gördüm gördüğüm günle beraber 3 günü değerlendirdim reglime 9 gün kala da 5.10 ile çok ama çok silik birşeyle öğrendim ve biç belirtim yoktu.ayy kardeş geliyor desene :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ne gibi belirtiler hissettin canım sen deneyimisin de :) hangi günleri değerlendirmiştin ben de anne olmaya calısıyorum :)
Heyecan yaptım çok inşallah vardır da hüsrana uğramam hiç bilmiyorum ne zaman versem acabaAllah bağışlasın :) ne zaman kan testı vermeyı dusunuyorsun, bu testın yanlıs gosterdıgını ben hıc duymadım. ınsAllah kan testı ıle de doğrulamış olursun :)
Ay canım eşim göreve gitti giderken araba da kaldı bebiş arabası hastane çok uzak bebekle imkansızvalla 5.10 ile oğluşunu öğrenmişsin canım ne duruyosuuun kan testi verseneeeeeee
Evet insalllah vardır Rabbim hepimize nasip eder inşallah bu ayneyse geç olsun da güç olmasın o zaman beklemekten başka çare yok o zaman :)
amin ya benım gecen ay kımyasal oldugu ıcın dıken ustundeyım regle 4 gun var cok da ıstıyorum artık bebek ama sanırım adet olucam bel ağrım başladıEvet insalllah vardır Rabbim hepimize nasip eder inşallah bu ay
Oğlumdan önce 2 tane kimyasalım var Ocak -şubat var mart ayındq oğlumu öğrendim.amin ya benım gecen ay kımyasal oldugu ıcın dıken ustundeyım regle 4 gun var cok da ıstıyorum artık bebek ama sanırım adet olucam bel ağrım başladı
2 kımyasaldan sonra takvıye ılac vs bır sey kullandın mı canım? hala dusunuyorum neden oldu dıye zor bır surecmıs hıc bılmedıgım bı kavram gırdı hayatıma o kadar mutlu olmustum kıOğlumdan önce 2 tane kimyasalım var Ocak -şubat var mart ayındq oğlumu öğrendim.
Kullanmadım canım tek kullandığım folik asit2 kımyasaldan sonra takvıye ılac vs bır sey kullandın mı canım? hala dusunuyorum neden oldu dıye zor bır surecmıs hıc bılmedıgım bı kavram gırdı hayatıma o kadar mutlu olmustum kı
Var şuan regli olacakmışım ağrıyor değişik . Bu kadar erken başlamazdı.Yaşadığınız belirtilerde hiç kasık ağrısı adet sancısı benim gibi yaşayan yok mu yalnız mıyım??? ajahahsh anlamadım gitti dün verdiğim kan testinin sonuçlarını öğleden sonra çıkabilirmiş bekle bekle çatladım
Kullanmaya devam :)ben de kullanıyorum folik asıt bakalım hayırlısı :)
Ben dayanmadım yaptım Roll gebelik testi bu test için hiç olumsuz duymadım umarım yanıltmazBende de aynı belirtiler günlerimizde aynı. 24 aralık günüm söz verdim yapmıcam bakalım sonucumuz ne çıkacak bu kadar belirtiye :)
Dün gece saat 3 dü titreyerek kalktımmmm resmen eşimi uyandırdım bana sarıl diyeVe ellerim ve ayaklarım buz gibi
Aynen benim de bu kadar erken başlamazdı. Geçen ay küçük bir kistim vardı dün ondan eser kalmadığını söyledi doktor hn. Çok mutlu oldum. Ama bu sancılarım 3 4 gündür var normal ve psikolojik olmadığına eminim. Eğer kanda da negatif çıkarsa o zaman hormonal dicem. nasip işte ne diyeceğini bilmiyor insanVar şuan regli olacakmışım ağrıyor değişik . Bu kadar erken başlamazdı.
Kullanmaya devam :)