Erken gebelik belirtisi.

ayy kardeş geliyor desene :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ne gibi belirtiler hissettin canım sen deneyimisin de :) hangi günleri değerlendirmiştin ben de anne olmaya calısıyorum :)

ayy kardeş geliyor desene :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ne gibi belirtiler hissettin canım sen deneyimisin de :) hangi günleri değerlendirmiştin ben de anne olmaya calısıyorum :)
Canım benim oğlum 25 aylık tam tamına. Onda elimde tek bir ovu testi kalmıştı bir yaptım pik gördüm gördüğüm günle beraber 3 günü değerlendirdim reglime 9 gün kala da 5.10 ile çok ama çok silik birşeyle öğrendim ve biç belirtim yoktu.

Şuan ise ovulasyon testiyle 3 aydır deniyorum.
Beyaz akıntı , bel ağırısı , baş ağrısı dün gece de saat 3 de titreyerek uyandım üşüdüm buz gibi olmuştum. Regli olacakmışım gibi bir ağrı var ve ara ara kasıklarıma batma oluyor böyle ne bilim elektriklenme gibi değişik. Umarım vardır testlerden çok ağızım yandı . Bu teste çok güveniyorum hiç silik bile çıkarmadı

Allah bağışlasın :) ne zaman kan testı vermeyı dusunuyorsun, bu testın yanlıs gosterdıgını ben hıc duymadım. ınsAllah kan testı ıle de doğrulamış olursun :)

Yaşadığınız belirtilerde hiç kasık ağrısı adet sancısı benim gibi yaşayan yok mu yalnız mıyım??? ajahahsh anlamadım gitti 🥹🥹🤭🤭😇😇 dün verdiğim kan testinin sonuçlarını öğleden sonra çıkabilirmiş bekle bekle çatladım🥲🙃🥲🙃

Yaşadığınız belirtilerde hiç kasık ağrısı adet sancısı benim gibi yaşayan yok mu yalnız mıyım??? ajahahsh anlamadım gitti 🥹🥹🤭🤭😇😇 dün verdiğim kan testinin sonuçlarını öğleden sonra çıkabilirmiş bekle bekle çatladım🥲🙃🥲🙃
Var şuan regli olacakmışım ağrıyor değişik . Bu kadar erken başlamazdı.
ben de kullanıyorum folik asıt bakalım hayırlısı :)
Kullanmaya devam :)

Bende de aynı belirtiler günlerimizde aynı. 24 aralık günüm söz verdim yapmıcam bakalım sonucumuz ne çıkacak bu kadar belirtiye :)
Ben dayanmadım yaptım 😃 Roll gebelik testi bu test için hiç olumsuz duymadım umarım yanıltmaz

Eklentiler

• IMG_8964.jpeg
    IMG_8964.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8955.jpeg
    IMG_8955.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8953.jpeg
    IMG_8953.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8951.jpeg
    IMG_8951.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 11
Var şuan regli olacakmışım ağrıyor değişik . Bu kadar erken başlamazdı.

Kullanmaya devam :)
Aynen benim de bu kadar erken başlamazdı. Geçen ay küçük bir kistim vardı dün ondan eser kalmadığını söyledi doktor hn. Çok mutlu oldum. Ama bu sancılarım 3 4 gündür var normal ve psikolojik olmadığına eminim. Eğer kanda da negatif çıkarsa o zaman hormonal dicem. 🥲🥹🥲🥹nasip işte ne diyeceğini bilmiyor insan🥹🥹🥹

X