- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Ins gelmedi kırmızılarBeklenen adet tarihinden geriye 14 gün gidip hesaplamıştım ben ve o günlerde de yoğun kıvamlı akıntılarım olmuştu kesin yumurtlama demiştim O dönem gecti şimdi daha beyaz daha akıntılara dönüştü ve adet sancısı gibi hafif sancılarım var bende adet mi acaba diye endişeleniyorum bakalım
Kiz sende temizlik perilerimi geliyor öncesinde? Bende hiç öyle olmaz.Benim 6 gün kaldı ama her regl öncesi gelen temizlik perileri ve pms öfkesi de geldi bugünKramplar artarak devam ediyo, göğüs ağrısı da başladı üstüne.
Açıkçası ben ümidi kestim şimdiden önümüzdeki aya bakıyorum. Bu güne kadar çok stres ve heyecan yapıyordum ama bugün birden bana her regl öncesi gelen bütün evi kırklama isteği gelip temizliğe girişince elenmiş saydım kendimi. Sende durumlar nasıl??
Bat bugün di mi Senin?Hayırlısı olsun aynen nasip işte yumurtlama gününü iyi tespit ediyoruz olur heralde diyoruz ama sadece biyolojik değil işte sağlıcakla gelsinler inşallah
Acıkcası ben yumurtlamayı sadece akıntımdan anlayabiliyordum hiç ağrı hissetmezdim adet sancılarım aşırı oldugu için ordan anlıyodum o ay hangi taraftaHer yunyrtlamada sağlı sollu kasık ağrıların olur muydu?
Canım benim, akıntın var mi senin adet öncesi beyaz? Varsa koyu kıvamda mı oluyor?
Nasıl ki kanın rengi adet gibi mi?Ben hala adet diyeyim artık buna böyle enteresan birşey yaşıyorum...20 günde kanama yaşadım...Yerlesme kanaması öncekı gebelıgımde gördüm bu şekilde pıhtılı,pembeden kırmızıya dönmez.. Normal adet tarihimi bekliyorum şimdi ..Doktora gidicem
Bu kadar ağrın olmuyordu o zaman?Acıkcası ben yumurtlamayı sadece akıntımdan anlayabiliyordum hiç ağrı hissetmezdim adet sancılarım aşırı oldugu için ordan anlıyodum o ay hangi tarafta
8 eylül ama bi cok regl belirtisi yaşıyorum muhtemelen bu ay olmadıBat bugün di mi Senin?
Yok canım olmuyorduBu kadar ağrın olmuyordu o zaman?
Benimde olmuyordu, ins kist vs değildir o ağrıların sebebi.Yok canım olmuyordu
Regl öncesi ne yaşarsın?8 eylül ama bi cok regl belirtisi yaşıyorum muhtemelen bu ay olmadı
Hafif hafif adet sancısı ve en belirgin göğüs hassasiyeti yasarım ve tabiki sinir :)Regl öncesi ne yaşarsın?
Ben sökülme ağrısı alt kasıklarda yaşarım.
Ya evet ilk reglimden beri böyle enteresan bir şey olur. Neden oluyo bilmiyorum ama obsesif gibi temizlik yapmaya başlayınca regl olacağımı anlarım.Kiz sende temizlik perilerimi geliyor öncesinde? Bende hiç öyle olmaz.
Ay Güzelmiş ama :) bende kolumu kaldıramıyorum miskinlik oluyo hep gögsüm bacaklarım falan sızladıgı içinYa evet ilk reglimden beri böyle enteresan bir şey olur. Neden oluyo bilmiyorum ama obsesif gibi temizlik yapmaya başlayınca regl olacağımı anlarım.
Ya acaba kimyasal gebeligi anlamanin bir yolu yok mu? Mesela gercek hamilelikle arasinda belirgin farklar ne olabilirArkadaşlar merhaba sırf şu erken gebelik belirtilerini anlatmak için açtım hesabıÖncelikle rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
3 . Hamilelik geçirdim ilk ikisi düşük oldu ama hepsinde belirtiler 10 gün önceden başladı doktorum artık deli olduğumu düşünüyodu ama benim vücudum hep alarm verdi.
İlkinde yumurtlama testi yapmıştım testten 3 gün sonra belirtiler başladı göğüs yanlarımda bi ağrı oldu ama en belirgin olan bi his vardı idrar istediği ama idrar yok sanki sıkışıyomuş gibi içerde bi karıncalanma bi hoş olma durumu oldu 2-3 gün sürüyo bu kesinlikle gebelik belirtisi . Çok araştırdım kimse böyle bir belirtisi olduğunu yazmadı .Daha sonra yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı ama kimyasalmış.
2. Hamileliğimde çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü idrarda çıktı yine hoş olma ve göğüs ağrısı vardı .Adete 5 gün kala ne bulduysam ağzıma tıkmaya başladım o derece bi açlık oldu. 5. Haftanın sonunda Pıhtılaşmadan dolayı düşük yaptım.
3. ise ilk belirti içim hoş oluyordu yine bi idrar geçecekmiş gibi daha sonra sağ ve sol yumurtalıklarımda ağrı olup geçiyodu tek taraflı değil ama . Sanki adet olacakmışsınız gibi.aşırı derecede yemek yemeye acıkmaya başladım.Midem çok yanıyordu her gün Gaviscon alıyordum Daha adetime 6 gün var bu neyin açlığı diyordum ama hamileymişim adete 4 gün kala gösterdi yineadet gününden 1 gün önce karın ağrım ve bel ağrım başladı yoğun derecede.inşallah bu belirtilerim size yardımcı olurr
Ben doğuştan pkoluyum...Ne bekarlığımda ne evlendiğimde böyle ara kanamam olmadı..Ya da diğer adıyla erken adet olmak denir mi bunu da bilmiyorum... En son aralık ayında iki gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu..Sadece kahverengi kırmızıya pembeye dair bişi yoktu...Korunuyorduk da ..Kisttir dedim geçtim..Normal adetimide olmuştum..Pko ara kanama yapıyor mu?
Inş yerleşmedir o
Üstüne girme olabilir mi? Test yapsana.Ben doğuştan pkoluyum...Ne bekarlığımda ne evlendiğimde böyle ara kanamam olmadı..Ya da diğer adıyla erken adet olmak denir mi bunu da bilmiyorum... En son aralık ayında iki gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu..Sadece kahverengi kırmızıya pembeye dair bişi yoktu...Korunuyorduk da ..Kisttir dedim geçtim..Normal adetimide olmuştum..
33-40-45 günde adet gören ben,ilk doğumumdan önce hapla adet gören ben...Adetim biteli 20 gün olmuş adet oldum
Yani çok olmasada pıhtılarda geldi...Önce kahverengi lekelenme,sonra sildikçe pespembe bir kan ama sonra pıhtılar ve kırmızıyıda gördüm ...Deli dehşet ağrılar çekmem lazımdı,migren agrılarım olmalıydı onlar olmadı..Hafif sancılar oldu saatlik belkide ...Hayatımın en kolay adetini geçirdim şuan
Eşimde evlendiğimizden bu yana ilk defa böyle birşeyine şahit oluyorum bence hamilesin diyor ama inşallah yaaa ne diyim
Üstüne görme aynı adet gibi mi oluyor kiÜstüne girme olabilir mi? Test yapsana.
Kuzum gelişme var mı?Ya acaba kimyasal gebeligi anlamanin bir yolu yok mu? Mesela gercek hamilelikle arasinda belirgin farklar ne olabilir
Evet canim hamileyim. Onca bel kasik agrisi bosuna degilmis. Ama ogrendigimde bile tam sevinemedim. Kimyasal olmasindan cok korkuyorumKuzum gelişme var mı?