Hamilelik testi silik çizgi

ZulayhaSamiye

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
24
6
86
25
Merhaba,adetim gelmesine 1 gün var ama bazi belirtiler uzerine test yaptim.Silik çizgi çikti.Goğus hassasiyeti ve sık ıdrara çikma belirtisi var.Bir onceki ay 4 test pozotıf oldu ama sonra det gordum.Kimyasak gebelik geçirdim.Ama k zaman yaptiklarim erken gebelik testleriydi.Bu normal test.

Eklentiler

• IMG_0110.webp
    IMG_0110.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba,adetim gelmesine 1 gün var ama bazi belirtiler uzerine test yaptim.Silik çizgi çikti.Goğus hassasiyeti ve sık ıdrara çikma belirtisi var.Bir onceki ay 4 test pozotıf oldu ama sonra det gordum.Kimyasak gebelik geçirdim.Ama k zaman yaptiklarim erken gebelik testleriydi.Bu normal test.
Baya belirgin gözüküyor inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebelik yaşarsınız. Kan verin kesinlessin guZel haberinizi bekliyorum🙏🙏

Yumurtlama testi ile mi ilerlediniz yoksa öylesine bi ay mıydı

Back
X