Erken Gebelik Belirtisi

Evet canim hamileyim. Onca bel kasik agrisi bosuna degilmis. Ama ogrendigimde bile tam sevinemedim. Kimyasal olmasindan cok korkuyorum
Aa çok sevindim:)
Hayırlı olsun
Ne zaman ogrendin, kan yaptırdın mı?

Ovulasyonla denesene koyu çıkıyor mu?

Aa çok sevindim:)
Hayırlı olsun
Ne zaman ogrendin, kan yaptırdın mı?

Ovulasyonla denesene koyu çıkıyor mu?
31 agustos ta sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti hemen kan testi verdim. Beta hcg 28 cikti. Ardindan 2 eylul de yani dun sabah tekrar idrar testi yaptim bu sefer cizgi epey belirginlesmisti. Az once yine yaptim ikinci cizgi dunki teste gore daha silikti. Bilmiyorum ilk idrarla yapmadim belki ondan mi yoksa kimyasal mi bu arada dun bat ti normalde. Ben biraz erken ogrenmis oldum tabi. O yuzden asiri stresliyim. Bu arada tesekkur ederim canim benimm

Ikinci betanın sonucu çıktı mı?
Testlerinin fotosunu atsana ve ovuladyonlada dener misin?

Dur daha erken şimdiden korkma inş iyi düşün iyi olsun.

Ikinci betanın sonucu çıktı mı?
Testlerinin fotosunu atsana ve ovuladyonlada dener misin?

Dur daha erken şimdiden korkma inş iyi düşün iyi olsun.
Canim 2.defa kan testi yapmadim. Cunku yaparsam bosuna stres olucam diye. Ama simdi boyle olunca daha cok stres oldugum icin bugun tekrar yaptiricam kan testimi. Tarihleriyle beraber attim.

Eklentiler

• B82F9766-E916-4A69-A0B1-0F5D9C223A70.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 275
  • 5540776C-BECF-43C9-B2D3-70442A438E5B.jpeg
    224,4 KB · Görüntüleme: 271
  • 0987D4B5-46D6-4DC8-9D62-53C4221175D3.jpeg
    229,1 KB · Görüntüleme: 284
Sence nasil duruyor idrar testinde ne dersin?
Kanda anlaşılır en net.
Biraz silikleşmiş ama kan en net cevabı söyler hiç sıkma canını inş yükselmiştir.
En kötü kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun demektir buda iyi bi gelişme. Betanın sonucuna bakalım.

Sence nasil duruyor idrar testinde ne dersin?
Bence sizinki kesinlikle ilk idrarla yapılmadığı için siliklesmis. Kendinizi kasmayın mümkünse düşünmeyin , kendi kendinize ediyorsunuz , rahat olun biraz bebeğiniz sizinle. Bikac gündür okuyorum sizi. Salın biraz tahminimce betaniz yüzlere çıkmıştır

Canimm insallahh oyledir. O kadar yikildim ki testi boyle gorunce zaten burada da kimyasal cok yasayan var hep korkuyordum ya ben de olursam diye. Ustune testi boyle gorunce odum koptu. Bugun kan testi yaptiricam ins deger yukselmistir

31 agustos ilk test hani parmagimda cikmis ya. 2 eylul dunki. 3eylul de az once yaptigim test
Hayırlı olsun tebrik ederim keyfini çıkar hiç birşey düşünme. Rabbim darısı inşallah bizim başımıza reglime 3 gün vardı ama ben adet oldun olsun bir sonraki ay belki olur . Senin adına cok sevindim

Cok tesekkur ederim canim benim. Evet dusunmek istemiyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum daha cok yeni oldugu icin hala. En azindan bir kesesini gormus olsaydik insallah diger aya olur canim en hayirli en guzel sekilde

Cok tesekkur ederim canim benim. Evet dusunmek istemiyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum daha cok yeni oldugu icin hala. En azindan bir kesesini gormus olsaydik insallah diger aya olur canim en hayirli en guzel sekilde
İnşallah sağlıkla ilerler . Sen iyi ol iyi şeyler düşün ki bebek de iyi olsun sonuçta birşeyler vsr ve artık biliyorsun. Güzelce sevin ve hep iyi şeyler düşün çok teşekkür ederim amin

İnşallah sağlıkla ilerler . Sen iyi ol iyi şeyler düşün ki bebek de iyi olsun sonuçta birşeyler vsr ve artık biliyorsun. Güzelce sevin ve hep iyi şeyler düşün çok teşekkür ederim amin
İnsallah dedigin gibidir canim Allah razi olsun guzel dusuncen icin Bugun normalde adetin 2.gunu olmasi lazimdi. Resmen adet olacakmisim gibi kasik agrilari falan var. Korkuyorum o yuzden hala

İnsallah dedigin gibidir canim Allah razi olsun guzel dusuncen icin Bugun normalde adetin 2.gunu olmasi lazimdi. Resmen adet olacakmisim gibi kasik agrilari falan var. Korkuyorum o yuzden hala
Olacak Olan olur . Sen ani yaşamaya bak ill gebelik mi ? Sanki cok yerde okudum kadınların çoğunda bu ağrılar falan oluyor diye . Kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yoktur . Kız ben hamile olduğumu öğrensem oooo gelsin çerezler gitsin yemekler hayallerim böyle de şimdilik

Benim ilk gebeligimde öğrendiğimde 140 lardaydi. Hiç korkum olmamıştı.agrilarim çok olmuştu.doktora her sorduğumda çok normal içerde genişleme oluyor bağ dokular geriliyor bebek kendine yer hazırlıyor demişti.oyle düşün öyle olsun inşallah , iki oğlumda da maşallah hiç tekrar beta baktirmadim. Rahat ol. Sadece yorma kendini ve başka şeylere yönel. Bir hobi edin oturduğun yerde dizi izle dağıt kafanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…