- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Aa çok sevindim:)Evet canim hamileyim. Onca bel kasik agrisi bosuna degilmis. Ama ogrendigimde bile tam sevinemedim. Kimyasal olmasindan cok korkuyorum
31 agustos ta sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti hemen kan testi verdim. Beta hcg 28 cikti. Ardindan 2 eylul de yani dun sabah tekrar idrar testi yaptim bu sefer cizgi epey belirginlesmisti. Az once yine yaptim ikinci cizgi dunki teste gore daha silikti. Bilmiyorum ilk idrarla yapmadim belki ondan mi yoksa kimyasal miAa çok sevindim:)
Hayırlı olsun
Ne zaman ogrendin, kan yaptırdın mı?
Ovulasyonla denesene koyu çıkıyor mu?
Ikinci betanın sonucu çıktı mı?31 agustos ta sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti hemen kan testi verdim. Beta hcg 28 cikti. Ardindan 2 eylul de yani dun sabah tekrar idrar testi yaptim bu sefer cizgi epey belirginlesmisti. Az once yine yaptim ikinci cizgi dunki teste gore daha silikti. Bilmiyorum ilk idrarla yapmadim belki ondan mi yoksa kimyasal mibu arada dun bat ti normalde. Ben biraz erken ogrenmis oldum tabi. O yuzden asiri stresliyim. Bu arada tesekkur ederim canim benimm
Canim 2.defa kan testi yapmadim. Cunku yaparsam bosuna stres olucam diye. Ama simdi boyle olunca daha cok stres oldugum icin bugun tekrar yaptiricam kan testimi. Tarihleriyle beraber attim.Ikinci betanın sonucu çıktı mı?
Testlerinin fotosunu atsana ve ovuladyonlada dener misin?
Dur daha erken şimdiden korkma inş iyi düşün iyi olsun.
03.02 olan ilk test, digerleri sonraki testler mi?Canim 2.defa kan testi yapmadim. Cunku yaparsam bosuna stres olucam diye. Ama simdi boyle olunca daha cok stres oldugum icin bugun tekrar yaptiricam kan testimi. Tarihleriyle beraber attim.
03.02 olan ilk test, digerleri sonraki testler mi?
31 agustos ilk test hani parmagimda cikmis ya. 2 eylul dunki. 3eylul de az once yaptigim test03.02 olan ilk test, digerleri sonraki testler mi?
Tekrar kan ver yükselecek mi ordan anlaşılır kimyasal olup olmadığı ama bu arada panik yapma, üzülme.31 agustos ilk test hani parmagimda cikmis ya. 2 eylul dunki. 3eylul de az once yaptigim test
Sence nasil duruyor idrar testinde ne dersin?Tekrar kan ver yükselecek mi ordan anlaşılır kimyasal olup olmadığı ama bu arada panik yapma, üzülme.
Kanda anlaşılır en net.Sence nasil duruyor idrar testinde ne dersin?
Tamam insallah yukselmistir o daKanda anlaşılır en net.
Biraz silikleşmiş ama kan en net cevabı söyler hiç sıkma canını inş yükselmiştir.
En kötü kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun demektir buda iyi bi gelişme. Betanın sonucuna bakalım.
InşTamam insallah yukselmistir o daGuzel haberlerle gelirim
Evet ozelde. Simdi degil de iki saate falan vermeye gidicemInş
özelde mi vermiştin? 2 saate çıkar şimdi versen.
Bence sizinki kesinlikle ilk idrarla yapılmadığı için siliklesmis. Kendinizi kasmayın mümkünse düşünmeyin , kendi kendinize ediyorsunuz , rahat olun birazSence nasil duruyor idrar testinde ne dersin?
Canimm insallahh oyledir. O kadar yikildim ki testi boyle gorunce zaten burada da kimyasal cok yasayan var hep korkuyordum ya ben de olursam diye. Ustune testi boyle gorunce odum koptu. Bugun kan testi yaptiricam ins deger yukselmistirBence sizinki kesinlikle ilk idrarla yapılmadığı için siliklesmis. Kendinizi kasmayın mümkünse düşünmeyin , kendi kendinize ediyorsunuz , rahat olun birazbebeğiniz sizinle. Bikac gündür okuyorum sizi. Salın biraz tahminimce betaniz yüzlere çıkmıştır
Hayırlı olsun tebrik ederim31 agustos ilk test hani parmagimda cikmis ya. 2 eylul dunki. 3eylul de az once yaptigim test
Cok tesekkur ederim canim benim. Evet dusunmek istemiyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum daha cok yeni oldugu icin hala. En azindan bir kesesini gormus olsaydikHayırlı olsun tebrik ederimkeyfini çıkar hiç birşey düşünme. Rabbim darısı inşallah bizim başımıza reglime 3 gün vardı ama ben adet oldun olsun bir sonraki ay belki olur . Senin adına cok sevindim
İnşallah sağlıkla ilerler . Sen iyi ol iyi şeyler düşün ki bebek de iyi olsunCok tesekkur ederim canim benim. Evet dusunmek istemiyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum daha cok yeni oldugu icin hala. En azindan bir kesesini gormus olsaydikinsallah diger aya olur canim en hayirli en guzel sekilde
İnsallah dedigin gibidir canim Allah razi olsun guzel dusuncen icinİnşallah sağlıkla ilerler . Sen iyi ol iyi şeyler düşün ki bebek de iyi olsunsonuçta birşeyler vsr ve artık biliyorsun. Güzelce sevin ve hep iyi şeyler düşün çok teşekkür ederim amin
Olacak Olan olur . Sen ani yaşamaya bakİnsallah dedigin gibidir canim Allah razi olsun guzel dusuncen icinBugun normalde adetin 2.gunu olmasi lazimdi. Resmen adet olacakmisim gibi kasik agrilari falan var. Korkuyorum o yuzden hala
Benim ilk gebeligimde öğrendiğimde 140 lardaydi. Hiç korkum olmamıştı.agrilarim çok olmuştu.doktora her sorduğumda çok normal içerde genişleme oluyor bağ dokular geriliyor bebek kendine yer hazırlıyor demişti.oyle düşün öyle olsun inşallah , iki oğlumda da maşallah hiç tekrar beta baktirmadim. Rahat ol. Sadece yorma kendini ve başka şeylere yönel. Bir hobi edin oturduğun yerde dizi izle dağıt kafanıİnsallah dedigin gibidir canim Allah razi olsun guzel dusuncen icinBugun normalde adetin 2.gunu olmasi lazimdi. Resmen adet olacakmisim gibi kasik agrilari falan var. Korkuyorum o yuzden hala