Erken Gebelik Belirtisi

Ay birbirimize yazalımmı suan cok sevindim benzer şeyleri yaşayan birinin daha olmasına :) çünkü çevremdeki insanlara söyleyip umutlandırmak da istemiyorum ama ara ara gelen çoook minik bi adet sancısı var başka bi belirti yok umarım hayırlı güzel haberler veririz :)
Aynıyız, seninde yumurtlamadan bir kaç gün sonra mı başladı?

Yumurtlama haftan ağrılı geçti mi sağlı sollu yumurtalık ağrıları?

Bendede yumurtlamadan bir kaç gün sonra sağlı sollu kasık ağrıları oluştu 10 gün vardı adetime şu an 3 gün var ve ağrı devam ediyor bazen çok şiddetli oluyor hiçbir adet döneminde böyle olmuyordu bu kadar fazla .bir de karnıma kramp giriyor anlık

Beklenen adet tarihinden geriye 14 gün gidip hesaplamıştım ben ve o günlerde de yoğun kıvamlı akıntılarım olmuştu kesin yumurtlama demiştim O dönem gecti şimdi daha beyaz daha akıntılara dönüştü ve adet sancısı gibi hafif sancılarım var bende adet mi acaba diye endişeleniyorum bakalım

Kızlar merhaba nası geciyor belirtileriniz ne durumda günümüz yaklaşıyor sanırımmm
Benim 6 gün kaldı ama her regl öncesi gelen temizlik perileri ve pms öfkesi de geldi bugün🙁🙁 Kramplar artarak devam ediyo, göğüs ağrısı da başladı üstüne.
Açıkçası ben ümidi kestim şimdiden önümüzdeki aya bakıyorum. Bu güne kadar çok stres ve heyecan yapıyordum ama bugün birden bana her regl öncesi gelen bütün evi kırklama isteği gelip temizliğe girişince elenmiş saydım kendimi. Sende durumlar nasıl??

Benim 6 gün kaldı ama her regl öncesi gelen temizlik perileri ve pms öfkesi de geldi bugün🙁🙁 Kramplar artarak devam ediyo, göğüs ağrısı da başladı üstüne.
Açıkçası ben ümidi kestim şimdiden önümüzdeki aya bakıyorum. Bu güne kadar çok stres ve heyecan yapıyordum ama bugün birden bana her regl öncesi gelen bütün evi kırklama isteği gelip temizliğe girişince elenmiş saydım kendimi. Sende durumlar nasıl??
Bu kadar olur gerçekten aynı durumlar. Regl öncesi gelen o bunalım ve gögüs agrısı basladı bende de dün kasık kramplarına bariz adet sancıları da eklendi bende umudumu kestim hatta regl olunca hormon vereceğim eşime de dedim kalitesi ölçülüyormus ona baktıralım olmadı bu ay :KK43:

Bu kadar olur gerçekten aynı durumlar. Regl öncesi gelen o bunalım ve gögüs agrısı basladı bende de dün kasık kramplarına bariz adet sancıları da eklendi bende umudumu kestim hatta regl olunca hormon vereceğim eşime de dedim kalitesi ölçülüyormus ona baktıralım olmadı bu ay :KK43:
Ben de aynı şeyi düşünüyorum en azından bi kontrol yaptırırım. Sağlık olsun her şey vaktinde zamanında oluyor bizim miniklerin de vardır gelmeyi planladıkları bir zaman.

Ben hala adet diyeyim artık buna böyle enteresan birşey yaşıyorum...20 günde kanama yaşadım...Yerlesme kanaması öncekı gebelıgımde gördüm bu şekilde pıhtılı,pembeden kırmızıya dönmez.. Normal adet tarihimi bekliyorum şimdi ..Doktora gidicem:KK17:

Ben hala adet diyeyim artık buna böyle enteresan birşey yaşıyorum...20 günde kanama yaşadım...Yerlesme kanaması öncekı gebelıgımde gördüm bu şekilde pıhtılı,pembeden kırmızıya dönmez.. Normal adet tarihimi bekliyorum şimdi ..Doktora gidicem:KK17:
ayyy hadi güzel haberlerle inşallah :)

Ben de çok sevindim açıkçası😍😍 çünkü gerçekten birine anlatmak da zor. Daha çok erken diyip hevesimi söndürebilirler ya da boşuna umutlandırmış olurum diye içime atıyorum. Kendi kendimizi de umutlandırmasak bari böyle🙈
Benim de kasıklarımda sancı var sadece. Eğer geç yumurtlama olmuyorsa ve yumurtlama ağrısı değilse bu değişik bir ağrı o kesin🤗🤗
Yumurtlama ağrın fazla mı olur senin?
Benim bu ay bayağı fazlaydı.

Benımde adetıme 10 gün var ve iki gündür kahverengi lekelenmelerim basladı..Bugünde pembe renk gördüm.Belimde de biraz ağrı oluyor...Önceki gebeliğimde çok az görmustum...Bende heyecanlıyım ama bir yandanda pko'dan dolayı ara kanama vs. mi acaba diyorum...İnşallah güzel haberler alırız :KK200: :KK68::KK200:
Pko ara kanama yapıyor mu?
Inş yerleşmedir o🤲

Benim yumurtlamadan sonra akıntılarım devam etti sonrasında da sağ ve sol kasık ağrılarım oldu ve hafif hafif adet sancıları yaşıyorum bugün itibariyle bata 9 kızlar hepimizin ozaman :)
Her yunyrtlamada sağlı sollu kasık ağrıların olur muydu?

Bendede yumurtlamadan bir kaç gün sonra sağlı sollu kasık ağrıları oluştu 10 gün vardı adetime şu an 3 gün var ve ağrı devam ediyor bazen çok şiddetli oluyor hiçbir adet döneminde böyle olmuyordu bu kadar fazla .bir de karnıma kramp giriyor anlık
Bat gelmiş olmalı var mı hayırlı gelişme?

Bu ay benimde tam olarak senin anlattığın gibiydi yunurtlama haftam. Zorlandım yürürken öyle ağrı.

X