Erken Gebelik Belirtisi

Adet günüm yaklaştıkça yine sık idrar belirtim oluyordu. Hamileliğe özel bir belirti diyemem canım. Zaten hamilelik ve adet belirtileri birebir aynı.
Benimde adet olacağım zaman sık adet belirtim oluyor ve şuan da aynı adet mi olacağım yoksa başka bişey mi var diye düşünüp duruyorum adetime 3 gün var

Canımm hoşgeldin bende aşırı acıkma kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerin yan ağrısı vardı adete 3 gün kala çıktı testte ondan önce göstermedi

Canımm hoşgeldin bende aşırı acıkma kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerin yan ağrısı vardı adete 3 gün kala çıktı testte ondan önce göstermedi
Bı ay soğan kürü de yaptım ben acaba adetimi öne çekti de ondan mı bu belirtiler diye düşündüm insan Ümit ermek istiyorsa sonra hayal kırıklığı olunca zor oluyor Rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Benimde adet olacağım zaman sık adet belirtim oluyor ve şuan da aynı adet mi olacağım yoksa başka bişey mi var diye düşünüp duruyorum adetime 3 gün var
Bende adetime 3 gün kala belirti yaşamaya başlamıştım kendimi bildiğim için hiç önceden olmazdı böyle. Adet ağrım oldu mu illa o gün olurdum. Dedim var bunda bir hayır. Adet günümde de adet olmayınca direk test yaptım çıktı inşallah sende hayırlı haber alırsın. Bu postta beraber takip ederiz gebeliğimizi

İnşallahh canım, bugün kontrole gittim kan testi yaptılar bakalım sonuçta ne çıkacak hayırlısı

Tuvalet sorunu iki gündür yaşıyorum hele dün gece aşırı derecede beş dk da bir sıkıştım yataktan kalktım ama yoktu yani.. Kasık ve bel ağrısını iki gece önce yaşadım erken regl olcam galiba dedim bugün hasta olmam gerekiyordu olmadım... Bir hafta on gün önce göğüs uçlarım çok acıdı Bi kaç gün sonra geçti iki gün önce de şişti göğüslerim ama yine indi çok hafif hassasiyet var... Psikolojik olarak yaşıyor olabilirim ama yaptığım negatif testlere rağmen hala umudum var geç döllenme olabilirim diye düşünüyorum...

Merhaba ağustosun 6 sında regli oldum 12sinde bitti. Reglim 4 gün geri geliyor eylülün 2 sinde reglimi bekliyorum. Fakat göğüslerim çok sertleşti ve koltukaltıma değiyor kollarımda hissediyorum yani
Halsizlik ve ara ara kasık ağrısı yaşıyorum belirtiler gebelik olabilir mi

geçen ay sürtüneli bi ilişkim oldu ondan sonra adet oldum bu ayda hastalığıma 10 gun kala göğüslerimde şişlik başladı birde kasık ağrılarım artttı kendimden şüphe etmeye başladım adet söktürücü hap kullansam adet olurmuyum lutfen yardım edin

Benimde kasık ağrılarım var adet sancısı aynı birebir adet olacam sanıyorum ama hiç bişey yok sizde kaç gün srdü bu ağrılar
Merhaba benimde kasiklarimda ağrılar oluyo bi kac gun oncede eğilip kalkarken alt karnim ağrıyordu.son 2 sabah adet sancısı geliyor kisa süreli adetime 2 gün var ama bu karin kasık agri belirtilerini ilk defa yaşadım.sizin durumunuz ne oldu

Merhaba canlar benim de beklenen adet tarihi cumartesiydi regl olmadim.klasik belirtiler var kasik bel sırt ağrısı hafif baş dönmesi mide kazinmasi wc de uzayan şeffaf+beyaz karışık akıntı bir de afedersiniz ilişki sırasında darlık hissi. Benzer belirti yaşayan ve pozitif sonuç alan var mı acaba

Canim sogan kürüne ne zaman baslayim, 26sinda adet oldum ama 1 2 gun surdu normalde 1 hafta sürerdi, kan testi vermistim 25 inde 26 sinda negatif çıktı. Suan peçeteye silince bile gelmiyo ama afedersin bildiğin adet gibiydi kirmizi görduysem yerlesme kanaması degildir diye düşünüyorum. Hgs randevusu almistim cumaya ama adeti bittiği icin bakmazlar herhalde iptal ettircem.

Merhaba gercekten bu yazınız okadar gerekliydi ki bu foruma:) bende bişey sorucam bata 9 gün var ancak dediğiniz gibi tuhaf bi kasık ağrısı bar yani adet agrısı gibi tam orta kısımda karın var kasık arası gidip gelen ama sanki en içte sanki tuhaf bi ağrı adet dicem ama hem erken hem de çok derinde gibi sizce bu bir gebelik belirtisi mi

Ayy benim de 10 gün var ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah

Ayy benim de 10 gün var ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah
Ay birbirimize yazalımmı suan cok sevindim benzer şeyleri yaşayan birinin daha olmasına :) çünkü çevremdeki insanlara söyleyip umutlandırmak da istemiyorum ama ara ara gelen çoook minik bi adet sancısı var başka bi belirti yok umarım hayırlı güzel haberler veririz :)

Ben de çok sevindim açıkçası çünkü gerçekten birine anlatmak da zor. Daha çok erken diyip hevesimi söndürebilirler ya da boşuna umutlandırmış olurum diye içime atıyorum. Kendi kendimizi de umutlandırmasak bari böyle
Benim de kasıklarımda sancı var sadece. Eğer geç yumurtlama olmuyorsa ve yumurtlama ağrısı değilse bu değişik bir ağrı o kesin

Benımde adetıme 10 gün var ve iki gündür kahverengi lekelenmelerim basladı..Bugünde pembe renk gördüm.Belimde de biraz ağrı oluyor...Önceki gebeliğimde çok az görmustum...Bende heyecanlıyım ama bir yandanda pko'dan dolayı ara kanama vs. mi acaba diyorum...İnşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…