Erken Gebelik Belirtisi

Benim ağrılarım 3 ay sürdü canım sonra da baş ağrılarım başladı. Son aylarda mide yanmaları pöçük ağrıları... İkincide sadece ağırlaştığımda kuyruk sokumum agrimisti. Yani ikincide vücut daha alışkın oluyor sanırım bilemedim

Benim ağrılarım 3 ay sürdü canım sonra da baş ağrılarım başladı. Son aylarda mide yanmaları pöçük ağrıları... İkincide sadece ağırlaştığımda kuyruk sokumum agrimisti. Yani ikincide vücut daha alışkın oluyor sanırım

Oyyy insallahh bir an once olsun o zaman senin olan bebek yasadi desene canim kalp atisini duysam hatta kesesini gorsek ben de senin gibi olcam. Doktorum da biraz korkuttu. Bakalim simdi kan testi verdim ins sonuc guzeldir asirii korkuyorum evet kuzum ilk insallah. Yani su an tek eksik olan kanama, adet oncesi usume olurdu bende. Hava sicak soguk hic fark etmez. Adet oldugumda da bayaa bir usurdum. Simdi de hava sicak mesela ayaklarim buz gibi yine usuyorum

Ya iste benim dr da sagolsun biraz korkuttu beni. Belim cok agriyor dayanamayacak kadar normal mi dedim. Kimyasal olup adete donebilir yazmis. Onu gordukten sonra zaten bugun idrar testi yaptim. O da silik cikinca yikildim resmen. Simdi kan testi verdim ins deger guzeldir

Malesef doktor faktörü çok önemli. Mesela benim arkadaşlarım gebeyken maydanoz yemezlerdi çocuk düşer diye,ki riskli durumları da yoktu ayniydik. bir gün ben de sordum hocam yememem gereken birşey var mı diye. Herşeyden yiyebilirsin ama abartmamak kaydıyla demişti. Ben ne strese girdim ne yememezlik ettim. Şeker gibi geçti gebeliklerim. Moral çok önemli cnm ama doktor da işte bu morali bozmayacak

Hayırlı olsun inşallah rabbim korktuğuna uğratmaz sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Bu stresinin üZerine bi soru sorsam sana :) adet belirtilerinin hepsi var mıydı zira benimde hepsi var ama kasıkta sağ özellikle arada sol çok batmalarım oluyo ama adet agrımda oldugu için hamilelik mi diyemiyorum belki benzer bişwy bulurum umuduyla sormak istedim

Canim aynen gebelikle ayni adet belirtileri. Benim bayaa bugun artti adet belirtilerim gittim kan testi yaptim tekrar. 232,3 cikti cokk sukur. Sen de adet olama kadar umudunu kesme

Benim bebek yaşayacak inşallah olursa . Olursa hepimizin bebekleri öyle yaşasın kız Rabbım sabır versin ne diyeyim inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun . Yine diyorum gönlünü ferah tut bol bol dinlen

Canim aynen gebelikle ayni adet belirtileri. Benim bayaa bugun artti adet belirtilerim gittim kan testi yaptim tekrar. 232,3 cikti cokk sukur. Sen de adet olama kadar umudunu kesme
Ay çok sevindim allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallahh adete nekadar kala test yapmıştın

Kesinlikle oyle. Yeme icme konusunda cok rahat dr um ama. Her seyden ye ic sadece kararinda diyor mesela. O acidan iyi abartmiyor. Ama iste bir yandan cok fazla umutlanmami da istememis olabilir hani daha cok yeni oldugu icin

Benim bu akşam migrenim de başladı. İyi ihtimalle Çarşamba günü, kötü ihtimalle en geç cuma günü olmam lazim adet. İnşallah olmam adetim son bikac aydır hapı biraktigimdan 28 de bölen geçen ay 24 te bir oldu. Bu ay hangisine göre beklesem bilemedim. Benim normalim 22 23 te bir

Bölen değil ya 28 de birken yazmistim sinir oluyorum şu akıllı klavyelere

Ay çok sevindim allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallahh adete nekadar kala test yapmıştın
Aminn insallah cook tesekkur ediyorum adete 2 gun kala test yapmistim idrar testinde iki cizgi gordum. Gittim hemen kan testi verdim. B hcg 28 cikti zaten. 31 agustos tu. Bat da 2 eylul du normalde oyle diyeyim

Benim şu an belirtiler çabuk acıkma(bikac gündür), bu aksam başlayan baş ağrım, göğüslerimde koyu yer dışında bir halka daha olması. Akıntım yok hiç. Bakalım ne çıkacak hafta içi test yapicam testler Adana'da evde, ben yazliktayim, mecburi bekleyiş var bana

Merhaba kızlar, Adet tarihime 9 gün kala kasıklarımda adet sancısına benzeyen ara ara ortaya çıkan bir sancı başladı, adetime 4 gün kala da sol kasığımda ağrı başladı, daha önce hiç adetten önce tek taraflı kasık ağrısı yaşamadım. Göğüslerde hassasiyet büyüme ve damarlanma var. Ama prezervatifle korunuyoruz. Yine de sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Adet tarihime 2 gün kaldı bazen sol kasıkta ağrı bazen de adet olacakmış gibi alt karında sızlama oluyor

Bat gelmiş olmalı var mı hayırlı gelişme?

Bu ay benimde tam olarak senin anlattığın gibiydi yunurtlama haftam. Zorlandım yürürken öyle ağrı.
Maalesef adete 1 gün kala başladı kanama ama çok farklıydı çok küçük ciğer parçaları şeklinde oldu akıntı normalde 5 gün sürer bugün 4. Gün ve bitti kanama kahverengi pıhtı geliyor soğan kürü yapmıştım bu ay ondan mı bilmem. Buarada bende adet dönemi sadece ilk gün ağrı olurdu kasıkta bu defa bitene kadar ağrıdı

Benim de aynı günlerde gelmesi lazım son 2 aydır 24 e düştü döngü 6,7,8 Eylül bu üç tarihin üçüne de güvenmiyorum 25 i pikti o gece çatladı diye düşünüyorum yumurta

Muhtemelen soğandan öyle pıhtılı olmuştur.
bazen oyle yanıltıyor ki belirtiler, bende bir kaç güne olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…