Erken Gebelik Belirtisi

İnşallah canım benimm güzel haberlerle gel

Merhaba kızlar, benimde bi kaç belirtim var sorayım belki fikri olan bişey der aydınlanırım. Adete 5 gün var, 2 3 gün önce aşırı bel ağrısı yaşadım ama biraz hafifledi göğüs ağrısı yok ama sık idrara çıkma var tutunca ve afedersiniz tuvalete gidince baya ağrı oluyor birde yumurtlamanın olduğu sağ kasığımda ağrı oluyor ara ara bazen adet olacakmışım gibi bi sancı girip kayboluyor he birde beyaz bi akıntım var fikri olan yazsın lütfen

Bu idrar olayı şöyle mi gece bile uykudan uyanıyorum wcye gitmek için ve hani hafif hafif sizi gibi bir garip his oluyor aniden idrara sıkışıyorum böyle yanma desem değil garip bir his

Hayirli ugurlu olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim belirtilerin nelerdi? Ve nezman basladi
Canım ben düşük yaptım bir kere şuan ikinci gebeliğim. İkisinde de belirtilerim aynıydı. Adet olana kadar belirtiler birebir adetle aynı. Adetime 3 gün falan varken kasıklarım ağrımaya başladı. Gögüslerimde hassasiyet yok zaten hiçbir zaman olmaz. Bide çok sık idrar. Gece uykudan uyanıp 3 4 kere gidiyordum. Adet günüm geldiğinde hafif hafif belli belirsiz akıntım başladı beyaz ve şeffaf. Şuan 2 gün geçti adetim hala doğru düzgün belirtim yok. Sadece arada giren kasık ağrısı.

Kızlar ben bugün beta yaptırdım. Hamileyim belirtilerim doğruymuş. Darısı sizlerin başına
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bende aylardir burada ay hamilemiyim acaba ay oldu mu diye kendini yiyip bitirenlerdenim :) gecen ay söz verdim kendime unutucam dedim hatta tatile gittim geldim bugün uygulamadan mesaj geldi regl gününüzü girmeyi unutmayın diye bugün gelmesi gerekiyor o bildirimi görünce gene kendimi burada buldum :)) bakalım bel agrim var regl olacak gibi birde goguslerim yanıyor resmen idrara çıkmam da arttı ama herhalde regl olurum diye kendimi heveslendirmiyorum :)

Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben 2 hafta falan doktora gitmeyi düşünmüyorum. Kanama falan olmadığı sürece. 2 hafta sonra gittiğimde inşallah her şey çok güzel olur diye dua ediyorum Tek bildiğim şey var insan hamile kalınca hissediyor. 8 aydır kendimi sürekli dinliyorum. Gebe kaldığım aylar farklılık olduğunu hissettim

İnsallah canım benim rabbim gönlüne göre versin insallah bana da nasip etsin

Merhaba peki idrar her adet olacağınız zaman sıklaşır mıydı? Yoksa bu ay gebelik belirtisine özel bişey miydi

Merhaba arkadaşlar benimde geçmişte maalesef 2 kimyasal gebelik ve 6 aylık ikiz erken doğumla kayıplarım oldu. Benim yumurtlamam ovülasyonla takip edince erken oldu bu ay geçtiğimiz salı 16 Ağustos yani ve değerlendirdik o günleri. Sizlere sormak istedim 2 gündür normalin üstünde acıkma mide bulantısı hafif baş dönmesi karın ve kasık ağrısı göğüslerde yan kısımlarda ağrı oluyor belimde ağrıyor ama fıtık var onu ayırt edemiyorum. İdrar testi yaptım bir şey çıkmadı adetime de 8 gün var sizce kan testi versem erken olur mu çıkar mı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…