Erken Gebelik Belirtisi

Valla bende de olmadı o yerleşme kanaması hatta 3 ünde de olmadı bünye demek kii. Bekliyorum kuzuuum

Bu arada ben hala adet olmadim akinti var sadece batmalar geci agrimda yok biraz ayakta durdugum icn belim bacaklarim agridi o kadar baska bisey yok testimde yok yapmiycam dun yaptim negatif di

Valla bende de olmadı o yerleşme kanaması hatta 3 ünde de olmadı bünye demek kii. Bekliyorum kuzuuum
Canım kaç haftalık hamilesin seninle aynıyız sanırım bende yerleşme kanaması yaşamadım benim son adet tarihim 18 temmuz ama 6 gün ilişki olmadı 31 de oldu bir de pik gördüm 1 ağustos da oldu 2 gün ara 3 gün peş peşe oldu o yüzden o son adetime göre hesaplayamıyorum 1 Ağustosu baz alıyorum 3+0 haftalık hamileyim

Kuzum son adet tarihini baz alman lazım ilişki olsun ya da olmasın benim SAT 22 temmuz 4 hafta 3 günlük gözüküyor bu da 5. Hafta demekmiş bu arada kan değerin kaç çıktıı

Kan testini pikten kaç gün sonra yaptırdın kuzum

Kuzum son adet tarihini baz alman lazım ilişki olsun ya da olmasın benim SAT 22 temmuz 4 hafta 3 günlük gözüküyor bu da 5. Hafta demekmiş bu arada kan değerin kaç çıktıı
15 ağustosta 90 çıktı 19 ağustosta 331 çıktı. O zaman son sata göre uygulayı ayarlayım doktorum ilk gittiğim gün ultrasonda baktı rahimde kalınlaşma var demişti kese görünmedi haliyle yeni olduğu için. 10 gün sonra gel dedi haftaya gidicem inşallah görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…