Aldım test ama sabah mı yapıyım cnm
Cansuuu hemenn yapp çok merak ediyorummAldım test ama sabah mı yapıyım cnm
Evet içten değişik bi ağrı oluyordu kuzumVe iliskide cok ağrı oluyir sende de öyle miydi ağrın varken çift taraflı?
Valla bende de olmadı o yerleşme kanaması hatta 3 ünde de olmadı bünye demek kii. Bekliyorum kuzuuumÇok teşekkür ederim canım sanada uğur getirsin inşallahbenim belirtilerime gelicek olursak. Adet ağrısı çektiğim gün adet olurum ben 3 4 gün önce ağrı başladı ama adet yok. Bide sık sık lavaboya gitme ihtiyacı başladı gece bile 3 4 kere lavaboya kalkıyorum. Adet günüme kadar gram akıntım yoktu baya kuruydum. Adet günüm geldi akıntım başladı. Böyle akıntı gelince lavaboya koşuyorum şimdi adet oldum galiba diyorum. Bakıyorum yokk seviniyorum . Mide bulantısı, gögüs hassasiyeti, gögüslerde kararma ve büyüme, baş ağrısı , sırt ağrısı, bacak ağrısı vb. belirtilerin hiçbiri olmadı. Zaten erken gebelik belirtilerinin hepsini yaşamayı beklemeyin. Bu belirtilerin çoğu 1.ve 2. Aydan sonra çıkmaya başlıyor. En önemli belirti adet ağrısı ve gününde adet olmamak. Önce ki gebeliğimde de sadece bu belirtim vardı. Bide baskı yaptığı için sık idrar belirtisi. Bide ben hiç üstüne görme yaşamadım. Öyle pembe ya da kahverengi akıntım olmadı. Peçeteye sildikçe gelen beyaz bir akıntı var. Umarım yararlı olmuştur. Kan testi yaptırıp sonucu olunca yazarım size. Dualarla yaşadığımız bu dünyada hepinizin en büyük duasının kabul olmasını diliyorum Rabbimden
Niye evlendirmis o zaman oglunu, bekar kalsaydı da kendine baktirsaydiAh canim ah...
Benimkide boyle bi insan, millet olsun der bu niye oldu der.
Böylesi kıskanç, patavatsız biri işte.Niye evlendirmis o zaman oglunu, bekar kalsaydı da kendine baktirsaydi
Icten sag ve sol kısımlardan gelen di mi? Bir kac gündür benim öyle.Evet içten değişik bi ağrı oluyordu kuzum
Esin ne diyo bu duruma pekiBöylesi kıskanç, patavatsız biri işte.
Normal bi insan nasıl hissederse öyle, anormal bi durum ya daha önce hiç böyle biriyle karşılaşmamıştım.Esin ne diyo bu duruma peki
Allah sınamasın cok zor kac yıllık evliydin esin senden buyuk muNormal bi insan nasıl hissederse öyle, anormal bi durum ya daha önce hiç böyle biriyle karşılaşmamıştım.
Kötü insan her yerde var.Allah sınamasın cok zor kac yıllık evliydin esin senden buyuk mu
Allah o kötülerden bizi uzak etsin ben 25 o 30Kötü insan her yerde var.
Yaşıtız canım, siz?
Canım kaç haftalık hamilesin seninle aynıyız sanırım bende yerleşme kanaması yaşamadımValla bende de olmadı o yerleşme kanaması hatta 3 ünde de olmadı bünye demek kii. Bekliyorum kuzuuum
Amin.Allah o kötülerden bizi uzak etsin ben 25 o 30
Kuzum son adet tarihini baz alman lazım ilişki olsun ya da olmasın benim SAT 22 temmuz 4 hafta 3 günlük gözüküyor bu da 5. Hafta demekmiş bu arada kan değerin kaç çıktııCanım kaç haftalık hamilesin seninle aynıyız sanırım bende yerleşme kanaması yaşamadımbenim son adet tarihim 18 temmuz ama 6 gün ilişki olmadı 31 de oldu bir de pik gördüm 1 ağustos da oldu 2 gün ara 3 gün peş peşe oldu o yüzden o son adetime göre hesaplayamıyorum 1 Ağustosu baz alıyorum 3+0 haftalık hamileyim
Kan testini pikten kaç gün sonra yaptırdın kuzumCanım kaç haftalık hamilesin seninle aynıyız sanırım bende yerleşme kanaması yaşamadımbenim son adet tarihim 18 temmuz ama 6 gün ilişki olmadı 31 de oldu bir de pik gördüm 1 ağustos da oldu 2 gün ara 3 gün peş peşe oldu o yüzden o son adetime göre hesaplayamıyorum 1 Ağustosu baz alıyorum 3+0 haftalık hamileyim
15 ağustosta ilk kan tahlili mi verdimKan testini pikten kaç gün sonra yaptırdın kuzum
15 ağustosta 90 çıktı 19 ağustosta 331 çıktı. O zaman son sata göre uygulayı ayarlayım doktorum ilk gittiğim gün ultrasonda baktı rahimde kalınlaşma var demişti kese görünmedi haliyle yeni olduğu için. 10 gün sonra gel dedi haftaya gidicem inşallah görürüzKuzum son adet tarihini baz alman lazım ilişki olsun ya da olmasın benim SAT 22 temmuz 4 hafta 3 günlük gözüküyor bu da 5. Hafta demekmiş bu arada kan değerin kaç çıktıı