Regl oldum.Amin canım insaallah ☺
Belki üstüne görme gibi biseydir canım testi yeniledin mi yeniden yapıp baksaydın bi daha. Farklılık var mı regl de şuanRegl oldum.
Yok regl. Şimdi bir Gebenin Günlüğü diye instagram sayfasime vardı oradan ovulasyon testi siparis vereceğim. Bir akrabam da hamileydi doktor kontrolüne gitmiş kese boş kürtaj yapalım demiş daha da kötü oldumBelki üstüne görme gibi biseydir canım testi yeniledin mi yeniden yapıp baksaydın bi daha. Farklılık var mı regl de şuan
Hayırlısı olsun canım en doğru zamanda olur inşaallah bizim de. Durumdan haberdar edersinYok regl. Şimdi bir Gebenin Günlüğü diye instagram sayfasime vardı oradan ovulasyon testi siparis vereceğim. Bir akrabam da hamileydi doktor kontrolüne gitmiş kese boş kürtaj yapalım demiş daha da kötü oldum
İnşallah canım sen ovulasyon testi ile takip ediyor musun?Hayırlısı olsun canım en doğru zamanda olur inşaallah bizim de. Durumdan haberdar edersin
Yok canım ben kullanmıyorum ama düşünüyorum almayı adetim düzensiz benim de normaldeİnşallah canım sen ovulasyon testi ile takip ediyor musun?
Al bence de baya arastırdım bir sürü kişi hamile kalmış test ile fotografini gonderiyorsun testlerin kadın takip ediyor. İnşallah olur artıkYok canım ben kullanmıyorum ama düşünüyorum almayı adetim düzensiz benim de normalde
Biz de takip edebiliriz aldiktan sonra bende bu ay almayı düşünüyorum artıkAl bence de baya arastırdım bir sürü kişi hamile kalmış test ile fotografini gonderiyorsun testlerin kadın takip ediyor. İnşallah olur artık
İnşallah ise yararBiz de takip edebiliriz aldiktan sonra bende bu ay almayı düşünüyorum artık
Umarım canım. Ben bu ay çok umutluydum ama 1 hafta erken oldum o da az oldu zatenİnşallah ise yarar
Test yaptın mı ara kanama olabiliyormusUmarım canım. Ben bu ay çok umutluydum ama 1 hafta erken oldum o da az oldu zaten
Dün akşam yaptım negatif. Ama normal adet günüme 5 gun var diye mi negatif çıktı acaba diye de düşündüm erken mi yaptim acaba diye ama negatif görünce tamamen kestim ümidi zatenTes
Test yaptın mı ara kanama olabiliyormus
Üzülme olur inşallahDün akşam yaptım negatif. Ama normal adet günüme 5 gun var diye mi negatif çıktı acaba diye de düşündüm erken mi yaptim acaba diye ama negatif görünce tamamen kestim ümidi zaten
Yumurtlamadan 4 gün sonra deli gibi uyku bastırıyordu kafam kalkmıyordu bayılacak gibi uyuyordum benim tek belirtim buyduSelam Kızlar. Bir konuda soru sormak istiyorum. Normalde benim adet belirtilerim 1 hafta öncesinde başlardı. Şimdi adetime daha neredeyse 2 hafta var ama adet belirtileri oldu. Sivilce göğüs ağrısı falan. Erken gebelik belirtileri en erken ne zaman görülür ? Yumurtlama dönemini daha yeni geçmişsin diyeceksiniz de belki de üstüne olma olmuşumdur ya da yumurta adetle atılmamıştır falan. Ümit fakirin ekmeğibilgisi olan yazabilir mi?
Inşaallah canım haftasonu yine yapicam bakalım o zaman da çıkmazsa bu ay olmadı demektir. Önümüze bakıcaz artık napalım hayırlısı olsun ☺Üzülme olur inşallah
Inşaallah canım haftasonu yine yapicam bakalım o zaman da çıkmazsa bu ay olmadı demektir. Önümüze bakıcaz artık napalım hayırlısı olsun ☺
Tamam canım sende ☺haber ver mutlaka
Tamam canım sende ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?