Gebelik belirtisi herkeste farklı olur ve farklı zamanlarda yaşanır canım. Kimisi ilk haftalarda belirtileri görmeye baslar ama kimisi 6. haftadan sonra görmeye baslar belirtileri. Ustune görmeden kastın ne canım ne belirtisi oldu bunu düşüneceğinSelam Kızlar. Bir konuda soru sormak istiyorum. Normalde benim adet belirtilerim 1 hafta öncesinde başlardı. Şimdi adetime daha neredeyse 2 hafta var ama adet belirtileri oldu. Sivilce göğüs ağrısı falan. Erken gebelik belirtileri en erken ne zaman görülür ? Yumurtlama dönemini daha yeni geçmişsin diyeceksiniz de belki de üstüne olma olmuşumdur ya da yumurta adetle atılmamıştır falan. Ümit fakirin ekmeğibilgisi olan yazabilir mi?
Yani üstüne görmenin bi belirtisi yok. Yani bilmiyorum belirtisi oluyor mu oluyorsa nasıl. Sadece duydum ve belki dedim yaniGebelik belirtisi herkeste farklı olur ve farklı zamanlarda yaşanır canım. Kimisi ilk haftalarda belirtileri görmeye baslar ama kimisi 6. haftadan sonra görmeye baslar belirtileri. Ustune görmeden kastın ne canım ne belirtisi oldu bunu düşüneceğin
Hmmm anladım. Öyle bseyler yok bende henüz tabiBen sanırım iki haftalikken falan hissetmistim. Bende sinir yaptı öncelikleBir de normalde süt sevmem, hep süt icesim geliyordu. Bir de içime doğdu sanki ya, ilginç bir his bu yani.
Açık pembe veya kahverengi lekeleme şeklinde ve az olur damla damla olur ustune görme canımYani üstüne görmenin bi belirtisi yok. Yani bilmiyorum belirtisi oluyor mu oluyorsa nasıl. Sadece duydum ve belki dedim yani
Yerleşme kanaması da deniyor canım bunaAçık pembe veya kahverengi lekeleme şeklinde ve az olur damla damla olur ustune görme canım
İkisi farklı sanıyordum ben. Çünkü normal adet gibi olan arkadaşım vardı. Üstüne görme demişti oYerleşme kanaması da deniyor canım buna
O ayrı 9 ay boyunca adet gören de var hamileliği boyunca. Halk arasında ustune görme deniyor yerleşme kanaması normalde. Adet olmak farklı o zaman adet kanamasıdırİkisi farklı sanıyordum ben. Çünkü normal adet gibi olan arkadaşım vardı. Üstüne görme demişti o
Arkadaş normal adet olur gibi olmuş. Adet gittikten 1 hafta sonra doktora gitmiş. 1 buçuk aylık hamileymiş. Az bi kanama değil yaniO ayrı 9 ay boyunca adet gören de var hamileliği boyunca. Halk arasında ustune görme deniyor yerleşme kanaması normalde. Adet olmak farklı o zaman adet kanamasıdır
Bende aynı seyi soyluyorum o az bi kanama olmaz o normal adet zaten. 9 Ay adet gören bile var hamileyken. Yerleşme kanaması pembe ve kahverengi damla damla olur çok azdır. Kırmızı ise akıntı yada leke bu yerleşme kanaması olmaz. Ya düşüktür yada adet görüyordur. Halk arasında yerleşme kanamasına yani pembe kahve lekeye ustune görme denir adet görmeye ustune görme denmez o zaten adet gormedirArkadaş normal adet olur gibi olmuş. Adet gittikten 1 hafta sonra doktora gitmiş. 1 buçuk aylık hamileymiş. Az bi kanama değil yani
Ha anladım. Arkadaşın ki normal adetti. Üstüne görme demişti bana. Öyle biliyordum ben de o yüzden. Yanlış biliyormuşum demek kiBende aynı seyi soyluyorum o az bi kanama olmaz o normal adet zaten. 9 Ay adet gören bile var hamileyken. Yerleşme kanaması pembe ve kahverengi damla damla olur çok azdır. Kırmızı ise akıntı yada leke bu yerleşme kanaması olmaz. Ya düşüktür yada adet görüyordur. Halk arasında yerleşme kanamasına yani pembe kahve lekeye ustune görme denir adet görmeye ustune görme denmez o zaten adet gormedir
Burda bilmediğimiz seyleri öğreniyoruz zaten canım sıkıntı yok ☺Ha anladım. Arkadaşın ki normal adetti. Üstüne görme demişti bana. Öyle biliyordum ben de o yüzden. Yanlış biliyormuşum demek ki
Teşekkür ederimBurda bilmediğimiz seyleri öğreniyoruz zaten canım sıkıntı yok ☺
Rica ederim canım. Bende senin gibi her kasık ağrısını her gelen akıntıyı fln gebelikle bağdaştırmaya çalışıyorum seni çok iyi anlıyorumTeşekkür ederim
8-9 Aydır istiyoruz biz. Eltim hamile görümcem hamile. Onlarda gördükçe daha da hevesleniyorumRica ederim canım. Bende senin gibi her kasık ağrısını her gelen akıntıyı fln gebelikle bağdaştırmaya çalışıyorum seni çok iyi anlıyorumne zamandır gebelik istiyorsun
Benim görümcem yok da eltim hamile benim de cidden hevesleniyor insan eşim de çok istiyor. Biz 5 bucuk aylık evliyiz başta 1 sene dolmadan istemem diyordum ama öyle olmuyormuş o insan bebekle taçlandırmak istiyor evliliğini bi de arkadaşların fln da oldu yeğen sevmekten usandım8-9 Aydır istiyoruz biz. Eltim hamile görümcem hamile. Onlarda gördükçe daha da hevesleniyorumsen peki ?
Bizim de 1 yıl 3 ay oldu evleneli. 6 aydan sonra istemeye başladım işte. İsteyince her belirtiye hemen koşup bir gebelik testi alıyorsun da hepsi negatif işte. 2 hafta kadar sonra Türkiye’ye gideceğiz. Doktora görünecez bi. Siz de bir kontrol amaçlı gidebilirsiniz bence.illa ki olacağından değil de bi sorun varsa erkenden öğrenilsin. Benim eşim bi önceki Türkiye’ye gittiğimizde gidip bi kontrol olalım demişti. Ben de biraz gurur yapıp ne gerek var demiştim. Şimdi pişman oldum birazBenim görümcem yok da eltim hamile benim de cidden hevesleniyor insan eşim de çok istiyor. Biz 5 bucuk aylık evliyiz başta 1 sene dolmadan istemem diyordum ama öyle olmuyormuş o insan bebekle taçlandırmak istiyor evliliğini bi de arkadaşların fln da oldu yeğen sevmekten usandımbiz de 2 aydır istiyoruz ama olmadı bu ay icin cok umutlanmıştım yumurtlama dönemine de dikkat ettim ama olmadı erken adet oldum hatta
Evet aslında kontrol olmakta fayda var en azından birşey mi var öğrenilir insan tedirgin oluyor. Ben biraz daha bekleyeceğim ama ya 1 2 ay daha ama hala olmazsa bende giderim bi kontrole. Nerde yaşıyorsunuzBizim de 1 yıl 3 ay oldu evleneli. 6 aydan sonra istemeye başladım işte. İsteyince her belirtiye hemen koşup bir gebelik testi alıyorsun da hepsi negatif işte. 2 hafta kadar sonra Türkiye’ye gideceğiz. Doktora görünecez bi. Siz de bir kontrol amaçlı gidebilirsiniz bence.illa ki olacağından değil de bi sorun varsa erkenden öğrenilsin. Benim eşim bi önceki Türkiye’ye gittiğimizde gidip bi kontrol olalım demişti. Ben de biraz gurur yapıp ne gerek var demiştim. Şimdi pişman oldum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?