Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Erkeklerinkini bile büyütüyor !..

ceydaist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
134
0
Nette gezinirken buldum araştırmakta fayda var ana içeriği pueraria mirifica diye bi bitkiymiş... Sonuçların yayınlandığı resimler bile var hemde erkek vücudu şaka gibi

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
o amcamıdır teyzemidir ne olduğunu anlayamadığım piercingli insan amacın ne yahu??

Valla amcalar kafalarına takmış yapmış. Bize nazire yapar gibi hakikaten şaka gibi sizce işeyararmı. Yani bilemiyorum yinede çekincelerim var

ben bu bitkiden aldım kullanıyorum. tayvandan geldi. internette satılıyor. daha bi kaç gün oldu başlayalı. 3 kutu aldım, 4 ay gidiyor. sonuçları sizinle paylaşırım

fiyatı ne kadar canım sana ne kadara geldı tayvandan geldıgıne gore sana tuzluya gelmıstır keske buyuse razıyım ama yoook bende denedım netten bir sürü ürün aldım

fiyatı ne kadar canım sana ne kadara geldı tayvandan geldıgıne gore sana tuzluya gelmıstır keske buyuse razıyım ama yoook bende denedım netten bir sürü ürün aldım

kızlar ben araştırdım çok, bitki pahalı bişey değil, pahalı satanlar kazıklıyor haberiniz olsun. bitkinin kilosu 200 dolar. ama bir kilo çok fazla tabi. ben günde 300mg. alıyorum. her kutuda 100mg lık 100 kapsül var. ben 3 kutuyu 28 euroya aldım kargo dahil. aynı fiyata kremide var.

küçük bi hesap yaparsanız 30 gr. ı Türk parasıyla yakşalık 60 liraya alıyorsunuz. ve 4 ay yetiyor.

** etkileri için bişey diyemem ama ben daha bi kaç gündür kullanıyorum. 4 aydan öncede bişey demek kimseyi umutlandırmak istemiyorum

canım mümkünse her gelişme gördügünde yazarmısın

Canım ben kullanmiyorum ki sanırım başka bir arkadaş kullanıyor yazılanları tekrar okursan... Ben sadece nette gördüm paylaşıyim dedim arkadaşın biri de ben bunu kullanıyorum demiş :) bende bekliyorum gelişmeleri

kızlar ben gelişmeleri yazıcam, bildiricem sizlere. 5 gündür kullanıyorum sadece. 2 aydan önce belirgin bi değişiklik olucağını sanmıyorum. o yüzden beklemeniz gerekiyor. bence hemen almayın, ben kendimi kobay yaptım deniyorum . işe yararsa alırsınız.

kızlar ayrıca ben araştırırken bu bitkiyi aynı marka değil ama başka bi markanın ki o pahalaıydı, ama kapsülü, kremi, serumu vs bi dolu bişeyi vardı, özü bu bitki tabiki. çok inandırıcı fotoğraflar gördüm, photoshoptan anlarım. bana gerçek gibi göründüler. 4. 8. 12. 16. ve 22. aylara ait aynı kişinin fotoğraflaarı vardı. ve gerçekten çok büyümüştü.

Son düzenleme:
Bu bahsettiğiniz bitkinin adı ne linklerde silinmiş sanırım bakamadım =)

Son düzenleme:
fuingill sitede aktif sanırım en son dün girmiş ama buraları unutmuş galiba, ben yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum, gönderebilen arkadaşlar bi sorarsa çok sevinicem, nedir bu bitki, sonuç almış mı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…