Saw palmetto diye bir hap kullanıyorum, göğüs büyütücü hapların içinde en çok kullanılan bitkilerden biri, hatta bir sitede göğüs büyüttüğü kanıtlanmış diyordu. ben ilk göğüs macerama bu hapla başlamıştım 5 sene önce 20 yaşında 1 kutuda baya fark etmişti, devam etmeyi çok istemiştim ama annem kızdığı için kullanmadım sonra zamanla söndü. Bu hap hep aklımda kalmıştı, 1 yıl kadar önce başka bir markanın hapını kullandım 1 kutu hiçbir değişiklik olmadı bundan da ümidi kesmiştim.
ben böyle bir uğraşıyorum bir duruyorum, şimdi yine gaza geldim ama artık karar verdim hiçbir fayda görmesem bile en az 4 ay düzenli kullanıcam, bu tür ürünlerde düzenli kullanmak şart çünkü, hatta antibiyotik gibi saatine dikkat ederek kullanmak bile etkili bence.
şimdilik durum şu, ilk kullandığım markadan aldım, 2.kutunun yarısı bitti henüz, 1.kutudan itibaren hafif bir dolgunlaşma oldu, hatta şu an adet dönemindeyim, normalde fıs diye sönmesi lazımdı hala aynılar, bakalım adetten sonra ne olacak.. Ama ben 4 kutu kullanmadan net birşekilde etki ediyor büyüdü şöyle oldu böyle oldu diye yazmak istemiyorum. Az da olsa bir etki var yalnızca bunu söylemek isterim.
yaşın etkisini de gözlemlemiş oldum ayrıca. 20 yaşında kullandığımda baya fark etmişken 26 yaşında dolgunluk var evet ama eskisi gibi de değil. o yüzden de biraz daha sabırlık olmamız gerekiyor.