• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

kenzo flower 'ı geçen gün bi arkadaşımdan denedim..eve geldim..eşim bayıldı..peşimde dolanıp duruyo..sonra ertesi gün çarşıya çıkmıştık..kenzo alıcam dedim..hani sen beğenmiştin ya o parfümden dedim..dediği cevap şu:,
o parfümü kullanamazsın..çünkü çok baştan çıkartıcı..sadece benim yanımda kullanacaksan al ...:kızgın:
ki benim eşim öyle piskopata bağlamış bi adam değildir,gayet makul bi adamdır..ama bu parfüm onun kıskançlık damarlarını kabarttı..kaydirigubbakcemile3

hafif kokuları severim,favorim DKNY Be Delicious.nefis bir koku bence.
hoşlanmayan erkek görmedim,hatta sevgilim bayılmıştı.kızlar da öyle :) herkesi açmayabilir tabii,hafif kokulardan hoşlanan,daha doğal şeyleri seven erkeklerde işe yarar sanırım.

Candy,Issey Miyake ve tabii ki Jean Paul Classique.

Yalnız Jean Paul tam bir kış kokusu ancak her tene gitmeyebilir dikkat! Henüz beğenmeyen bir erkek veya bayan görmedim. Çekici ve kalıcı bir parfüm tavsiye ederim. Erkekler için olanı da çok güzel.

Hayatımda gördüğüm en berbat ve beni tiksindiren parfüm ise Gucci Rush'tır. Beğenenler nasıl beğeniyor hayret ediyorum!

Candy,Issey Miyake ve tabii ki Jean Paul Classique.

Yalnız Jean Paul tam bir kış kokusu ancak her tene gitmeyebilir dikkat! Henüz beğenmeyen bir erkek veya bayan görmedim. Çekici ve kalıcı bir parfüm tavsiye ederim. Erkekler için olanı da çok güzel.

Hayatımda gördüğüm en berbat ve beni tiksindiren parfüm ise Gucci Rush'tı
r. Beğenenler nasıl beğeniyor hayret ediyorum!

bu konuda sana katılıyorum düşünüpte cavap bulamadığım sorular arasındadır kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy inammıyorum eşine ben aldım onu eşim dediki lagımamı düştün espiri yaptı tabikide o gün bugundür asla daha duruyor öle şişede

Emporio armani - kahverengi sisede olan.

Müthis birsey, cok hafif kokusu var. Adamin biri bana asIk olmustu, serefsiz ne güzel kokuyorsun demisti, ondan sonra sürekli benle ilgilenmeye basladi:)) salak sey

Back