• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

ben chanel coco madomoiselle kullanıyorum neredeyse 1 yıldır. Normalde bir şişe bitince hemen değiştirirdim ama bu sefer değiştirmek istemedim.
Gerçekten güzel ama çok fazla sıkamamak gerek. Çok kalıcı ve dolabımı açtığımda kıyafetlerimden kokunun gelmesi çok hoş:))

Avon-Pur blanca= 42 ytlydi enson kampanyadayken almanızı tavsiye ederim 22 ytl civarına düşüyor.
Gardeon-Amor amor=10-15 ytl civarında mükemmel bir kokusu var eşim bayılıyor bu kokuya.
Adiew-Love=10 ytl civarında.Çok çekici bir koku ve kalıcı
bu üç parfümde çok kalıcı ve uygun şiddetle tavsiye ederim (:

avon'un flower die bi parfümü çıktı yeni tavsiye edrim çok hoş bir koku:) ama erkek ark.ım da sadece hoş dedi önceki parfümümü arıor ama hala: kenzo leopar!! ben acaip seviyorum Valla,kendimden geçiyorum koklarken :)) bide noa 'da güzel. promesse ye takmıştım bi ara onu da beğenmişti.. bide bebeksi koku sevenlere soft musk'ı öneririm avonun. Yüzüm gülüyor koklayınca :) ayy parfümleri çok seviorum hepsi benim olsun istiorumm :) aaa bidee burberrysin the beat i de harika, bidee tommy hilfiger'ın dreaming. tommy girl' de çok güzel ama önermem çünkü liseli kızlar ful ondan kokuyorr...!!! oof off..

kesinlikle christion dior un hypnotic poison. ben de kullanıyorum harika ve çok kalıcı. ayırt edilen bir koku ve etkileyici.

arkadaslar ya kenzo amor kullanan varmı erkek arkadasım bayılımıs bu kokuya ablası almıs kendısıne sende al dıye tutturdu.kullanan varsa ya da bılen acıl helppp

15 yıldır değiştirmeksizin burberry classic kullanıyorum ve erkeklerde bayanlarda bu kokuya bayılıyor çoğu kişi beni takip edip hep soruyorlar çok özürdilerim bi soru sorabilirmiyim buyrun kokunuz çok güzel ismi ne tabii ben alışığım 15 yıldır ve hiç değiştirmeyi düşünmedim başka kokuda kullanamıyorum zaaten bayılıyorum bu kokuya

escada'nın parfümleri çok güzel ama ben yine de KENZO AMOUR'u tek geçerim!!!

gıorgı armanı- mania kokusuda bırcok erkegın begendıgı bı koku ve kalıcı bende bugday tenlıyım tenıme cok yakısıyor.ayrıyetten hypnotıc poısonda guzelmiş onuda denıycem :)))))

DKNY_Be_Delicious_300.jpg
bu çok güzel kokuyo çok beğeniyolar :)
showimg.aspx
avonun far awayi de bence ağır ama erkekler tarafıdan beğenilen bi koku,tecrübe eden çok kişinin ardından ben de aldım ve hakikaten çok beğeniyolar tecrübeyle sabittir :teytey:
MakeCappedImage.html
bu da tecrübe edildi onaylandı gerçekten baştan çıkarıcı ve güzel bir koku :asigim:

hugo boss dan asla vazgeçmem sadece erkek arkadaşım dill beni tanıyan herkes bayılıyo bu kokuya şiddetle tavsiye ederimm

dolce gabbana - light blue
bu gerçekten bi araştırmanın sonucunda erkeklerin en beğendiği parfüm seçilmiş:1closedeyes:

geçenlerde 'hypnotic poıson' un orjinalini aradım ama bulamadım
geçici olarak taklitini aldım
kokuyu sürünce
kendimi bir meyhanede konsomatris gibi hissettim. :delphin: kafamçokkarıştı
çünkü takliti rakı gibi kokuyor hiç tavsiye etmiyorum. benneyaptımki
sonra onu değiştirdim yerine 'glow after dark' aldım jlonun.oda taklit ama süper
bu sefer kendimi assolist gibi hissettim sositososito kaydirigubbakcemile3
tavsiye ediyorum çiçek özlü,gizemli,asil bir koku hihoyyyt
ve eşimde çok beğendi kaydirigubbakcemile5
koku bitince orjinalini alacağım

Benim eşim hafif parfümleri çiçek kokularını beğeniyor. Ağır baharatlı kokular seksilikten çok dikkat çekici bence, file çorap gibi mesela. En beğendiği pafüm Ultraviolet, Allure, Truth

Back