Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Kızlar bahsettiğiniz parfümlere parfüme ihtiyacım olduğu için google de arattırıp fiyatlarına baktım tabi bakmakla kaldım:1ninca: çünkü fiyatları ne öle :1shok:100 - 200 ytl arası ki bu kadar parayı parfüme veremeyeceğimden sadece baktım öle gamyoncuiremsu

walla sexy liği bilmem ama çocuk ruhlu olanlar için şeker kız candy öneririm bu yaşımda 1 yıldır kullanıyorum pişman değilim..sewgilimde bayılıyoo.. :D

Kızlar bahsettiğiniz parfümlere parfüme ihtiyacım olduğu için google de arattırıp fiyatlarına baktım tabi bakmakla kaldım:1ninca: çünkü fiyatları ne öle :1shok:100 - 200 ytl arası ki bu kadar parayı parfüme veremeyeceğimden sadece baktım öle gamyoncuiremsu
Ben de parfüme o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. 200 ytl verip parfüm alsam vicdanım sızlar. Ya yurt dışından hediye geliyor ya da yerlilerden alıyorum. Mis gibi de kokuyorlar. Tavsiye edilen kokuların yerlilerine bakabilirsiniz.

bende arıyorum şöyle geçerken iz bıraqkacak bir parfüm ama bulamadım:( biçok parfüm denedim ama hep yanlış seçimler..saki hugo boss deep red biraz öyle bi kokuydu şmdi hatırladım ama tam değil

hugo boss klasik çok hoş bi koku hugonun tavsiye edeceğim tek kokusu aa bide boss da çok güzel.. ben çok süper bi koku söyleyeyim ayrıca hiç takliti yok yapılamıyo cinema süper çiçek kokusu erkekler de beğeniyo ayrıca elizabeth arden 5 th avenue da hoş deneyin derim

Ben bayadır Armani She kuLLanıyorum güseL bi koku sevgiLim seviyoo Şeniz
ama orifLame de Bi parfüm var 'Fire' die onuda tavsiye ederim kızLarr çok çekici aLbeni dien bi koku :teytey: soraa :) avonun yeni çıkan varya adı ne idi yaa Ungaro evett evett Ungaroo onada bayıLdımm şahsenn erkekLeri çekecek bi kokuu :teytey:

bende 2 çeşit parfüm kullanıyorum,212 var,ben bu kokuyu seviyorum,jadore var birde eşim bu kokuya bayılıyor.212 yi pek beğenmiyor aslında ama ben seviyorum.geçenlerde bie araştırma okumuştum bu konuyla ilgili,erkekler en çok çiçek kokulu parfümleri sexy buluyorlarmış,en sevilen parfümlerde tatlı ve meyvemsi kokularmış..
uygun fiyatlı olanlardan da oriflame'in ametisht fatale var,oda eşim tarafından beğenilmişti.ayrıca kalıcı bir parfüm...

Son düzenleme:
cacharel gloria,c.dior pure posion,cacharel eden(kışlık kokusu)chanel change..aklıma gelirse yazarım daha

Son düzenleme:
bence tabiki very ırresistible nişanlım çok beğeniyo.her yerde mutlaka ismini sorarlar sayemde 12-13tane daha kullanıcısı oldu

wish chopard diyorum baska bir sey demiyorum şutarafagitti ama sakin yaz sicaklarinda kullanmayin, sicakta kokusu kat be kat artiyor sanki... kis parfümü, kalici kokusu var ve gectiginiz yerde mutlaka iz birakiyorsunuz :kahve:

dior hypnotic bambaska bisey arkadaslar cok etkileyici ve kalici:dance:arti gaultier 2 super otesi:icecream:

slm benimde onerim kenzo kalici bir kokusu var ve gercekten etkileyici bir yildir ara ara kullanirim gunduz gunluk olarak bir iki sikmakla gayet kullanisli kokusuda eger cok asiri sikmadiginiz surece muhtesem, emporio armani diamonds buda tam hafif ama etkili diyenler icin ama bunu aksamlari cikarken yada ozel yerlerde kullanmam genelde tercihim kenzodan yana olur kelly caleche de kullaniyorum guzel ve cok kalici bir koku ve etkileyicide oldukta bide lolita lempica buda tam genclerin kokusu guzel hafif ve oldukca etkili genelde gunlukte bunuda cok kullanirim

Back
X