Kadın doğum doktoru erkek olan var mı?

Doğumhanede düşük için balon takmışlardı. 30 CC şişirildi. erkek doktor ertesi sabah kontrole geldi yanında nerdeyse tamamı erkek asistanları vardı. Canımda çok yanıyodu umrumda olmadı. Ama acımın arasında şu cümleyi duydum. Hemşirelere söylüyodu. '20 ccye düşürelim hasta bu kadar acı çekmesin ağrı kesici yapmayı da unutmayın' iyi ki yapmış 2 saat sonra düşük yaptım. O şekilde kalsa belki daha çok ağrı çekicektim. İlk erkek kadın doğum doktoru deneyimimi böyle yaşamak istemezdim ama bunu görünce kadın doğum doktoru olan erkeklere karşı daha sakin yaklaşıyorum. Ben sadece karşımdaki kadın olursa hissettiğim şey daha rahat anlaşılır gibi geliyor gibi düşünüyordum. Hakkını yemiyim 1 hafta çok fazla kadın doğum bölümüyle alakalı kadınla muhatap oldum hiç biri bana kötü sayılıcak bi davranışta bulunmadı.

Benim doktorum da erkek. Yıllardır aynı doktora giderim, doğumumu da kendisi yaptırdı. Harika bir doktor ve çok iyi bir insandır.
Erkek kadın ayrımı yapmadan içinize sinen doktorla devam edin, cinsiyetin ne önemi var

X