- Konu Sahibi sezarsalataa
Sen bu adamı kapının önüne koy iş yerinde de ondan önce dedikoduyu yay evine gitmek istemiyorum zorluyor o yüzden istemedim de yoksa gitsende gitmese nde basınca tekmeyi bir süri dedikodu yaycak demişti dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atıp tutacak adam evine gidince daha çok atıp tutar .sanırım ben de öyle yapıcam.. inşallah işyerinde arkamdan atıp tutmaz..
Yeni trend: gelirsen ev isi ve temizlik yapacagiz olmali.hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
Yeni trend: gelirsen ev isi ve temizlik yapacagiz olmali.
Hastayim diyene hic gitmeme huyum var.Tehlikeli olan hastayım diyendir ajitasyon bilir
Hastayim diyene hic gitmeme huyum var.
Iyiles sonra geleyim.
Erkekler ne ister, kadinlar ne anlamaz.Hahaha klasik çorba talebi degismez kanundur guncelleme teklif edilemez genelde gulucuk emojilerle dillendirilir mesajlarda
( Ilk evrede karşıyım cikarsiz insanları bi kenara koymak istiyorum ileri evre iliskilerde. )
Evliyken sırf romantizm ayağına beraber yemek yapan var mı çok merak ediyorum hep flört döneminde olur bu zımbırtı teklifler :))
1 2 sene cok uzun degil mi ya? Bence en iyi ev halinden anlarsınız/anlarız. 1 2 sene sonra kötü opustugunu görmek daha acıklı değil midoğru diyosun, hadi ilişki ilerlese 1 2 sene olsa anlıcam da daha şimdiden bi de..