- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- Konu Sahibi sezarsalataa
Gideceğiniz varsa göreceğiniz de vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndüm zaten o da çok yüz vermiyo ben de yüz vermiyorum yüzeysel konuluyoruz iş yerindeSana ters geliyorsa daha tam güvenmediğin insanla eve gitme daha yeni olduğu birine niye böyle şeyler teklif eder ki erkekler ya bu özgüven ne anlamıyorum bu konuda üzerine çok giderse yol yakınken dönebilirsin
Aynen zaten amacı belli bunun direk cinsellikSorun sende degil ki, boyle erkekler cok var, amaci ne bilemem tabii ama gonlunden geceni yap, icine sinmediyse asla gitme, neler okuyoruz sonucta. Ben 24 yasindayim su an ki erkek arkadasimla guzel giden bir iliskimiz var, biz once kafelerde bulustuk hep, sonra kendi evime davet ettim mesela, sabah 5e kadar kahve icip muhabbet etmistik, o gunden sonra daha detayli tanimaya karar verdik mesela birbirimiz, muhabbetlerimiz uyusmustu, bende cok sık onun evine gittim ve inanilmaz guzel zaman gecirdim. Her evine davet eden kotu niyetli degildir ama erkenden davet edende bir bit yenigi aramak lazim
Pislik heriftanidik insan görür korkusundan dolayı eve atmaya çalışırlar.
bu durumun amaci bellidir.
Pislik ya aynen öyle amacı işte aynenn çok belliEve gel yemek yapar film izleriz= iliişkinin ilk aşamalarını boşver geçelim onları çünkü ben senle ciddi düşünmüyorum..Eve gel öpüşür belki izin verirsen daha ileri gideriz...
Aynen yol verdim gitti pisliğeGitmeyin.
Bir kere size saygısı olmayan bir erkekle işiniz olmasın.
Istemediğinizi belirttiğiniz halde ısrar varsa o adamın niyeti farklıdır.
Ya sadece cinsellik amacı vardır ya da aşırı bencil bir narsistir.
Ikisi de yaramaz.
Geçiniz.
Ya o kadar istekli kız varken neden onları çağırmıyolar da gelip bana bulaşıyolar anlamıyorumMercimek yapmaya çağıyordur, ama fırında... burada çok duyuyoruz sonra tehdit edileni şantaja uğrayanı. Boşverin. Alengirli işlere hiç girmeyin. Tabi dokınmıycam diyecek, tersini dese nasıl kandıracak.
Bence bu çocuk yani bana bulaşan hiç de efendi değilBen bir süredir tanıdığım ve ilişkim olan birine güvenirsem evine de giderdim. Aa yeni tanıştığım,bir iki kez buluştuğum biri ile gitmedim hiç.
Çok beğendiğim ve uzun süre de flört etmek için fırsat kolladığım bi çocuk vardı. Bir şekilde flört etmeye başladık,2-3 buluştuk derken bir gün bana gidelim,sana yemek yapayım,romantik bi akşam olsun dedi. Ben de gittim, gerçekten çok güzel bir sofra hazırladı, en sevdiğim müzikleri çaldı, şarabımızı içmeye koltukta devam edecektik ki ben adamın koltuğuna şarap döktüm öpüşürken :) Tabi orda benim sinirler bozuldu, geceyi orada sonlandırdım :) Hiç ısrar da etmedi kal diye, çok efendi çocuktu sağolsun :)
Efendi değilse hiç gitme bence, sapık dolu ortalık :)Bence bu çocuk yani bana bulaşan hiç de efendi değil
bir ablam vardi uzaktan akrabamiz ilk nisanlandiginda nisanlisi biseyler yasamak istedi diye ayrilmistiHep diyorum seven adam sevişmez, ayıplı şeyler istemez, cinsel hissi olamaz
Aaaaaaaaaaaa dokanmaz