erkeklerin eve çağırması

Ya demek ki adamın "kadının onayını almak" diye bir şeye saygısı yok.
Kadın izin vermediği sürece çullanan, ısrar eden net sapık zihniyetlidir, saygısızdır.
sapık evet ben de böyle düşündüm, hayır diyosa bitmiştir kadın net.. ya benim talihsizliğim demek ki hep böyle adamlara denk geliyorum :KK43:

sapık evet ben de böyle düşündüm, hayır diyosa bitmiştir kadın net.. ya benim talihsizliğim demek ki hep böyle adamlara denk geliyorum :KK43:

Sal ipini o zaman.
Kedilerde köpeklerde bile "ssssssst" deyince erkek geri teper, tecavüz etmez yani.
Doğanın kanunudur: net, kadın isterse olur, istemezse yaylansın.

Niyetten kasıt? Ben ortam güvenilmez diye yazdıysam keser, öldürür, istemediğin şeyler yapar diye düşünmüştüm. Yoksa sevişmek istiyorsa, öpüşmek istiyorsa neden niyeti bozuk olsunki? Siz istemiyorsanız hayır dersiniz.
Israr edenle de zaten görüşmeyin. Fazla ısrar tacize girer.
ben daha önce böyle bişey yaşamadığımı, istemediğimi söyledim zaten, ama o eve girdikten sonra olacaklar az çok belli.. bi de erkeklerdeki sinir edici bi zihniyet var ya, aaa şimdiden evime geldi demek ki bu kız hafifmiş diye düşünürler ve sonra gelsin ayrılık..

acaba naz yapıyorum falan mı sanıyo bu salak ya?

Allahım nolur o tip gerizekalılar bitsin ya.
Hayır dedi, naz yapıyor, kesin sebişicek benle.
Kısa etek giymiş, bana iş atıyor, kesin sebişicek benle.
Bana gülümsedi, kesin kesin sebişicek benle.
Gerçi adamlar damacana deliğinden aksiyon alıyorlar çok da şeyapmamak lazım.

Allahım nolur o tip gerizekalılar bitsin ya.
Hayır dedi, naz yapıyor, kesin sebişicek benle.
Kısa etek giymiş, bana iş atıyor, kesin sebişicek benle.
Bana gülümsedi, kesin kesin sebişicek benle.
Gerçi adamlar damacana deliğinden aksiyon alıyorlar çok da şeyapmamak lazım.
yemin ederim erkeklerden soğudum ya, doğru düzgün bi erkek beni bulmuyo yok bulmuyo yani :KK43: işte bu tür zihniyetler yüzünden bu hale geldi bu dünya..

doğru diyosun, hadi ilişki ilerlese 1 2 sene olsa anlıcam da daha şimdiden bi de..
1-2 sene mi 😂😂
Herkesin iliskiye bakis acisi farklidir
Ben diger yprumlar gibi kotu niyetli vs diyemem adami tanimadan
Pek cok erkek arkadasimin evine gittim , kimi elimi bile tutmadi kimi sevismek istedi , bu tamamen adamina gore degisir , iliskiye gore degisir
Hepsi kotu degil bu adamlarin

hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
Tam dicektim eğer uzun süreli bir ilişkiye normal ama kesinlikle yeni ilişkilerde normal değil . Ben ilişkilerin başlangıcında da devamında da fazla yakınlaşmayı doğru bulmuyorum ama isteyen istediği gibi yaşar . ancak ilişkinin başında bence gitmeyin hatta bundan rahatsızlık duyduğunuzu belirtin eğer sizin cizgilerinize saygı duyarsa doğru insan olma ihtimali arttırmış olur

ben daha önce böyle bişey yaşamadığımı, istemediğimi söyledim zaten, ama o eve girdikten sonra olacaklar az çok belli.. bi de erkeklerdeki sinir edici bi zihniyet var ya, aaa şimdiden evime geldi demek ki bu kız hafifmiş diye düşünürler ve sonra gelsin ayrılık..
Öyle bir zihniyetteyse başka bir sebepten de gelir ayrılık. Erkeklerin düşüncelerine göre yaşamayın.
Bir de bence daha önce böyle bir şey yaşamadım deyip reddetmek yerine dışarıda görüşmek istediğinizi söyleseniz yeterli. “Tecrübesiz” olduğunuzu görüp daha çok rahatsız etmeye çalışabilirler.

Iliski yeniyse kesinlikle yanlış. Ben de ilişkimin 1. Yılında basbasa kaldim esimle ama sadece sarilip uyumustuk opusme bile olmamisti siniri ben cizmistim o da aşmadı. Erkekten erkeğe de değişir tabi ama bana soracak olursan kesinlikle gitmemelisin.

Tam dicektim eğer uzun süreli bir ilişkiye normal ama kesinlikle yeni ilişkilerde normal değil . Ben ilişkilerin başlangıcında da devamında da fazla yakınlaşmayı doğru bulmuyorum ama isteyen istediği gibi yaşar . ancak ilişkinin başında bence gitmeyin hatta bundan rahatsızlık duyduğunuzu belirtin eğer sizin cizgilerinize saygı duyarsa doğru insan olma ihtimali arttırmış olur
çok doğru dediniz, bunu yanlış bulduğumu söyledim hatta ne bahaneler uydurdum ama yok dinlemiyo çok ısrarcı malesef :KK43:

Öyle bir zihniyetteyse başka bir sebepten de gelir ayrılık. Erkeklerin düşüncelerine göre yaşamayın.
Bir de bence daha önce böyle bir şey yaşamadım deyip reddetmek yerine dışarıda görüşmek istediğinizi söyleseniz yeterli. “Tecrübesiz” olduğunuzu görüp daha çok rahatsız etmeye çalışabilirler.
işte dışarıda görüşmek istediğimi de söyledim dinlemiyo ki, saygısız düpedüz.. ya bi de adamla aynı iş yerindeyiz yüzyüze bakıyoruz ya :KK43:

Iliski yeniyse kesinlikle yanlış. Ben de ilişkimin 1. Yılında basbasa kaldim esimle ama sadece sarilip uyumustuk opusme bile olmamisti siniri ben cizmistim o da aşmadı. Erkekten erkeğe de değişir tabi ama bana soracak olursan kesinlikle gitmemelisin.
yok asla.. zaten bi daha çağırırsa görüşmek istemiyorum sen beni anlamıyosun sadece iş arkadaşı olarak kalalım dicem..

işte dışarıda görüşmek istediğimi de söyledim dinlemiyo ki, saygısız düpedüz.. ya bi de adamla aynı iş yerindeyiz yüzyüze bakıyoruz ya :KK43:
Bu kişi/kişiler flörtünüz herhalde, durup dururken iş arkadaşınız eve çağırmaz diye düşünüyorum. Flört ederken sizin rahatsız olacağınız bir teklifte ısrar eden adama net bir şekilde cevap veremeyip, kestirip atamıyorsanız veya “ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir” diyemiyorsanız daha çok bu durumla karşılaşırsınız.

Bu kişi/kişiler flörtünüz herhalde, durup dururken iş arkadaşınız eve çağırmaz diye düşünüyorum. Flört ederken sizin rahatsız olacağınız bir teklifte ısrar eden adama net bir şekilde cevap veremeyip, kestirip atamıyorsanız veya “ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir” diyemiyorsanız daha çok bu durumla karşılaşırsınız.
asla gelmem dedim net bi şekilde konuştum.. asla deme bak gelirsin dedi.. kaba tabirle eve atıp millete mi anlatmak istiyo nedir aklıma türlü türlü şeyler geliyo.. ama dediğinizi söylicem.. ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir dicem..

hayır bi de işin fenası iş yerinden arkadaşım
Erkekler arasında işyerlerinde dönen iğrenç geyikler vardır bilirsin, aman dikkat et saçma sapan muhabbetlerine dahil etmeye kalkmasın seni. Hoş sen az çok tanırsın zaten ama. Daha önce aynı işyerinde çalıştığım birinin teklifini kabul etmeyince arkamdan iğrenç konuşmalarını duymuştum.

X