erkeklerin eve çağırması

Ben tanıştıktan iki ay sonra gittim. Hava çok soğuktu ve paramız bitmişti. Annesi de ısrar etmişti soğukta donarsiniz gelin bize diye. Sonraları hep gitmeye başladım. Başbaşa da kaldık ve ben dışarda buluşmak yerine evine gitmeyi daha çok tercih ediyorum. Erkek arkadaşına guvenirsen gidersin. He yakınlaşma oluyor mu belli bir yere kadar oluyor. Ama biz çok eğleniriz evde birlikte. Evdeki rahatlık sokakta yok çünkü. Tabi devir kötü her cagiranin evine de gitmemek lazım kız bile olsa.

Ben tanıştıktan iki ay sonra gittim. Hava çok soğuktu ve paramız bitmişti. Annesi de ısrar etmişti soğukta donarsiniz gelin bize diye. Sonraları hep gitmeye başladım. Başbaşa da kaldık ve ben dışarda buluşmak yerine evine gitmeyi daha çok tercih ediyorum. Erkek arkadaşına guvenirsen gidersin. He yakınlaşma oluyor mu belli bir yere kadar oluyor. Ama biz çok eğleniriz evde birlikte. Evdeki rahatlık sokakta yok çünkü. Tabi devir kötü her cagiranin evine de gitmemek lazım kız bile olsa.
sizin yine iki ay geçmiş bu ikinci gün çağırdı ya..

İftar yemegi yapacaktır kötü düşünmeyin hemen😁
Şaka şaka şöyle güzelce bi haddini bildir. Etrafa bi rezil et. Bak bi daha yapıyormu öyle teklifler. Etraf tecavüzcü sapık doldu. Böyle şeyleri duydukları halde hala yapıyorlar. Kadının degeri kalmadıki bu ülkede.
Tecavüzcüsüyle evlendirilenler
Tecavüz edip öldürülenler vs. vs.
Devletimiz şimdide dul kadınların nafakasına göz dikti. Elalem napmasın dimi. Kadın milleti olarak ayık olmamız şart.

işte siz çok şanslısınız, her erkek sizin eşiniz gibi çıkmayabiliyor malesef :KK43:
Evet tabi olmayabilir. Ama butun erkekleri de boyle yaftalamak, hepsine potansiyel sapik gibi tepki gostermek manasiz. Yetiskin bir kadin az cok anlayabilmeli kimle muhatap oldugunu. Kaldi ki kadin da isteyebilir basbasa rahat ortamda vakit gecirmeyi.

İftar yemegi yapacaktır kötü düşünmeyin hemen😁
Şaka şaka şöyle güzelce bi haddini bildir. Etrafa bi rezil et. Bak bi daha yapıyormu öyle teklifler. Etraf tecavüzcü sapık doldu. Böyle şeyleri duydukları halde hala yapıyorlar. Kadının degeri kalmadıki bu ülkede.
Tecavüzcüsüyle evlendirilenler
Tecavüz edip öldürülenler vs. vs.
Devletimiz şimdide dul kadınların nafakasına göz dikti. Elalem napmasın dimi. Kadın milleti olarak ayık olmamız şart.
bu ülkede kadın olmak büyük talihsizlik..

• Beğen
Reactions: 000
Bu herkese göre değişir
Ben erkek olsam şahsen cinsel anlamda birşeyler paylaşmadığım dokunmadığım sevişmediğim kadına sevgilim demem
Sonuçta ne çıkacağı belli değil.kız belki dışardan güzel gözüküyor ama atıyorum kötü kokuyor ten uyumum yok Yani gözüm kapalı gidip öyle biriyle de evlenmem.
Ama dediğim gibi herkese göre değişir
Bu durumlar suistimal edilebilir tabi ülkemiz erkeklerince.o yüzden güvenmediğin yeni olan birinin evine gitmem mesela.zamanla olucak şeyler bunlar.o zaman da ne kadar diye sorarsan yine buda kişiden kişiye değişir
Ama sen ben istemiyorum bu tarz bir ilişki diyorsan gitme yani ama karşındakinide yargılama.belki onun için ten uyumu çok önemli.denemeden karar vermek istemiyor .
Sen kendin gibi birini bul derim ben ...

Bense tam tersi. Kafelere para bayilmaktansa evde bulusmayi severim. Mis gibi mutfaga gireriz, tavlamizi oyunumuzu oynariz,battaniye altinda sarilir uyuruz... simdiki hayatımda olan adam da kafe delisi. Et alıp alip gidiyorum is cikisi yemek falan yapalim diye. Yemek cok guzeldi,tatliya bilmemnereye gidelim diyor. Cuzdan dusmani. BIM'in miss gibi dondurmali cheescake'i neyine yetmiyor?

hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?

düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)

Evliyken sırf romantizm ayağına beraber yemek yapan var mı çok merak ediyorum hep flört döneminde olur bu zımbırtı teklifler :))

(Iliski durumu = ilk evre - cagıran sevgili ) :KK22:
eğer gitmezseniz kuvvetle muhtemel bir daha sizinle görüşmeyecek olan erkektir. gerekçe olarak da " çok düşündüm ayse sanırım bi ilişkiye hazır değilim sana layık degilim " minvalinde cümleler kurar. hadi bu gene iyi kötü bi açıklama yapan cinsidir. bi de herhangi bi açıklama yapmadan telefonunuza cevap dahi vermeyen baltalar vardır ki "isabet olmuş" dedirtir.

Normal degildiir efem bizimla deyılsın.

Illa baska amaclar pesinde olacak diye bir durum da yok yada birseyler yasamak istese dahi amaci kullanmak degildir tam tersi pis zihniyetli de olabilir yani sansa kaliyor daha yeni tanistiginiz biriyse

hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?

düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
Pul koleksiyonu nu gösterecek :KK25::KK25:

Yaa yaaa hep öyledirr hiç kötü niyet olur mu cık cık cık çok ayıp. Aman kanmaaaa

(Iliski durumu = ilk evre - cagıran sevgili ) :KK22:
eğer gitmezseniz kuvvetle muhtemel bir daha sizinle görüşmeyecek olan erkektir. gerekçe olarak da " çok düşündüm ayse sanırım bi ilişkiye hazır değilim sana layık degilim " minvalinde cümleler kurar. hadi bu gene iyi kötü bi açıklama yapan cinsidir. bi de herhangi bi açıklama yapmadan telefonunuza cevap dahi vermeyen baltalar vardır ki "isabet olmuş" dedirtir.

Normal degildiir efem bizimla deyılsın.
çok haklısınız hem de çok...

X