erkeklerin eve çağırması

Ekonomki k riz var normal demekki adamın cebinde parası yok evde oyalanalım diyor.Ama parası olduğu halde bunu istiyorsa çoğunun niyeti yakınlaşmak tabi ama arada gerçek niyeti sadece vakit geçirmek olanlarda olabilir onlarında günahını almayayım.

Düşünüyorum, düşünüyorum...
Bir aydır görüştüğüm sevgilim de beni davet etmişti. Yemek yapayım falan demedi, film izleriz diye de kandırmadı. Yılbaşı gecesiydi. Kışın ortasında kocaman bir demet papatya ile karşıladı beni. Güzel vakit geçirdik. İstemediğim hiçbir şey olmadı. Şimdi evliyiz. İki yıldır aynı evde yaşıyoruz.
Onun öncesinde deliler gibi aşık olduğumu sandığım sevgilimin ev davetini asla kabul etmeden ayrıldık. İki yıl boyunca görüştüğüm biriydi. Ama güven yoktu. Güvenmiyorum.
Şimdi ben bunları niye anlattım?
Yukarıda biri demiş, güvenmediğin insanla dışarıda da görüşme zaten. Güvendiğin adam senin istemediğin birşey yaşatmaz. Ha, güven duymak için gerekli zamanı kendine de ona da tanımalısın. O ayrı.
çlok doğru söylemişsin, mesele güvenmete.. ama ben ona güvenmiyorum amacı o kadar belli ki..

Ekonomki k riz var normal demekki adamın cebinde parası yok evde oyalanalım diyor.Ama parası olduğu halde bunu istiyorsa çoğunun niyeti yakınlaşmak tabi ama arada gerçek niyeti sadece vakit geçirmek olanlarda olabilir onlarında günahını almayayım.
parası yok evet, ama tek sebep bu olamaz daha bismillah ilk günden çağırması son derece ....... neyse anladın sen :KK70:

hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?

düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
Kuzum güven de önemli. Ben gittim hiç bişey de yapmadık sadece sarılıp uyuduk, şimdi evliyim.
Ama tabi ki bu istisna genelinin niyeti bozuk oluyor aman deyim biraz daha tanı. Ha sana güvenmiyorum mesajı verme adama bu sefer zoruna gider güzel bi dille reddet anlayışlı davranmazsa niyeti bozuktur onun.

Kuzum güven de önemli. Ben gittim hiç bişey de yapmadık sadece sarılıp uyuduk, şimdi evliyim.
Ama tabi ki bu istisna genelinin niyeti bozuk oluyor aman deyim biraz daha tanı. Ha sana güvenmiyorum mesajı verme adama bu sefer zoruna gider güzel bi dille reddet anlayışlı davranmazsa niyeti bozuktur onun.
yok zaten bitti artık tamamen, çok şükür kurtuldum ondan :) şimdi başkalarına yürüyor :KK70: demek ki niyeti başkaymış :)

X