erkeklerin eve çağırması

Bu kişi/kişiler flörtünüz herhalde, durup dururken iş arkadaşınız eve çağırmaz diye düşünüyorum. Flört ederken sizin rahatsız olacağınız bir teklifte ısrar eden adama net bir şekilde cevap veremeyip, kestirip atamıyorsanız veya “ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir” diyemiyorsanız daha çok bu durumla karşılaşırsınız.
evet flörtüm bu kişi bu arada..

Erkekler arasında işyerlerinde dönen iğrenç geyikler vardır bilirsin, aman dikkat et saçma sapan muhabbetlerine dahil etmeye kalkmasın seni. Hoş sen az çok tanırsın zaten ama. Daha önce aynı işyerinde çalıştığım birinin teklifini kabul etmeyince arkamdan iğrenç konuşmalarını duymuştum.
offf bi de diyo ki kimse bilmesin görüştüğümüzü şimdilik, biraz zaman geçsin diyo.. yok yok niyeti belli bunun..

asla gelmem dedim net bi şekilde konuştum.. asla deme bak gelirsin dedi.. kaba tabirle eve atıp millete mi anlatmak istiyo nedir aklıma türlü türlü şeyler geliyo.. ama dediğinizi söylicem.. ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir dicem..
Burada bir üyenin konusu var şu an anasayfada hatta. Bitti ilişki deyip adamla hala görüşen. Bu şekilde davranmak gibi oluyor sizinki de.
Ciddiye alınmıyorsunuz yani. Siz tepkinizi koyduktan sonra adam kırk takla atsın dönüp bakmamanız lazım. Bir kez dönüp cevap verince o ültimatomun değeri kayboluyor.

Burada bir üyenin konusu var şu an anasayfada hatta. Bitti ilişki deyip adamla hala görüşen. Bu şekilde davranmak gibi oluyor sizinki de.
Ciddiye alınmıyorsunuz yani. Siz tepkinizi koyduktan sonra adam kırk takla atsın dönüp bakmamanız lazım. Bir kez dönüp cevap verince o ültimatomun değeri kayboluyor.
şimdi anladııım, naz sandı kesin bu, ondan ısrar ediyor.. offf ne salağım çok haklısınız :KK43:

Ya demek ki adamın "kadının onayını almak" diye bir şeye saygısı yok.
Kadın izin vermediği sürece çullanan, ısrar eden net sapık zihniyetlidir, saygısızdır.
Bu dünyaya fazlasın canım :KK70:
Keşke herkes senin gibi düşünüp ,sorsa .
Saygısı olsa zaten kadını zorlamaz ki...

Gereksiz. Haram diye tokalaşmayan ama her boku yiyen erkek kadar gereksiz böylesi de ergen gibi. Herkesin evi köyü var cok istiyorsa nikahına alsın adiler.

Bu dünyaya fazlasın canım :KK70:
Keşke herkes senin gibi düşünüp ,sorsa .
Saygısı olsa zaten kadını zorlamaz ki...

O senin tatlışlığın :KK200:
Daha bu gün bi' yazı gördüm, her levelda kadından izin istemek zorundasınız diyordu, sizinle flört etse dahi lönk diye atlayamazsınız diyordu
Ah be dedim

O senin tatlışlığın :KK200:
Daha bu gün bi' yazı gördüm, her levelda kadından izin istemek zorundasınız diyordu, sizinle flört etse dahi lönk diye atlayamazsınız diyordu
Ah be dedim
Orası kesin burası değildir yani Türkiye :KK70:
Burada erkekler şey diye düşünüyor , bu kadın benim sevgilimse ya da flörtüm benim istediğimi yapmak zorunda . Hele evliysen kadın senin malın oluyor :))
Ne güzel düşünüyorlar değil mi ?

Orası kesin burası değildir yani Türkiye :KK70:
Burada erkekler şey diye düşünüyor , bu kadın benim sevgilimse ya da flörtüm benim istediğimi yapmak zorunda . Hele evliysen kadın senin malın oluyor :))
Ne güzel düşünüyorlar değil mi ?

Zaten genelde taciz/tecavüz kadının etrafından tanıdığı birinden geliyor, sokaktaki yabancıdan ziyade...

X