-
- Konu Sahibi sezarsalataa
o bizim ülkedeki erkekler için geçerli değil işte bakO senin tatlışlığın
Daha bu gün bi' yazı gördüm, her levelda kadından izin istemek zorundasınız diyordu, sizinle flört etse dahi lönk diye atlayamazsınız diyordu
Ah be dedim
sizin yine iki ay geçmiş bu ikinci gün çağırdı ya..Ben tanıştıktan iki ay sonra gittim. Hava çok soğuktu ve paramız bitmişti. Annesi de ısrar etmişti soğukta donarsiniz gelin bize diye. Sonraları hep gitmeye başladım. Başbaşa da kaldık ve ben dışarda buluşmak yerine evine gitmeyi daha çok tercih ediyorum. Erkek arkadaşına guvenirsen gidersin. He yakınlaşma oluyor mu belli bir yere kadar oluyor. Ama biz çok eğleniriz evde birlikte. Evdeki rahatlık sokakta yok çünkü. Tabi devir kötü her cagiranin evine de gitmemek lazım kız bile olsa.
Evet tabi olmayabilir. Ama butun erkekleri de boyle yaftalamak, hepsine potansiyel sapik gibi tepki gostermek manasiz. Yetiskin bir kadin az cok anlayabilmeli kimle muhatap oldugunu. Kaldi ki kadin da isteyebilir basbasa rahat ortamda vakit gecirmeyi.işte siz çok şanslısınız, her erkek sizin eşiniz gibi çıkmayabiliyor malesef
bu ülkede kadın olmak büyük talihsizlik..İftar yemegi yapacaktır kötü düşünmeyin hemen
Şaka şaka şöyle güzelce bi haddini bildir. Etrafa bi rezil et. Bak bi daha yapıyormu öyle teklifler. Etraf tecavüzcü sapık doldu. Böyle şeyleri duydukları halde hala yapıyorlar. Kadının degeri kalmadıki bu ülkede.
Tecavüzcüsüyle evlendirilenler
Tecavüz edip öldürülenler vs. vs.
Devletimiz şimdide dul kadınların nafakasına göz dikti. Elalem napmasın dimi. Kadın milleti olarak ayık olmamız şart.
ama daha 2. günden istiyosa?Evet tabi olmayabilir. Ama butun erkekleri de boyle yaftalamak, hepsine potansiyel sapik gibi tepki gostermek manasiz. Yetiskin bir kafin az cok anlayabilmeli.kimle muhatap oldugunu. Kaldi ki kadin da isteyebilir basbasa rahat ortamda vakit gecirmeyi.
Istemiyorsaniz saygili olmak zorunda. Israr hos degil.ama daha 2. günden istiyosa?
hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
Pul koleksiyonu nu gösterecekhayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)
Valla benim cizgilerime saygı duymayan normal bi arkadaş akraba sevgili kim olursa hayatımdan uzaklastiririm.çok doğru dediniz, bunu yanlış bulduğumu söyledim hatta ne bahaneler uydurdum ama yok dinlemiyo çok ısrarcı malesef
Yaa yaaa hep öyledirr hiç kötü niyet olur mu cık cık cık çok ayıp. Aman kanmaaaahayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
çok haklısınız hem de çok...(Iliski durumu = ilk evre - cagıran sevgili )
eğer gitmezseniz kuvvetle muhtemel bir daha sizinle görüşmeyecek olan erkektir. gerekçe olarak da " çok düşündüm ayse sanırım bi ilişkiye hazır değilim sana layık degilim " minvalinde cümleler kurar. hadi bu gene iyi kötü bi açıklama yapan cinsidir. bi de herhangi bi açıklama yapmadan telefonunuza cevap dahi vermeyen baltalar vardır ki "isabet olmuş" dedirtir.
Normal degildiir efem bizimla deyılsın.
sanırım ben de öyle yapıcam.. inşallah işyerinde arkamdan atıp tutmaz..Valla benim cizgilerime saygı duymayan normal bi arkadaş akraba sevgili kim olursa hayatımdan uzaklastiririm.