- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
evet flörtüm bu kişi bu arada..Bu kişi/kişiler flörtünüz herhalde, durup dururken iş arkadaşınız eve çağırmaz diye düşünüyorum. Flört ederken sizin rahatsız olacağınız bir teklifte ısrar eden adama net bir şekilde cevap veremeyip, kestirip atamıyorsanız veya “ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir” diyemiyorsanız daha çok bu durumla karşılaşırsınız.
offf bi de diyo ki kimse bilmesin görüştüğümüzü şimdilik, biraz zaman geçsin diyo.. yok yok niyeti belli bunun..Erkekler arasında işyerlerinde dönen iğrenç geyikler vardır bilirsin, aman dikkat et saçma sapan muhabbetlerine dahil etmeye kalkmasın seni. Hoş sen az çok tanırsın zaten ama. Daha önce aynı işyerinde çalıştığım birinin teklifini kabul etmeyince arkamdan iğrenç konuşmalarını duymuştum.
Kız bu ne?Hep diyorum seven adam sevişmez, ayıplı şeyler istemez, cinsel hissi olamaz
Aaaaaaaaaaaa dokanmaz
Kız bu ne?kardeş sevgisi mi bu?
Burada bir üyenin konusu var şu an anasayfada hatta. Bitti ilişki deyip adamla hala görüşen. Bu şekilde davranmak gibi oluyor sizinki de.asla gelmem dedim net bi şekilde konuştum.. asla deme bak gelirsin dedi.. kaba tabirle eve atıp millete mi anlatmak istiyo nedir aklıma türlü türlü şeyler geliyo.. ama dediğinizi söylicem.. ısrarına devam ediyorsan bu görüşme burada bitmiştir dicem..
Kendini çok kurnaz sanan bir erkek işte çok da düşünme canım.offf bi de diyo ki kimse bilmesin görüştüğümüzü şimdilik, biraz zaman geçsin diyo.. yok yok niyeti belli bunun..
şimdi anladııım, naz sandı kesin bu, ondan ısrar ediyor.. offf ne salağım çok haklısınızBurada bir üyenin konusu var şu an anasayfada hatta. Bitti ilişki deyip adamla hala görüşen. Bu şekilde davranmak gibi oluyor sizinki de.
Ciddiye alınmıyorsunuz yani. Siz tepkinizi koyduktan sonra adam kırk takla atsın dönüp bakmamanız lazım. Bir kez dönüp cevap verince o ültimatomun değeri kayboluyor.
Bu dünyaya fazlasın canımYa demek ki adamın "kadının onayını almak" diye bir şeye saygısı yok.
Kadın izin vermediği sürece çullanan, ısrar eden net sapık zihniyetlidir, saygısızdır.
aynen güya benimle adının anılmasını istemiyo.. görür o yermiyim artık bunları..Kendini çok kurnaz sanan bir erkek işte çok da düşünme canım.
aynen güya benimle adının anılmasını istemiyo.. görür o yermiyim artık bunları..
Tabi seninle gizlice görüşecek böylece yeni taliplerinin önü de kesilmemiş olacak . Bi bunlar akıllı zaten kadınlar hep saf sanıyorlar.aynen güya benimle adının anılmasını istemiyo.. görür o yermiyim artık bunları..
Yaaa tabi ki,delikanlı adam hatununa ayıplı şeyler hissedemez. Edebiyle sevecekHep diyorum seven adam sevişmez, ayıplı şeyler istemez, cinsel hissi olamaz
Aaaaaaaaaaaa dokanmaz
Bu dünyaya fazlasın canım
Keşke herkes senin gibi düşünüp ,sorsa .
Saygısı olsa zaten kadını zorlamaz ki...
Orası kesin burası değildir yani TürkiyeO senin tatlışlığın
Daha bu gün bi' yazı gördüm, her levelda kadından izin istemek zorundasınız diyordu, sizinle flört etse dahi lönk diye atlayamazsınız diyordu
Ah be dedim
ayıp ya gercekten yaptığı çok ayıp.. yüzyüze bakıyoruz..Tabi seninle gizlice görüşecek böylece yeni taliplerinin önü de kesilmemiş olacak . Bi bunlar akıllı zaten kadınlar hep saf sanıyorlar.
hiç alır mııı, bedavadan istedeiğini yapacak işte pislik..Gereksiz. Haram diye tokalaşmayan ama her boku yiyen erkek kadar gereksiz böylesi de ergen gibi. Herkesin evi köyü var cok istiyorsa nikahına alsın adiler.
Orası kesin burası değildir yani Türkiye
Burada erkekler şey diye düşünüyor , bu kadın benim sevgilimse ya da flörtüm benim istediğimi yapmak zorunda . Hele evliysen kadın senin malın oluyor :))
Ne güzel düşünüyorlar değil mi ?
işte siz çok şanslısınız, her erkek sizin eşiniz gibi çıkmayabiliyor malesefBen gittim evine henuz bir haftadir tanisiyorduk. Sevistik deO kisi su anda kocam. Baska da bi sey demiyorum.