erkeklerin eve çağırması

evet flörtüm bu kişi bu arada..

offf bi de diyo ki kimse bilmesin görüştüğümüzü şimdilik, biraz zaman geçsin diyo.. yok yok niyeti belli bunun..

Burada bir üyenin konusu var şu an anasayfada hatta. Bitti ilişki deyip adamla hala görüşen. Bu şekilde davranmak gibi oluyor sizinki de.
Ciddiye alınmıyorsunuz yani. Siz tepkinizi koyduktan sonra adam kırk takla atsın dönüp bakmamanız lazım. Bir kez dönüp cevap verince o ültimatomun değeri kayboluyor.

şimdi anladııım, naz sandı kesin bu, ondan ısrar ediyor.. offf ne salağım çok haklısınız

Ya demek ki adamın "kadının onayını almak" diye bir şeye saygısı yok.
Kadın izin vermediği sürece çullanan, ısrar eden net sapık zihniyetlidir, saygısızdır.
Bu dünyaya fazlasın canım
Keşke herkes senin gibi düşünüp ,sorsa .
Saygısı olsa zaten kadını zorlamaz ki...

Gereksiz. Haram diye tokalaşmayan ama her boku yiyen erkek kadar gereksiz böylesi de ergen gibi. Herkesin evi köyü var cok istiyorsa nikahına alsın adiler.

Bu dünyaya fazlasın canım
Keşke herkes senin gibi düşünüp ,sorsa .
Saygısı olsa zaten kadını zorlamaz ki...

O senin tatlışlığın
Daha bu gün bi' yazı gördüm, her levelda kadından izin istemek zorundasınız diyordu, sizinle flört etse dahi lönk diye atlayamazsınız diyordu
Ah be dedim

O senin tatlışlığın
Daha bu gün bi' yazı gördüm, her levelda kadından izin istemek zorundasınız diyordu, sizinle flört etse dahi lönk diye atlayamazsınız diyordu
Ah be dedim
Orası kesin burası değildir yani Türkiye
Burada erkekler şey diye düşünüyor , bu kadın benim sevgilimse ya da flörtüm benim istediğimi yapmak zorunda . Hele evliysen kadın senin malın oluyor :))
Ne güzel düşünüyorlar değil mi ?

Zaten genelde taciz/tecavüz kadının etrafından tanıdığı birinden geliyor, sokaktaki yabancıdan ziyade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…