- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
İkinci buluşmada evine gidip sadece müzik dinledik diyebileceğim biriyle çıkmıştım.hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
hayır diyorum ısrar ediyor, demek ki niyeti iyi değilİkinci buluşmada evine gidip sadece müzik dinledik diyebileceğim biriyle çıkmıştım.
Rahatsız oluyorsanız gitmezsiniz.
Yeni tanışmışken güven verici değil evet ama ilişki içinde olduktan sonra da neden davet etmesin ki adam?
doğru diyosun, hadi ilişki ilerlese 1 2 sene olsa anlıcam da daha şimdiden bi de..Normal değil. Saf olmayan herkes anlar amacını. Yemek yapmak vs hikaye
hayır diyorum ısrar ediyor, demek ki niyeti iyi değil
doğru tabi, şimdi rahat rahat öpüp koklaşmak için ev en iyisi.. sonra neden böyle oldu diye gelip ağlamak var size:)Ramazan günü nasıl öpüşsün adam dışarılarda
Niyetten kasıt? Ben ortam güvenilmez diye yazdıysam keser, öldürür, istemediğin şeyler yapar diye düşünmüştüm. Yoksa sevişmek istiyorsa, öpüşmek istiyorsa neden niyeti bozuk olsunki? Siz istemiyorsanız hayır dersiniz.hayır diyorum ısrar ediyor, demek ki niyeti iyi değil