Erkekleri peşinden koşturma rehberi

Taktikle baslayan iliski kisa surer
Kendini gibi olun illaki denginizi bulacaksiniz
Mesela burda çok okudum evli de olsak bazen taktik gerekiyor diye. Ben hep kendim oldum bir yararını göremedim. Şimdi de taktik deneyeyim diyorum

Mesela burda çok okudum evli de olsak bazen taktik gerekiyor diye. Ben hep kendim oldum bir yararını göremedim. Şimdi de taktik deneyeyim diyorum
Simdi soyle iyi giden bir iliskide taktik degil de stratejik davranmak dogru hamle yapmak gerek
Ama iliski baslamadan kendimizi en gercekci sekilde tanitmamiz gerek. Aksi halde gercek bizle birlikte olmamis oluyorlar
Ornek veriyorum kiskancsak "ben cok rahatimdir yeaaa hic sıkmam" demek karsi tarafi kandirmak olur. Bunu kastediyorum aslinda
Fedakarligin kiymetini bilen nankor olmayan insanlar var ama tabi dozunu da karsidakine gore ayarlamak gerek

Yani işte karşımdaki ben ayrılmak istiyorum dese güle güle derim

Onu anladım. Erkekleri peşinden koşturuyorlar yazmışsınız ya ne yapıyor mesela erkekler de kadının peşinden koştu oluyor? Ayrılmak istediğinde karşı taraf hayır ayrılmayalım ben seni seviyorum dediğinde peşinden koşmuş mu oluyor?

Sayfalarca mesaj yazanı var. Sürekli arayıp konuşmak için cabalayani var, orta yolu bulmaya çalışıp çözüm odaklı olanı var. Ana kelime çabalamak aslında peşinden koşmak değil de. Benim için çabalayan olmadı şu vakte kadar..

Kadın dergisi başlığı gibi olmuş. Erkekleri maymun etmenin 326528 yolu, erkeği kul köle yapmanın 1342 ince sırrı :))

Kadın dergisi başlığı gibi olmuş. Erkekleri maymun etmenin 326528 yolu, erkeği kul köle yapmanın 1342 ince sırrı :))
Estağfurullah o kadar abartmamak lazım dozunda olsun lütfen

Bu goruse kismen katilmiyorum.evlendikten sonra evet zor.ama evlenmeden biri size asiksa pesinizden de kosar,dunyayi da yikar,siir de yazar.evlenip de 3 cocuk olduktan sonra yapmaz tabi.ask bitiyo.baglilik,bagimlilik,ekonomik sorun cocugun dertleri vs vs...ama ayri evdeyseniz ve gizelmi kalabilirseniz birini kendinize asik etmek zor degil.
Simdi evli hanimlar hakli olarak taslayacaklar biliyorum ama kimse donunu yikayan kadina asik kalmaz.bu gercek ya da en beter halini bilen en beter halini bilgidi kadina asik kalmaz.dost kalir,bahli kalir,sevdali kalir,aliskanlik vardir....ama siir yazdiran,sarki yazdiran asktir....o da gizemle olur,guclu halinle olur...her halinle de olur ama bi sure olur.bi sure sonra biter.aski ariyorsan evet uzun surecek diyorsan taktik sart.yol arkadasi ariyorsan yaktik yapma ki senin gibi birini bulasin.karar senin

Estağfurullah o kadar abartmamak lazım dozunda olsun lütfen

Yok işte öyle bir doz, öyle bir yol yok.
Şöyle davranayım da ilişkim böyle gitsin olmuyor. Kolay kolay değişmez insan dediğin. Sen oturur düşünür, yolları araştırırsın ona göre davranayım dersin ama bir yerden açık verir gerçek karakterin. :) herkesi beğenen, ilgi duyan, seven biri vardır bence. Olduğun gibi davranmaya devam et.

Öff tespitlere bak, kaç kişiye sordunuz kaç popüler cevap aldınız acaba merak ettim :))
Bir de evli misiniz, kaç senelik evlisiniz de bu tespitlere ulaştınız?

Aslında ben sana bir şey söyleyeyim mi ? O ayrılalım dediğinde peşinden koşanlar genelde ciddi niyetli olanlar değil de oyuncağını eğlencesini kaybetmek istemeyenler oluyor. Tecrübe ile sabittir

Yani siz boşandınız diye herkes öyle diye birşey yok malum. Gayet senelerce birbirine deli gibi aşık kalan, hatta zamanla daha çok aşık olan çiftler var etrafımda. Mesela kayınvalidem eşi için, "allah beni ondan 1 gün fazla yaşatmasın." der. 35 senelik evliler. Umarım siz de sevgiyi aşkı bulursunuz. Mutluluklar dilerim bundan sonraki yaşamınızda

Iliskilerde bir kural yok, bunun bir dormulu yok. Sepetimizdeki curuk elmalari ayiklamak gibi, boyle boyle saglikli yurutebildigimiz iliskide kaliyoruz. Bir iliski bitiyorsa saglikli degildir. Dengeli yuruyen iliskiler genelde sagliklidir. Bir tarsf asiri fedakar, diger tarsf bencilse bu iliski zaten biter.
Eski iliskilerinjz zaten cik uzun soluklu degilmis. En fazla 5 ay surmus anladigim kadariyla. 5 ayda fedakarligin dozunu mu astiniz anlamadim ama bu 5 ay daha cok birbirini tanima donemidir.
Saglikli iliskide hic kavga olmaz diye de birsey yok. Hatta herseyin yuzde yuz mukemnel iyi oldugu iliskilerde bir anormallik vardir bence. Bir taraf pasifize edilmistir genelde. Ara sira tartisma olmasi normal. Kendimizle bile arada celisiyoruz, degil ki bizden farkli bir karakterle.. Ancak en ufak tartisnada bitti kelimesini kullanmak da dogru degil.
Bir de sanirim ne istedigini bilmek, kendini tanimak ve ozguvenli prensipli olmak da onemli...
Biten iliskiler icin uzulmeyin .sepetteki curuk elmalarinizi ayikliyorsunuz. Boyle boyle de buyuyoruz iste.

5 ay süren laylaylom bir iliskiydi ciddi değildi en sonunda "isteklerine" karşılık veremedigim için "ara vermek" istedi ben de oyuncak mi bu hadi yallah dedim. Ikincisinde daha ciddi bir iliskiydi ilk kavgada mesafe koyunca ne varlığın belli ne yokluğun hadi yallah diye ayrıldım. Bende de sıkıntı var biraz

Benim de var cevremde.babannem mesela.dedem vefat etti her gun aglar.iste o hayat arkadasligi,muhtaclik,birbirini tamamlama,sevda....ama ask degil.siir yazdiran,pesinden kosturan,kasina gozune hayran biraktiran,aklini kaybettiren ask.....
Evlilikle ask ters orantili...uzgunum.katilin katilmayin gercek bu.kocalarjniz bj sure sonra artik size asik degil.kacinizin esi 10 sene sonra hala uyurken izleyecek,ya da bi bakisinizla kalbi carpacak.en basiti her gun gordugun birini gorecegim diye heyecanlanir misin?
Ask baska,evlilik baska....
Hazirim...taslayin

Yaa çok komik fikirleriniz var gerçekten, siz filmlerde gördüğünüz romantizm pompalamalarını aşk zannediyorsunuz :)))
Ben deli gibi aşık olduğum bir adamı hiçbir zaman oturup uyurken seyretmedim. Deli miyim ben çünkü niye seyredeyim? Sarılıp öperim, sohbet ederim ama uyurken seyretmem yani. Uyuyor işte muhtemelen horlayarak. Şiir niye yazayım, şair miyim ben? Aşkın belli bir tanımı yoktur. Şiir yazmayı, uyurken seyretmeyi aşk zannediyorsunuz çok güldüm inşallah sırf bu sebepten boşanmamışsınızdır

@Yasemenlikek bakın sizinle çok sevdiğim bir alıntıyı paylaşayım. İnsan oğlu var olduğundan beri bir sürü düşünür, bir sürü insan aşık oldu, aşkı kendince tanımladı. Herkesin aşkı yaşayışı farklı. İnsanlar biraz bu devrin romantizm pompalamasından dolayı ne istediklerini oturup düşünmüyorlar.

freud : aşk yoktur, libido vardır.
camus : aşk, akıllı aptal demeden tüm insanlara bulaşan bir hastalıktır.
bukowski : aşk, gerçekliğin ilk ışığında yok olacak bir sistir.
sartre : aşk; iki insanın bilinçlerini birleştirme çabasıdır.
pavese : aşk, geride tiksinti bırakan geçici bir bunalımdır.
platon : aşk, bir çeşit şuur bozukluğudur.
kierkegaard : aşk, insanın sahip olmadığı bir şeyin eksikliğini hissetmesi ve onu arzulamasıdır.
schopenhauer : aşk, türün hayatta kalması, soyunu devam ettirmesi ihtiyacından başka bir şey değildir.

nietzsche : benim hayalimdeki aşk, iki insanın birbirini sahiplenme duygusundan çok daha öte bir şey.

Mesela sizin bahsettiğiniz şeyler bana daha çok libido gibi geliyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…