Erkekleri peşinden koşturma rehberi

Sırrın nedir

Ilgisizlige ilgisizle karşılık verdim bir kere bile sormadı hayırdır diye. Yine ben açıkladım bu yüzden ilgisizdim diye hatta dediğin gibi kestirip attım asla peşimden koşmadı. Olmadı yani dediklerin

Haklısın. Ayni şekilde Karşımdaki insana saygı duyamadigimi farkettim. Hastalıklı gibi geliyor. Gitmek bilmiyorlar. Bu da çok fazla. Ortasını tutturamayanlar grubundan. Ben dik duran net insan seviyorum ya

Tabii yani önemsendiğini gösteriyor da işte böyle ebeveynlerimiz de öyle davranıyor ya hani o yüzden bana anne baba gibi geliyor işte :)

Ilgisizlige ilgisizle karşılık verdim bir kere bile sormadı hayırdır diye. Yine ben açıkladım bu yüzden ilgisizdim diye hatta dediğin gibi kestirip attım asla peşimden koşmadı. Olmadı yani dediklerin
Sormuyorsa neden açıklıyorsun canım :) sal gitsin o zaman hiç değmez.

Haklısın. Ayni şekilde Karşımdaki insana saygı duyamadigimi farkettim. Hastalıklı gibi geliyor. Gitmek bilmiyorlar. Bu da çok fazla. Ortasını tutturamayanlar grubundan. Ben dik duran net insan seviyorum ya
Aynen hiçbir karizması kalmıyordu gözümde

Niye 3-5 günlük insanlara fedakarlik yapiyorsunuz?Adamlar sasirip,ne yapacagını bilemiyor olmasin?Sonuc da ayrilik tabi.

Zaten saldım ya hu ben başka bir şey sormak istemiştim konu nasıl "ben" haline geldim
Bak aslında sorun nerde biliyor musun. Sorun karşındaki insanda değil senin davranışlarından kaynaklanıyor. Belki o eski sevgililer seni gerçekten seviyordu yada sevecekti. Ama senin davranışlarından korktular kaçtılar, yanlış anladılar, vs. Bence biraz ilişki konusunda kendini geliştirmelisin

Net olan hemcinslerime bayılıyorum. Ha şöyle istemeyene kapı orda.

Blöften kastimin ne olduğunu yukarıda açıklamıştım :)

Bunun taktiği olmaz ki siz taktikle elinizde tutmaya çalışırsanız hen kendiniz olmaktan uzak olursunuz kendi kişiliğinizi saklamış olursunuz hem de erkekler bunları yemez kaçan kovalanır falan da bir erkek gerçekten sevip değer veriyorsa taktiğe gerek yok illa ki bırakmaz ayrılmayı kabul etmez taktikle seveceğine hiç sevmesin sonra siz kendiniz olduğunda taktiği bıraktığınızda gitme ihtimali olmayacak mı bırakın bu işleri zamana ve hayırlısına illa ki hayatınızda hep biri olacak diye birşey yok ayrılalım diye blöf çekerseniz öyle kırmızı kartı yersiniz çocuk oyuncağı mı bu

Net olan hemcinslerime bayılıyorum. Ha şöyle istemeyene kapı orda.
Yav benim net olmadığımı nerden çıkardınız şuan durduk yere linç de yedik. yok çocuk musun yok net değilsin yok söylesin böylesin. Ben nasıl bir insanım sizce diye bir soru sorduğumu düşünmüyorum. Sorduğum şey "
bir erkek nasıl kadına kul köle olur nasıl böyle sevebilir?"

Yaptığınız ve beklentiniz çocukça. Sormanıza gerek yok fikrimi belirtmem için. Siz de isterseniz hayır hakkımda yanlış düşünüyorsunuz diyebilirsiniz.

Seven kişiden geliyor o özellik ayrıca. Siz ne yaparsanız yapın kul köle olmayabilir. Ama çok saçma sapan bir insan olun yine kul köle olan da çıkabilir. Doğru veya yanlış. Bu karşınızdakinin karakterinden gelir.

Kul köle demişim aman aman yeni linç geliyor.

Üslubunuz çok sert. Sizin düşünceniz sizindir, karakterim hakkında düşüncenizi kendinize saklayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…