Erkekleri peşinden koşturma rehberi

Bir yöntem daha var bunun adı salağa yatma yöntemi olabildiğince dişi olacaksın sürekli topuklu gezeceksin full makyaj, saçlar fönlü ya pek etek veya elbise birde onlarla konuşmayacaksın flört edeceksin dudağını büzdüre büzdüre konuşacaksın çıt kırıldım olacaksın her konuda aciz görünüp yardım isteyeceksin ki adam kendini birşey sanacak

Bu taktik çok işe yarıyor çok gerçek çünkü. Ne kadar güçlü kadınlardan hoşlanıyoruz deselerde çoğu bu yönde. Hatta Twitter da bile yazıyorlar “karşızda mıy mıy olmak gerekiyormus siz erkeklerin” diye. Bir ilişki koçu da yazmıştı bunu “gerekirse su şişenizi bile erkeğe açtırın gücünü sizin yanınızda hissetsin” gibisinden.

Çoook doğru.

Bahar candan gibi mi ay okurken bile midem bulandı çok fenaaa

Bahar candan gibi mi ay okurken bile midem bulandı çok fenaaa
Bu şekilde çok youtuber genç kızlar var erkekler bunları takip edip kendini erkek gibi hissediyor acaip dişilik dolu olduğundsn nirvanaya ulaşıyorlar birde bunları takip
Eden fakir fukara genç kızlar var onlar sayesinde büyük paralar kazanıyorlar

Son düzenleme:

Evli değilim ama "kimse donunu yıkayan kadına aşık kalmaz" ve "en beter halini bilen en beter halini bildiği kadına aşık kalmaz" dediğiniz için cevap yazıyorum. 3 yıldır sevgilimin donlarını da yıkadım ta en başından beri beni en kötü halimle de gördü. Zaten genelde makyajsızımdır. Jartiyerli gecelikli halimi çekici bulduğu kadar polar pijama termal çoraplı halimi de çekici bulur ve arzular. Psikolojik olarak da fiziksel olarak da en kötü, en yıkık hallerimi gördü. Keza ben de onun. Yine de birbirimize sırılsıklam aşığız ilk günden hiç bir şey eksilmedi aksine arttı. Geçim derdi deseniz alasını yaşadık, asgari ücretin altında geçindik kaç yıl ikimiz. Bir kere bile para yüzünden tartışmadık. Sadece çocuk derdi olmadı evet, onu bilemiyorum.

Ben katılmıyorum. Aşkı sürdürmek isteyen sürdürür. Hâlâ daha onu her öptüğümde ilk öpücüğünü yaşayan liseli kız heyecanını yaşıyorum. O da aynı hissettiğini söylüyor ki öpücükler arasındaki gülücüklerimizden, nefes alış şeklimizden ve nabızlarımızdan da anlaşılıyor bu. Hâlâ daha kirpiklerine kadar aşığım ben onun o da benim. Her şeyin tükendiğini, heyecanın aşkın kalmadığını düşünür ve buna izin verirseniz biter.

Çok dillendirme bacım nazar değer. Allah nazarlardan saklasın aman aman sus sus

Yani sıkı giyin, dikkatli ol gibi telkinlerde bulunmak, onun mutluluğu için çabalamak gibi. Onun istediği yerlere gitmek, onun istediği aktiviteleri yapmak falan.
kız bunlar fedakarlık mı Allah aşkına..
hiçbir zaman erkeğimin beni bu derece kontrol etmesine izin vermedim ben...ne demek onun istediği yerlere gtmek

Bu kendini güçlü görüp yalnız olan kadınların tesellisi galiba madem bu kadar basit herkes böyle fok balığı ağzıyla gezinsin ortalıkta
Sevgilimin yanında hiç de aciz gibi davranmam, davranamam. Taktik düşünüp 5 üzerinden 3 değer vereyim şımarmasın da diyemem ama biliyorum ki her konuda üzerime titrer, kul köle olacak kadar gurursuz değil ama aşık bana. Olgun erkeklerle (yaş olarak kastetmiyorum) beraber olursanız aradaki farkı görürsünüz.
Yorum olarak sizi alıntıladım çünkü en son siz yazmışsınız ama yorumum genele.

kız bunlar fedakarlık mı Allah aşkına..
hiçbir zaman erkeğimin beni bu derece kontrol etmesine izin vermedim ben...ne demek onun istediği yerlere gtmek
Ben iki seçenek sunarım o seçer. Ama net bir seçim değil yani olay şöyle geçer:
Ben: a ya da b ye gidebiliriz
O: sen nasıl istersen ben sana bağlıyım
Ben: ben sana soruyorum sen bana
O: b sanki daha güzel gibi ya
Ben: tamam b ye gidelim o zaman

Fedakarlık değil de uzlaşma diyebiliriz sanki buna daha çok. A'ya gitmeyi çok çok istediğiniz halde karşınızdaki B'ye gitmekte ısrar etseydi ve siz kendi isteğinizi yok sayıp onun istediği yere gitseydiniz bu fedakarlık olurdu.

Ay bir yasima daha girdim aaaa

Evlenin sonra tekrar konusalim

Heh evet haklısınız. Diretecek bir karakteri yoktu sanırım bilmiyorum, hiçbir zaman bilemeyeceğim.

Evlenin sonra tekrar konusalim

"kimse donunu yıkayan kadına aşık kalmaz" ve "en beter halini bilen en beter halini bildiği kadına aşık kalmaz" kısımları benim için geçerli o yüzden cevap verdim.

En yakınım annemle babamdan bahsedeyim o zaman size. Vefa borcu ve sevgi saygı dışında büyük bi aşkla bağlılar hâlâ birbirlerine. Alzheimer hastası annem. Beni, kendi karnında taşıdığı, 13 saat sancı çekip doğurduğu kızını unuttu mesela, her zaman tanımayabiliyor. Kendi adını hatırlayamasa da babamın adını da hatırlıyor onu gördükçe aşkım mavişim deyip sarılıp öpüyor. Babam da onu elleriyle besliyor (yıllardır ben de besliyorum gerçi ama bana aynı davranışı sergilemiyor, bu kendisiyle ilgilenen insana hissettikleriyle babama hissettiklerini ayırmakta önemli). 24 yıldır evliler, hâlâ daha ilk günkünden daha güçlü bir aşkla bağlılar birbirlerine. Annem benliğini unutmuş da olsa aşkını unutmuyor. Bana ilham veriyorlar fazlaca. Sadece ikisini bir yarım saat izleseniz o aşk hissi o heyecan size de yansıyor, sanki fiziksel bir şeymiş gibi odada varlığı hissediliyor. Hani donunu yıkayan kadın dediniz ya babam annemin donunu da yıkar altını da temizler ama hâlâ ona aşık, bu onların aşkından hiçbir şey eksiltmiyor.

o taktik ciddi ve mutlu ilişki için çoğu zaman işe yaramaz yalnız.

Anliyorum.anneniz ve babaniza birlikte uzun saglikli bir omur diliyorum.neyi naskl gormek istedigimiz tam olarak neye inandigimizla alakali sanirim.dilerim hep mutlu olursunuz.

Anliyorum.anneniz ve babaniza birlikte uzun saglikli bir omur diliyorum.neyi naskl gormek istedigimiz tam olarak neye inandigimizla alakali sanirim.dilerim hep mutlu olursunuz.
Teşekkür ederim. Boşandığınızı söylemişsiniz umarım sizi de her geçen gün daha da artan bir aşkla sevecek birisi çıkar karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…