Erkekleri peşinden koşturma rehberi

Cok duygusal olmayın,mantığınızla hareket edin yani askımdan ölüyorum ayakları yapmayın,karşı cinsi hayatinizin merkezine almayın. Siz belli bir yolda devam edin arayış icinde olmayın gelen kişi için fedakarlıklar yapıp 7stüne bunu da dile getirmeyin.

Ben de hep dedim ki fedakarlıklarımı dile getirmedigim için mi fark edilmedi

Kaybetmekten korkmayarak. "Gidecek" korkusuyla aşırı fedakarlık yapmayarak, kendinizden taviz vermeyerek. Bir Adil Yıldırım hayranı olarak "Sen çizgini çek giderse gitsin bırak Yozgat'a gitsin" diyorumAdil Yıldırım'ın youtube videolarını izleyin sorularınızın cevapları orda.

Ben de hep dedim ki fedakarlıklarımı dile getirmedigim için mi fark edilmedi
Dile getirmessniz de hissettiriyorsunuzdur :) elbette fedakarlık yapılmalı ama önce o yapmalı ki kıymet bilsin. Ufak şeylerden mesela yorgun olduğun bir günde onunla buluşmak gibi,bazı hanımları görüyorum isini bırakıyor,düzenini bırakıyor birden tüm yasantisi karşıdaki oluyor. Öyle filmlerdeki ya da efsanelerdeki gibi aşklara inanmayın öyle bir beklentiniz olmasın kimse kimseye muhtaç değil,zorunlu değil :) Özgüveniniz tam olsun,neşeli olun,bir hedefiniz kırmızı çizgileriniz olsun karşınızdakine seninle olmak güzel ama sensiz de olurum mesajı verin kendini garantiye almasına izin vermeyin biraz da flörtôz olun trip atmak yerine tatlı dille konuşun :)

Yok yok zaten sensiz de yaparım mesajını ilkine veremesem de ikincisine verdim. Verdim de noldu bazen kalıplar uymuyor işte

Bir de sevgilisine sürekli köle gibi davranan,azarlayan,her seye küsen,trip atan ,nazlı hemcinslerim var. Sevgilileri de hep kapısında köpek sürprizler,cicekler bu taktikte ise yarıyor ama bu iliskiler çok sağlıksız geliyor bana. Böyle bir iliskide mutlu olamazdım galiba

Katılıyorum. Sevgi iki kişiliktir, bir taraf baskın olursa olmuyor iste. Iki taraf da dik başlı olursa da olmuyor. Iki taraf da fedakar olmalı ama bana hep dik baslılar denk geldi

Ask hala devam eder yazmissin yazmamiskm ben de zatendizilerdeki gibi yok demiisn ya o fikri genisletip devam etmisim
Ayh bi seyi soyleyip sonra da aciklamayi aciklattiriyosunuz ya

Gururlarını kırarsan peşinden koşarlar

Kız ben evliyim zaten niye bana aşık olmamı diliyorsun, allah korusun ya kocamdan başkasına aşık olursam tövbe tövbe
Ya evladina asik ol.bi biseye asik ll su hayatta gercekten.sonra gel ozur dile benden.mantik yokmus bacim hakliymisin de.ben ozur dileme kismindayim.nereye askk oldugunla ilgilenmiyorum

Ya evladina asik ol.bi biseye asik ll su hayatta gercekten.sonra gel ozur dile benden.mantik yokmus bacim hakliymisin de.ben ozur dileme kismindayim.nereye askk oldugunla ilgilenmiyorum

Evladım da var çok şükür, ona duyduğum sevgi de farklı. Aşk denirse evet aşk. Yani aşkı biliyorum, annemden de biliyorum. Seninle aşktan anladığımız farklı niye özür dileyeyim. Mantığımı ön planda tutmadan sevdiğim de oldu. Mantığımı daha ön planda tuttuğum durumlar da oldu. Ama öyle beynimi çöpe atacak kadar bilinçsizce olmaz hiçbiri. Hayat ve aşk böyle birşey değil benim için :)

@Yasemenlikek ya o değil de yasemenli kek nasıl oluyor cidden böyle bir şey var mı

Beynini cope at demedim.evladin icin canini verirsin demi.bak sadece beynini degil kendini toptan cope atmak bu.anlatabildim umarim.bu degil kastettigim.
Asik olup bi adami izlemek baska bisiy.horlayan bi adamla berabersen ayh ne guzel diye izleyemezsin tabi bu komedi olur.katiliyorum kisilik farkli sartlar farkli.ama ask hep ayni.evlilikle ask bir arada yurimez.bu benim dusuncem.horuldayan adami seversin vanina sokarsin ama ask gizemdir,hayranliktir.ne guzel horluyo suna bak diye ask mi llursiir mi yazilir? Sana evlilik aski olduruyor guzelim aaaaahhh sarkisini armagan edip gidiyorum.
Bak.mesela tomris uyar.kadina kac sair ne siirler yazmis.hicbiriyle evlkligi uzun surememis.niye?eblilkkle ask yan yana olmaz.dogasina ters.oluyo sandigin sey gervekte ask degil.

Evlilik aşkı öldürür bu bir gerçek. Aşkta gizemlik, merak, hayranlık vardır. İnsan tanıdıkça kirlenen bir duygudur, keşfedildikçe bir özelliği kalmıyor maalesef çok acı olsa da ne yazık ki bu bir gerçek.

Ask hala devam eder yazmissin yazmamiskm ben de zatendizilerdeki gibi yok demiisn ya o fikri genisletip devam etmisim
Ayh bi seyi soyleyip sonra da aciklamayi aciklattiriyosunuz ya

Evet hala da söylediğimin arkasındayım. Konuyu evliliğe çeken siz olmuşsunuz. Açıklamak zorunda değilsiniz, bir başkasına yazdığım mesajı alıntılayıp kendinizce yorum yapmak zorunda olmadığınız gibi. Zor geliyorsa açıklamayın, cevap da yazmayın. İnanın fikrinizin ne olduğunu merak etmiyorum

Beni anladigin icin cok tesekkur ederimkendimi bazen uzayli gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…