Bırak o tutsunBir erkek nasıl elde tutulur?
benm de yaptığım en büyük hata fedakarlık.Merhaba hanımlar,
Şuan bir ilişkim yok ama genel olarak ilişkilerimde çok fedakar oluyorum, sevgimi fedakarlık yaparak gösteriyorum. Hal böyle olunca erkekler beni çok kolay bırakıp gidiyorlar. Mesela ben ilişkilerimde blöf yaparım bakalım ayrılmamak için ısrar edecek mi diye ama yok arkadas hemen bırakıp gidiyorlar
Hiç peşimden koşan olmadı, şiirler yazanım, aman aman aşık olanım olmadı. Iliskilerimin biri 3 hafta diğeri 4+5 ay sürdü. Bir erkek nasıl elde tutulur? Bir erkek nasıl kadınları el üstünde tutar? Kadınlar erkekleri nasıl peşinde koşturuyor?
Ben de fedakarlıkta karşılık beklerim sizin gibi düşünüyorum. Blöften kastım şu: evet o an sinirle ayrılmak istiyorum ama biraz olsun karşı tarafın çabaladığını görsem beni ikna edebilir, kalbim ikna etmesinden yana ama mantığım ayrılmaktan yana. O an mantığımı dinleyip ayrılığa kalkisiyorum ama kalbimi dinlemem için sebep çıkmasını bekliyorum aslında blöf dediğim bu sebebi bulmami sağlamasını istemek.Blöflerden vazgeçin. Fedakarlıklara devam. Ama eğer bu sizin karakterinizse. Yani sırf “elde tutmak” amaçlı bir taktik değilse. Annelik yapmam kimseye ama fedakarımdır. Sevdiğim insanlar için fedakarlıklar yaparım, onlara ilgi göstermeyi severim. Bundan sıkılıp beni cepte görüp bırakan adam da benlik değildir. Aksine ilişkiler karşılıklı fedakarlıklarla karşındakini düşünmekle yürür. Aynen bu anlattığım şekilde davranıyorum ilişkimde. Erkek arkadaşım da hep takdir etti. Hakkımı ödeyemeceğini söyler. 4 yılı devirdik, 5. yılın içindeyiz, evlilik düşünmeye başladık. Ama ilişkimizin başından beri hep ona hayat arkadaşımmış gibi davrandım çünkü öyle olduğunu hissettim.
Edit: Blöflerinizin blöf olduğunu fark edip ayrılıyorlardır. Blöf adı altında bile ayrılığı ağzına alan insanla işim olmaz benim.
Aslinda fedakar insanları daha çok sevmeleri lazımbenm de yaptığım en büyük hata fedakarlık.
benm de yaptığım en büyük hata fedakarlık.
öyle olmuyor işte geneldeAslinda fedakar insanları daha çok sevmeleri lazım
Yani sıkı giyin, dikkatli ol gibi telkinlerde bulunmak, onun mutluluğu için çabalamak gibi. Onun istediği yerlere gitmek, onun istediği aktiviteleri yapmak falan.Fedakarlığı açar mısın?
Ben de fedakarlıkta karşılık beklerim sizin gibi düşünüyorum. Blöften kastım şu: evet o an sinirle ayrılmak istiyorum ama biraz olsun karşı tarafın çabaladığını görsem beni ikna edebilir, kalbim ikna etmesinden yana ama mantığım ayrılmaktan yana. O an mantığımı dinleyip ayrılığa kalkisiyorum ama kalbimi dinlemem için sebep çıkmasını bekliyorum aslında blöf dediğim bu sebebi bulmami sağlamasını istemek.
Yani sıkı giyin, dikkatli ol gibi telkinlerde bulunmak, onun mutluluğu için çabalamak gibi. Onun istediği yerlere gitmek, onun istediği aktiviteleri yapmak falan.
Ya mesela çok gururlu bir insanımdır ama sevdiğim kişi için gururumu cignerim bu benim için büyük fedakarlıktır.O sebebi kendiniz bulmalısınız. Bir başkası değil. Sonuçlarına katlanamayacağınız şeyler ağzınızdan çıkmasın. Söz ağızdan bir kere çıkar. Ağzınız git derken gözleriniz kal demesin, ikisi de uysun birbirine.
Bunlar fedakarlık değil, sağlıklı normal bir ilişkide olması gerekenler zaten. Karşılıklı olmaması bitirir ilişkileri.
O imrenip de yaşayamadığın herşeyi dibine kadar yaşadım. Resmen ayaklarıma kapanırlardı. Ama inan imrenilecek birşey değil. Karşında ki insana saygın bitiyor. Hele biri vardı saplantılı ruh hastası. Iyyyy midem bulandı. Resmen paspas olmuştuMerhaba hanımlar,
Şuan bir ilişkim yok ama genel olarak ilişkilerimde çok fedakar oluyorum, sevgimi fedakarlık yaparak gösteriyorum. Hal böyle olunca erkekler beni çok kolay bırakıp gidiyorlar. Mesela ben ilişkilerimde blöf yaparım bakalım ayrılmamak için ısrar edecek mi diye ama yok arkadas hemen bırakıp gidiyorlar
Hiç peşimden koşan olmadı, şiirler yazanım, aman aman aşık olanım olmadı. Iliskilerimin biri 3 hafta diğeri 4+5 ay sürdü. Bir erkek nasıl elde tutulur? Bir erkek nasıl kadınları el üstünde tutar? Kadınlar erkekleri nasıl peşinde koşturuyor?
İlk ikisi fazla anne anne geldi bana.Yani sıkı giyin, dikkatli ol gibi telkinlerde bulunmak, onun mutluluğu için çabalamak gibi. Onun istediği yerlere gitmek, onun istediği aktiviteleri yapmak falan.
Kendimi onun akışına bırakmak hoşuma gidiyor ondanİlk ikisi fazla anne anne geldi bana.
Böyle şeyler söyleyen erkekler de bana babammış gibi gelir hoşuma gitmez çekiciliğini kaybediyor o an.
Hep onun istediği yere gidip onun istediği aktiviteyi yapıyorsanız sıkıntı var yine.
Zira fedakarlık bu değil ya sanki adamı hoşnut etmeye çalışıyorsunuz.
Öncelikle kim olursa olsun hayatının merkezinde olmayacak. Sürekli arayıp soran, merak eden, ilgi sevgiye boğmayacaksin. Kendine ait sosyal çevren olacak. Onun da aynı şekilde. Onun senin için bırseyler yapmasına izin vereceksin. Ondan yardım isteyeceksin. Bırak o yapsın. Sen kendine odaklan, enerjini yükselt, genel kültür yükselt, eğlen, mutlu ol. Ve hatalarına göz yumma. Anında tepki göster. Bu küfür et hakaret et demek değil. Mesela sana az mı vakit ayırıyor, ilgilenmiyor diyelim. Aynısıni yap ilgilenme. Sorar bir sorun mu var diye. Sen çok yoğunsun seni anlıyorum ama ben mutlu değilim. Bu şekilde devam edemem de kestir at. Bak bakalım nasıl koşuyor peşinden. Fazla fedakarlık iyi değildirMerhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?