- 23 Temmuz 2014
- 6.178
- 17.546
- Konu Sahibi medinegirginer23
Kadın gibi nazlı, tripli olduklarından bahsediyorsanız ben de öyle görüyorum :) Ama başka türlüyse bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşasa adamlar kadın gibi görünmez gözüne benceCinsellik yasiyormusunuz?
Adam arada bir kobrayi göstermeli ozmanYaşasa adamlar kadın gibi görünmez gözüne bence
Günümüzde görüntü ile değil ama karakter olarak o kadar çok erkek görünümlü kadın var ki, siz dışını da benzetiyor ve tamamlıyorsunuz, normalArkadaş falan değil doğrudan o kişi bir kadınmış gibi geliyor
Evet bunun üzerine baya düşündüm ama kadınlardan hoşlanmıyorum.Kendinizi peki kadın olarak hissediyor musunuz ya da cinsel yönelimmiz üzerine çok düşündünüz mü?
Corona dönemindeki olay tetiklemiş olabilir ama yıllardır böyle diyorsunuz öncesi nasıldı?
Duygusal olarakFiziksel olarak mı kadın olduğunu dusunuyorsun yoksa duygusal olarak mı ? Sırf bu yüzden gidip dağ ayisi bir maçoya kaptırma da kendini !
Yok fiziksel olarak değil duygusal olarak o bir kadınmıl gibi geliyor yani bu zaten çok garip bir olay tek yaşayanın ben olduğunu bilmek ayrıca korkunçİşte nasıl kadın gibi görünüyor...Kıllı doşlu adamların memeleri mi çıkıyor yuzyuze otururken yoksa yine sanal ortamda konuşurken içine kurt mu düşüyor? Halüsinasyon mu deluzyon mu bı ayrıntı verse anliycaz?
Evet kendimi kadın olarak görüyorum hatta çevremdeki çoğu kişi dişil enerjimin çok yüksek olduğunu söylerlerSiz kendinizi kadın olarak görüyor musunuz?
Cinsellik yaşıyormusnuz bu kişilerle
Hiç detaylı anlatmamışsınız
İlk defa duyuyorum böyle bir şey
Erkekler Dünya ahiret bacısı olmuş
Bir süre flörtleşiyorum sonrasında kız olarak geliyorlar (duygusal anlamda)Erkeği kadın olarak görüyorum ne demek. Yani o kişiye karşı bir şey hissetmiyor musunuz
Psikolojik destek almayı deneyebilirsin benceÖncelikle şunu baştan söyleyeyim kadınlardan hoşlanmıyorum. Sadece bir erkekle flört ediyorum bir süre geçtikten sonra durduk yere bana karşımdaki kadınmış gibi geliyor ve soğuyorum yıllardır böyle ve kesintisiz her erkekte başıma geliyor.
Sizce bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı? Gerçekten bu durum çok sinirimi bozuyor
Korona döneminde sosyal medyadan biriyle tanışıp uzun bir süre flört ettim ve sonrasında onun erkek değilde bir kız olduğunu yani fake hesap olduğunu öğrenmiştim sizce bundan kaynaklı olabilir mi?
Kendimi erkeksi hissetmiyorum hatta çevremdeki çoğu arkadaşım dişil enerjimin çok yüksek olduğunu söylerler. Konuştuğum erkekler de eril enerjileri çok yüksek erkekler fakat bir süre sonra duygusal anlamda bana kızmış gibi geliyorlar ve evet polar alemdar da benim gözümde bir kız :)Acaba siz kendinizi erkeksi görüyor ya da hissediyor olabilir misiniz? Eğer böyleyse daha anlaşılır benim açımdan, gerçekten diğer erkekler size fazla eril gelmez o zaman. Ama öbür türlüsünü düşünemiyorum, mesela polat alemdar da mı kız gibi geliyor :d
Böyle bir şeye doktorlar ne diyebilir ne yapabilir kiPsikolojik destek almayı deneyebilirsin bence
Böyle bişey arıyorsunuz galiba.Kendimi erkeksi hissetmiyorum hatta çevremdeki çoğu arkadaşım dişil enerjimin çok yüksek olduğunu söylerler. Konuştuğum erkekler de eril enerjileri çok yüksek erkekler fakat bir süre sonra duygusal anlamda bana kızmış gibi geliyorlar ve evet polar alemdar da benim gözümde bir kız :)
İyide doktorlar bu durum için ne yapabilirler ki?Bence psikolojik destek almalısınız. Direkt olarak yazdıklarınizdan yola çıkarak çok normal bir durum olmadığını düşünüyorum
Bu durumun altında yatan sebebe ilişkin bir tedavi yöntemi belirleyebilir mesela?İyide doktorlar bu durum için ne yapabilirler ki?
ya koptum deliKuşum Aydın gibi mi görüyosunuz?