• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacizcinin takıntı yapması çok tedirgin hissediyorum

Daha önce bu konudan asla bahsetmedim burada. 20 yaşındayım öncelikle. Benim 13 yaşımda bir erkek arkadaşım vardı. O dönem zorlu bir ergenlik geçirdim depresyon tanısı almıştım bu kişi o dönemlerde internet ortamında karşıma çıkmıştı. Tabi sonra reele döndü bu ilişki. Kendisi benden 5-6 yaş büyüktü reşitti. İstismar edip kullanmıştı. Zorla olan birşey değildi hatta o dönem o yaştayken bana göre sevgililikti bu tamamen o yaşın bakış açısı ve cahilliği ile ama ben kendimi çok suçlamıştım zarar vermiştim. Bu kişi asosyal, yaşına göre kısa boylu özgüvensiz kendi içinde ailesinde sorunları olan bir tipti. İstemiyordum yakınlıkları ilişkiyi ama olmazsa ayrılırım diyordu işte bir kez öptüm zaten bundan sonra ayrılamam gibi bir psikolojiye bürünmüştüm bende. Kendimden tiksiniyorum o dönemler bazen kendimi kesiyordum öyle zarar veren bir durumdu. Ayrılamıyordum en son bir. Psikoloğa gittim 16 yaşımda özelde ağlayarak anlattım herşeyi. Şikayet etmem ve aileme söylemem için çok dil döktü ama korktum hem ailem sıkıntı çeker hem de bana zarar verebilir diye. 17 yaşında ablama açtım ama elimizde kanıt yoktu ve ailemin öğrenmesini istemedim hiç hala da istemiyorum. O kişiyi hayatımdan çıkarmış numaramı değiştirmiştim. Yani 4 senedir yoktu hayatımda. Bugün instagrama girdim, ben açık kullanırım hesabımı uzun bir süre soyismimi bile yazmaya korkuyordum sırf bunu yenmek artık birşeylerden korkmamak için gizlenmeyi bırakmıştım ama bugün hikayeme bakmış. Öyle öfkelendim elim ayağım boşaldı ki kendimde değilim kimden yardım isteyeceğimi bilemedim. Çevremde yakın bir arkadaşım yok. Yalnız hissediyorum. Doğru muydu bilmiyorum ama o öfkeyle soru işareti attım mesaj atıp. Cevap verse ağzıma geleni söyleyeceğim. Bir de eski mesajlar yok istismara dair tek bir kanıt yok elimde nereye şikayet etsem bile sonuçlanmaz. Psikoloğu şahit olarak göstermek aklıma geldi ama gitsem görüşsem aynı yerde mıdır ya da beni hatırlar mı bilmiyorum. Tedirgin hissediyorum bir yandan da korkmak istemiyorum artık 13 yaşındaki çocuk olmadığımı bilmiyorum kime anlatsam bilmiyorum buraya konu açabildim. Üniversite kazandım sevdiğim bölümü okuyorum hayatımı düzene sokmuşum yine korkmak tedirgin olmak başıma birşey gelmesini istemiyorum kurtulmak istiyorum
O kişiyi kesinlikle engelle, mesaja cevap vermesini bekleme bile. Kanıt yok diyorsun muhtemelen bir sonuç bulunmaz ne yazıkki. Çok geçmiş olsun, umarım daha iyi olursun, terapiye devam etmelisin. Ne güzel üniversitede sevdiğin bölümü kazanmışsın. Güzel bir geleceğin olur inşallah 🙏

O kişiyi kesinlikle engelle, mesaja cevap vermesini bekleme bile. Kanıt yok diyorsun muhtemelen bir sonuç bulunmaz ne yazıkki. Çok geçmiş olsun, umarım daha iyi olursun, terapiye devam etmelisin. Ne güzel üniversitede sevdiğin bölümü kazanmışsın. Güzel bir geleceğin olur inşallah 🙏
Ablama bahsettim biraz önce o da neden cevap yazıyorsun dedi. O anlık tedirginlikle duramadım korkutmak istedim gerçi o benden korkar mı bilmiyorum. Zarar görmekten çok korktum haberlerde de görüyorduk. Terapiyi 16 yaşımda bırakmıştım ama ihtiyacım var sanırım hala belki gidebilirim

Bu olaylar olduğunda bu adam kaç yaşındaydı? korkmayın kendisi engellemiş zaten.geçmişte de peşinize falan mı takıldı ondan mı tedirginsiniz? Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. ama okuduğunuz yeri falan yazmayın sosyal medyaya.yine de tedbirli olmakta fayda var.

Ablama bahsettim biraz önce o da neden cevap yazıyorsun dedi. O anlık tedirginlikle duramadım korkutmak istedim gerçi o benden korkar mı bilmiyorum. Zarar görmekten çok korktum haberlerde de görüyorduk. Terapiyi 16 yaşımda bırakmıştım ama ihtiyacım var sanırım hala belki gidebilirim
Bence de gitmeye devam edin mutlaka destek alın

Bu olaylar olduğunda bu adam kaç yaşındaydı? korkmayın kendisi engellemiş zaten.geçmişte de peşinize falan mı takıldı ondan mı tedirginsiniz? Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. ama okuduğunuz yeri falan yazmayın sosyal medyaya.yine de tedbirli olmakta fayda var.
Ben 14 o 19du. Suçtu yani psikoloğum da şikayet etmem konusunda ısrar etti ama ailem öğrenmesin diye istemedim üstünden 4 sene geçti

Takılmadı ama mesela gezdiğimiz benim yaşadığım yeri paylaşmıştı o dönem ayrıydık hatta ve dedim ki sen niye benim yaşadığım yerin çevresine geliyorsun vs diye. Takıntılı ama korkak bir tip gibi. Hani kalkıp da öyle küfür eden saldırgan birisi değil şu zamana kadar da öyle bir şiddet tehdit vs durumu hiç yaşamadım ama haberlerde görüyoruz dışarıdan çok iyi duruyor hiç şiddet uygulamamış aşırı sakın duran kişiler bir bakıyorsun bir anda zarar vermiş takıntı yapmış. O tarz durum olur diye çok korktum bir de 4 sene sonra aniden beni takipleyince ne oluyor dedim tedirgin oldum eski günlerim aklıma geldi

Back