- 30 Mayıs 2015
- 13.904
- 13.438
- Konu Sahibi medinegirginer23
ne saçma konu. psikiatriste gitmeniz lazım kk ya yazmak yerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız olarak mı görüyorsunuz. yoksa cinsiyetsiz gibi mi. nötrleşiyor mu sizin içinYa sadece konuştuklarıma da özel değil aslında dünyadaki tüm erkekleri kız olarak görüyorum desem yeridir
Valla bence de psikolojik bir durum. Dr ne yapabilir ki demişsiniz ama böyle demeniz maalesef normal çünkü çoğu zaman ciddi bir tramva etkisi yaşarken bunu anlamıyormuşuz.Kendimi erkeksi hissetmiyorum hatta çevremdeki çoğu arkadaşım dişil enerjimin çok yüksek olduğunu söylerler. Konuştuğum erkekler de eril enerjileri çok yüksek erkekler fakat bir süre sonra duygusal anlamda bana kızmış gibi geliyorlar ve evet polar alemdar da benim gözümde bir kız :)
Ay birde kaş almıyorlar mı?Yahu süslenmek kadına yakışırcünkü erkekler artık cok feminen. bana da coğu erkek kadın gibi geliyor
Bazıları sosyal medyada cilt bakım ürünü tanıtıyor, bana fazla geliyor o tavırcünkü erkekler artık cok feminen. bana da coğu erkek kadın gibi geliyor
valla bana da. tamam nemlendiricini sür falan da bu kadar her seye hakim olmaları, görünüşlerine bu kadar düskün olmaları ne biliyim.. bana feminen geliyor. eskiden kemerli burunlu olmak erkekliğin şanındandı simdi estetikle minicik burun yapiyorlar falan.Bazıları sosyal medyada cilt bakım ürünü tanıtıyor, bana fazla geliyor o tavır
Yaşadığınız olumsuz tecrübe yüzünden mi bilmiyorum ama haklısınız. Günümüzde erkekler prenses gibi davranıyor.Öncelikle şunu baştan söyleyeyim kadınlardan hoşlanmıyorum. Sadece bir erkekle flört ediyorum bir süre geçtikten sonra durduk yere bana karşımdaki kadınmış gibi geliyor ve soğuyorum yıllardır böyle ve kesintisiz her erkekte başıma geliyor.
Sizce bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı? Gerçekten bu durum çok sinirimi bozuyor
Korona döneminde sosyal medyadan biriyle tanışıp uzun bir süre flört ettim ve sonrasında onun erkek değilde bir kız olduğunu yani fake hesap olduğunu öğrenmiştim sizce bundan kaynaklı olabilir mi?
dişil enerjili erkekler çoğaldı ama bu kadarını beklemiyordumÖncelikle şunu baştan söyleyeyim kadınlardan hoşlanmıyorum. Sadece bir erkekle flört ediyorum bir süre geçtikten sonra durduk yere bana karşımdaki kadınmış gibi geliyor ve soğuyorum yıllardır böyle ve kesintisiz her erkekte başıma geliyor.
Sizce bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı? Gerçekten bu durum çok sinirimi bozuyor
Korona döneminde sosyal medyadan biriyle tanışıp uzun bir süre flört ettim ve sonrasında onun erkek değilde bir kız olduğunu yani fake hesap olduğunu öğrenmiştim sizce bundan kaynaklı olabilir mi?
Mutlaka altında yatan başka sebepler vardır bulmak ve çözmek doktorun işi bence.Böyle bir şeye doktorlar ne diyebilir ne yapabilir ki
Cevabını kendin yazmışsın zaten :) Travmatik bir durumdan kaynaklı.Öncelikle şunu baştan söyleyeyim kadınlardan hoşlanmıyorum. Sadece bir erkekle flört ediyorum bir süre geçtikten sonra durduk yere bana karşımdaki kadınmış gibi geliyor ve soğuyorum yıllardır böyle ve kesintisiz her erkekte başıma geliyor.