Erkeklere zel gnlerde alablceimiz hediyeler!

çok beğendi şaşırdı :) bi tribe girdi , oskar heykelini kaldırdı ilişkide emeği geçen herkese teşekkür etti falan böyle sempatik sempatik :p manevi değeri yüksek bi hediye olduğu için onu gerçekten mutlu etti :D

:roflol::roflol:
kaldırıp teşekkür mü etti
ay ne hoş :roflol:

seninkısı baya sempatıkmıs tatlım bakalım benimkısının tepkısı nasıl olacak ...seninle ozelden detayları konusmak istiyorum (odulu verirken neler soyledin nasıl verdin vb. )

tmm fıstıkım konuşalım:)

kaldırıp teşekkür mü etti
ay ne hoş :roflol:

kaydirigubbakcemile3 bende çok güldüm

canım attım özeline saatlerin kalitesi hakkında bi fikrim yok
biraz araştırmak lazım
ama eğer gönderğim link dışında bişey bakmak istersen
arama motoruna saatini kendin tasarla/yarat tarzında bişeyler yazarsan karşına çıkar biçok site

bende giyim almak istemiyorum
erkeğe hediye almak çok zor cidden
kadınların ıvırı zıvırı çok olduğundan bi sürü seçenek var
ve ben birine hediye almaktan çok zevk alıyorum
hele beğendiyse daha çok mutlu oluyorum
ki bu sevgilimse benim için daha da çok mutlu olma sebebidir. :asigim:

evet canım verdıgın sıteye baktım cok tsk ederım cok hoss ve tasarım oldugu ıcın daha guzel o saaten benden baska kımseede yok dusunsene:) benım sımdı zamanım yok ama yarın arastırcam tam olrak kalıtesını fılan cok saol canımhihoyyyt

Benim bugüne kadar erkek arkadaşıma aldığım en ilginç hediye oskar heykelciğiydi :) altınada Yılın En İyi Sevgilisi ve Dostu yazdırmıştım :)

bu fıkırde cok hosuma gıttı yardımcı olurmusun canım yaa nerden arastırıcam lınk fılan varmıı?? sevgılıler gununde verılıcek guzel bı hedıye bence:)

evet canım aldım ozelden lınkı tsk ederım:) gercekten hos bısı ama bıyandan da acaba erkek arkadasım sımartmısmı olurum bole bısıyı verdıgımde yaaa :) erkeklerıı cok fazlaaa tepemıze cıkarmamamızlazım sonra sacmmalıolarda...

evet canım aldım ozelden lınkı tsk ederım:) gercekten hos bısı ama bıyandan da acaba erkek arkadasım sımartmısmı olurum bole bısıyı verdıgımde yaaa :) erkeklerıı cok fazlaaa tepemıze cıkarmamamızlazım sonra sacmmalıolarda...

canım o birazda ilişkiye göre değişir. biz 3,5 yıldır beraberiz . artık şımarıp tepeme çıkarmı dan ziyade onu daha fazla nasıl şımartırımda bu dünyanın en mutlu insanı yaparım diye düşünüyorum :) oda tabikide öyle karşılıklı yani.

Son düzenleme:

canım o birazda ilişkiye göre değişir. biz 3,5 yıldır beraberiz . artık şımarıp tepeme çıkarmı dan ziyade onu daha fazla nasıl şımartırımda bu dünyanın en mutlu insanı yaparım diye düşünüyorum :) oda tabikide öyle karşılıklı yani.

ne kadar dusunceli bir kızsın cnm sevgilin cok sanslı

kızlar gs formasına ya da herhangi bir formaya sevgilimin isimini yazdırmak istiyorum ama yaptıracagım yer bulamadım =(

ne kadar dusunceli bir kızsın cnm sevgilin cok sanslı

senin sevgilinde çok şanslı. çok düşünceli olduğunu düşünüyorum . Senin gibi bir kızı seçtiğine göre baya zevkli ve mantıklı olmalı tebrik ettim. :)))

kızlar gs formasına ya da herhangi bir formaya sevgilimin isimini yazdırmak istiyorum ama yaptıracagım yer bulamadım =(

amanın çok iyi bir fikir bu araştıracağım bende bi bilgi bulursam hbr veririm vereliniortak

senin sevgilinde çok şanslı. çok düşünceli olduğunu düşünüyorum . Senin gibi bir kızı seçtiğine göre baya zevkli ve mantıklı olmalı tebrik ettim. :)))

amanın çok iyi bir fikir bu araştıracağım bende bi bilgi bulursam hbr veririm vereliniortak

:kedi::kedi::kedi:

cnm bende arastırıyorum haber cıkıtıgında mutlaka burayada yazarım ... gg de gordum ama bedenleri standart galiba satıcıdan bilgi alamadım

kuzum ben buldum , linki yolladım kişiye özel yapıyorlarmış ama acaba gs formasına yapıyorlarmı yoksa sadece kendimiz mi tasarlıyoruz. inceliyorum

kızlar forma olayını biraz arastırdım ...formanın arkasına yazma islemi yapıyorlarmıs yazdırmanın maliyeti 15 tl civarıymıs yalnız formaların birisi cizgili diger cizgisiz hangisini siparis verecegimi bilemedim =(

kızlar forma olayını biraz arastırdım ...formanın arkasına yazma islemi yapıyorlarmıs yazdırmanın maliyeti 15 tl civarıymıs yalnız formaların birisi cizgili diger cizgisiz hangisini siparis verecegimi bilemedim =(

evet banada erkek arkadasım adıma forma bastırmıstı.bence cızgılı bastır canıım ve gs satıs magazalarında yapıolar orjınall

kızlar iyi mi benimkısı formayı begenmedi yani soyle gecen gun derslere ara verdiginde yanıma gelmisti bende bunun agızını aramak için hayatım en sevdigin rakam hangisi diye sordum o da benim dogum tarihimi soyledi dedim 2 haneli birsey olsun hyr senin dogum tarihin fln diye usteledi sonra cok gecmeden sevgili renkleri sordum (gs in beyaz mor ve kırmızı beyaz 3 cesiti mevcut hangisi alacagımı bilemedigim için dedigim agızını arayım ) o sırada bu bana demez mi hayırdır bana dogum gunüm için forma fln mı dusunuyorsun :sinifsinif: birsey diyemedim tabikı ama benim için tam bir hayal kırıklıgı oldu ...biliyorum o oscar odulunude begenmeyecek :sinifsinif:

kızlar iyi mi benimkısı formayı begenmedi yani soyle gecen gun derslere ara verdiginde yanıma gelmisti bende bunun agızını aramak için hayatım en sevdigin rakam hangisi diye sordum o da benim dogum tarihimi soyledi dedim 2 haneli birsey olsun hyr senin dogum tarihin fln diye usteledi sonra cok gecmeden sevgili renkleri sordum (gs in beyaz mor ve kırmızı beyaz 3 cesiti mevcut hangisi alacagımı bilemedigim için dedigim agızını arayım ) o sırada bu bana demez mi hayırdır bana dogum gunüm için forma fln mı dusunuyorsun :sinifsinif: birsey diyemedim tabikı ama benim için tam bir hayal kırıklıgı oldu ...biliyorum o oscar odulunude begenmeyecek :sinifsinif:

forma falan mı düşünüyorsun demiş ama istemem dememiş.. sen ağzından laf almaya çalıştığın için takılıyordur sana :) oskarı beğenir tabikide ya sen ona gönlünden bir hediye veriyorsun. beğenmezse yuh yani

Back