Erkeklere zel gnlerde alablceimiz hediyeler!

Arkadaşım sen kimsin ki benim yorumuma müdahele ediyorsun?
Nedir sıfatın modmusun ,kimsin sen..?
Yorumuma kızmış,eee sonuç..?
Kendi yorumunla ilgilen,başkasınınkine karışamazsın,anladın mı..?

ARKADASİM ben kimsenin yorumuna karışmadım!!
yapmış oldugun yorum bana göre yanlış bunu söyledim!!
Allah Allah senin yorumunu biri alıntı yapmış katıldığını söylemiş madem yorumunun üstüne yorum yapılmasını kaldiramiyosun o zmn o kisiye neden bir şey demiyorsun??ben soyliyim eleştirilmek hosuna gitmedi,isine gelmedi de ondan!!!
ayrıca burada yapılan bir yoruma ister kızarım ister kzmam bunun için mod vs olmam gerekmiyor insan olmam yeter!!
böyle boş muhabbetlerle arkadasın konusunu daha fazla rezil etmenin anlami yok!!

bana cocuk diyenin büyü diyenin yorumuna bak :)))
Nesin sen mod mu diyo :)))

hadi ARKADASİM hadi....

Son düzenleme:
"Abartmayın!!!!!" diyerek tepki veremezsin.
ışine bakarsın,kendi yorumuna bakarsın.
Benim yorumumun üzerine yorum yapmak senin haddin değil canım..
ben öyle bir hak vermiyorum sana..
Üsluba bak,bildiğin sokak ağzı,kusura bakma aynı seviyede iletişim kuracak kapasitem yok.
Bu konuda zayıfım sositososito

kızgın olduğunuz zaman için güzel bir hediye

marangozdan bir kereste temin edilir paket yapılır içine de "senin de bunun gibi işlenmen gerekiyor" yazısı konur

bu hediyeden sonra muhtemelen bir ayrılık gerçekleşir :lepi:

ama gerçekten çok şaşırır kaydirigubbakcemile4

"Abartmayın!!!!!" diyerek tepki veremezsin.
İşine bakarsın,kendi yorumuna bakarsın.
Benim yorumumun üzerine yorum yapmak senin haddin değil canım..
ben öyle bir hak vermiyorum sana..
Üsluba bak,bildiğin sokak ağzı,kusura bakma aynı seviyede iletişim kuracak kapasitem yok.
Bu konuda zayıfım sositososito

canım benim aksam aksam çok güldüm sayende :))))))))))
Allah senden razı olsun :)))))))))

Canım bu ne kadardır birlikte olduğunuza ve senin bütçene bağlı.
mesela benim üç yıllık bir beraberliğim var, doğumgünü, sevgililer günü, yılbaşı derken
her şeyi aldım nerdeyse
Bu sene de pasta yaptım kendi ellerimle
Bayıldı valla:)

hımm şaşırtmak istiyorsan düşünmek lazım ama
benim aklıma ilk gelen saat oldu
saatin tasarımını kendin yapıyorsun hani
o tarz bişey yapabilrsin
yada yine tasarımını kendin yaptığın bi t-shirt olabilir
ben yapcam bunları paylaşıyım istedim belki hoşuna gider =)

benımde aklımda saat var ama onu sevgılıler gununde ona almak ıstıorum daha sık ve zarıf olur cunku .ama canım saatın tasarımını nasıl kendım yapabılorum bu konuda benı aydınlatırsan sevınırım hıc bır fıkrım yok cunku:)

benım erkek arkadasımla beraberlıgım 2 yıl olucak ve bu zaman zarfında almadıgım sey kalmadıı ekreklerede coks ecenek olmadıgı ıcın bıraz farklı orjın olsun ıstıyorum.mesela bı arkadasımızın album fıkrını ben sevgılıler gununde ona tasarlamıstım resımlerımızın uzerıne sıırler yazarak bıde guzel bı kapak hazırlayarak matbaya gıdıp bastırmıstım ve oakdar sahane olmsutukı orjınal bıseydıı sıır kıtabı gıbı oldu sonra guzel sık bı kutuya kırmızı samanlar ve kalplı cıkolatalarla arasınaada slayt resımlerımızı yapmıstım onuda cd yapıp guzel notlarla paket yapmsıtım cok mutlu olmsutu sızlerede tavsıye derım:) benım erkek arakdasım futbollcu bjk takımını tutuo ama bjknın saatlerı ole cokta hos durmuo sankı oyuzden kararsızım yada ne bılım ocak ayında dogum gunu ama sımdıden sıtres oldum ınce ayrıntılara takılan bırıyımde:)

ben çok güzel ,kaliteli hırka aldım 15inde doğum günü aşkımın ve hırkaya bayılcak birde ufak pasta alıp mum eşliğinde kutlama yaparız ohh daha ne olsun zemuszemus

tangalar varya erkekler için ....
çok şaşırır:1shok:delikafadulden

:roflol::roflol:

benımde aklımda saat var ama onu sevgılıler gununde ona almak ıstıorum daha sık ve zarıf olur cunku .ama canım saatın tasarımını nasıl kendım yapabılorum bu konuda benı aydınlatırsan sevınırım hıc bır fıkrım yok cunku:)

canım attım özeline saatlerin kalitesi hakkında bi fikrim yok
biraz araştırmak lazım
ama eğer gönderğim link dışında bişey bakmak istersen
arama motoruna saatini kendin tasarla/yarat tarzında bişeyler yazarsan karşına çıkar biçok site

bende giyim almak istemiyorum
erkeğe hediye almak çok zor cidden
kadınların ıvırı zıvırı çok olduğundan bi sürü seçenek var
ve ben birine hediye almaktan çok zevk alıyorum
hele beğendiyse daha çok mutlu oluyorum
ki bu sevgilimse benim için daha da çok mutlu olma sebebidir. :asigim:

valla canım erkekler öyle süprizli şaşırtmalı şeylerden pek hoşlanmaz hediye anlamında, zaten saklama problemleri vardır kadınlar gibi saklamazlar özen göstermezler, bence hemen kullanabilceği fonksyonel bişey al, mesela laptobu varsa ve laptop masası yoksa laptop masası alırsan şu ikeada satılandan falan, bence hoşuna gider

Benim bugüne kadar erkek arkadaşıma aldığım en ilginç hediye oskar heykelciğiydi :) altınada Yılın En ıyi Sevgilisi ve Dostu yazdırmıştım :)

ciddimisin :) hoşuna gidecektir eminim sen altına ne yazdırdın peki?

yılın en iyi sevgilisi =)

hafta dogum gunu var tatlım odül işini halettim ama sadece bununla olmaz kı :sinifsinif: belki gormussundur tatlım sihirli kupa bardaklar var onlardan da almayı dusunuyorum onun dısında baska ne alsam kı ooooooof

yılın en iyi sevgilisi =)

hafta dogum gunu var tatlım odül işini halettim ama sadece bununla olmaz kı :sinifsinif: belki gormussundur tatlım sihirli kupa bardaklar var onlardan da almayı dusunuyorum onun dısında baska ne alsam kı ooooooof

kuzum niye olmasınki senin gibi melek gibi afet bi kızdan yılın en iyi sevgilisi oskarını alıyor , bundan büyük hediyemi olur :))) başka hediye alıp bunu gölgeleme bence nasılsa sevgiline istediğin zaman istediğin şeyi alırsın ... sihirli kupa bardakları bende mrk ettim , linkini versene livim, bende öyle bir hediye düşünebilirim

kuzum niye olmasınki senin gibi melek gibi afet bi kızdan yılın en iyi sevgilisi oskarını alıyor , bundan büyük hediyemi olur :))) başka hediye alıp bunu gölgeleme bence nasılsa sevgiline istediğin zaman istediğin şeyi alırsın ... sihirli kupa bardakları bende mrk ettim , linkini versene livim, bende öyle bir hediye düşünebilirim

:kedi:

utandım bak :kedi: bebegim kupayı verdiginde seninkısınin tepkısi noldu ...ozelden attım linki sana cnm

:kedi:

utandım bak :kedi: bebegim kupayı verdiginde seninkısınin tepkısi noldu ...ozelden attım linki sana cnm

çok beğendi şaşırdı :) bi tribe girdi , oskar heykelini kaldırdı ilişkide emeği geçen herkese teşekkür etti falan böyle sempatik sempatik :p manevi değeri yüksek bi hediye olduğu için onu gerçekten mutlu etti :D

çok beğendi şaşırdı :) bi tribe girdi , oskar heykelini kaldırdı ilişkide emeği geçen herkese teşekkür etti falan böyle sempatik sempatik :p manevi değeri yüksek bi hediye olduğu için onu gerçekten mutlu etti :D

seninkısı baya sempatıkmıs tatlım bakalım benimkısının tepkısı nasıl olacak ...seninle ozelden detayları konusmak istiyorum (odulu verirken neler soyledin nasıl verdin vb. )

Back