Arkadaşım sen kimsin ki benim yorumuma müdahele ediyorsun?
Nedir sıfatın modmusun ,kimsin sen..?
Yorumuma kızmış,eee sonuç..?
Kendi yorumunla ilgilen,başkasınınkine karışamazsın,anladın mı..?
ARKADASİM ben kimsenin yorumuna karışmadım!!
yapmış oldugun yorum bana göre yanlış bunu söyledim!!
Allah Allah senin yorumunu biri alıntı yapmış katıldığını söylemiş madem yorumunun üstüne yorum yapılmasını kaldiramiyosun o zmn o kisiye neden bir şey demiyorsun??ben soyliyim eleştirilmek hosuna gitmedi,isine gelmedi de ondan!!!
ayrıca burada yapılan bir yoruma ister kızarım ister kzmam bunun için mod vs olmam gerekmiyor insan olmam yeter!!
böyle boş muhabbetlerle arkadasın konusunu daha fazla rezil etmenin anlami yok!!
bana cocuk diyenin büyü diyenin yorumuna bak :)))
Nesin sen mod mu diyo :)))
hadi ARKADASİM hadi....
"Abartmayın!!!!!" diyerek tepki veremezsin.
İşine bakarsın,kendi yorumuna bakarsın.
Benim yorumumun üzerine yorum yapmak senin haddin değil canım..
ben öyle bir hak vermiyorum sana..
Üsluba bak,bildiğin sokak ağzı,kusura bakma aynı seviyede iletişim kuracak kapasitem yok.
Bu konuda zayıfım sositososito
hımm şaşırtmak istiyorsan düşünmek lazım ama
benim aklıma ilk gelen saat oldu
saatin tasarımını kendin yapıyorsun hani
o tarz bişey yapabilrsin
yada yine tasarımını kendin yaptığın bi t-shirt olabilir
ben yapcam bunları paylaşıyım istedim belki hoşuna gider =)
tangalar varya erkekler için ....
çok şaşırır:1shok:delikafadulden
benımde aklımda saat var ama onu sevgılıler gununde ona almak ıstıorum daha sık ve zarıf olur cunku .ama canım saatın tasarımını nasıl kendım yapabılorum bu konuda benı aydınlatırsan sevınırım hıc bır fıkrım yok cunku:)
Benim bugüne kadar erkek arkadaşıma aldığım en ilginç hediye oskar heykelciğiydi :) altınada Yılın En İyi Sevgilisi ve Dostu yazdırmıştım :)
tatlım bende gecenlerde ondan siparis etmıstim
ciddimisin :) hoşuna gidecektir eminim sen altına ne yazdırdın peki?
yılın en iyi sevgilisi =)
hafta dogum gunu var tatlım odül işini halettim ama sadece bununla olmaz kı :sinifsinif: belki gormussundur tatlım sihirli kupa bardaklar var onlardan da almayı dusunuyorum onun dısında baska ne alsam kı ooooooof
kuzum niye olmasınki senin gibi melek gibi afet bi kızdan yılın en iyi sevgilisi oskarını alıyor , bundan büyük hediyemi olur :))) başka hediye alıp bunu gölgeleme bence nasılsa sevgiline istediğin zaman istediğin şeyi alırsın ... sihirli kupa bardakları bende mrk ettim , linkini versene livim, bende öyle bir hediye düşünebilirim
:kedi:
utandım bak :kedi: bebegim kupayı verdiginde seninkısınin tepkısi noldu ...ozelden attım linki sana cnm
çok beğendi şaşırdı :) bi tribe girdi , oskar heykelini kaldırdı ilişkide emeği geçen herkese teşekkür etti falan böyle sempatik sempatikmanevi değeri yüksek bi hediye olduğu için onu gerçekten mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?