Alma hiçbirşey,bırak o alsın..
Tepene çıkartma
tangalar varya erkekler için ....
çok şaşırır:1shok:delikafadulden
evet biz orjinal bişey lsun diye uğraşıyoruz ama teknolojik şeylere bayılıyo onlar, bluetooth kulaklığına benim nişanlım tav olmuştu=)))erkekler genelde fonksiyonel hediyelerden hoşlanır. yani işine ciddi anlamda yarayabilecek birşey. ne bileyim harici hard disk olabilir mesela örnek, ya da özel bir ilgi alanı varsa o amaçlı kullanabileceği bir hediye... bütçene göre uygun birşey bulabilirsin :hulya:
evet biz orjinal bişey lsun diye uğraşıyoruz ama teknolojik şeylere bayılıyo onlar, bluetooth kulaklığına benim nişanlım tav olmuştu=)))
ay yok artık sizde tepene cikmakla ne alakası var??insan niye sevdiğine hediye almasın??abartiyosunuz bazen!!
ay yok artık sizde tepene cikmakla ne alakası var??insan niye sevdiğine hediye almasın??abartiyosunuz bazen!!
soruya gelince ne kdrdir birliktesiniz bilmiyorum ama sizi anlatan bir resim albümü yapabilirsin..
ilk tanıştığınız yerin resmiyle başlayıp ortak zevklerinizi sevdiğiniz filmleri yemekleri vs içeren bir albüm..
ben böyle bir şey yapicam mesela :)
soruya gelince ne kdrdir birliktesiniz bilmiyorum ama sizi anlatan bir resim albümü yapabilirsin..
ilk tanıştığınız yerin resmiyle başlayıp ortak zevklerinizi sevdiğiniz filmleri yemekleri vs içeren bir albüm..
ben böyle bir şey yapicam mesela :)
O ünlem işaretlerini açıklarsınız sevinirim..
Bir daha aklımda olsun da,önce mesajımı size yollarım,abartıysa yayınlamam
Tavsiyem yorum yaparken sadece düşüncenizi paylaşın,ünlem işaretli başkalarını hedef alan ifadelerinizi kendinize saklayın.[/QUO
o ünlem isareti kızdıgım ıcın..
yok yollamanıza gerek yok..bende zaten ustunde durmadım mezvunun bence sızde cok fazla takılmayın..
katılmadıgım bır gorusu bellı ettım bu kadar rahatrız olmanıza gerek yok?
ıstedıgım ısaretı ıstedıgım yerde ıstedıgım gıbı kullanabılırım!!!!!;?????!!!!!!?????^^^^^^^^!!!!!!!!//////////((((((((+++++++++
O ünlem işaretlerini açıklarsınız sevinirim..
Bir daha aklımda olsun da,önce mesajımı size yollarım,abartıysa yayınlamam
Tavsiyem yorum yaparken sadece düşüncenizi paylaşın,ünlem işaretli başkalarını hedef alan ifadelerinizi kendinize saklayın.[/QUO
o ünlem isareti kızdıgım ıcın..
yok yollamanıza gerek yok..bende zaten ustunde durmadım mezvunun bence sızde cok fazla takılmayın..
katılmadıgım bır gorusu bellı ettım bu kadar rahatrız olmanıza gerek yok?
ıstedıgım ısaretı ıstedıgım yerde ıstedıgım gıbı kullanabılırım!!!!!;?????!!!!!!?????^^^^^^^^!!!!!!!!//////////((((((((+++++++++
Arkadaşım sen kimsin ki benim yorumuma müdahele ediyorsun?
Nedir sıfatın modmusun ,kimsin sen..?
Yorumuma kızmış,eee sonuç..?
Kendi yorumunla ilgilen,başkasınınkine karışamazsın,anladın mı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?