Erkeklere zel gnlerde alablceimiz hediyeler!

angellx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
54
1
86
Ankara
arkadaslar ya yardımınıza ıhtıyacım var :sinifsinif: erkek arkadasıma hedıye alma konusunda kararsızım ne alıcam hıc bır fıkrım yok . pek bı alternatıfte aklıma gelmıo klasık seyler var aklımda . şöle onu sasırtabılecegımız farklı hedıye ne olabılır bu konuyu lutfen paylasalım yardımlarını beklıorum arkadaslar sımdıden tesekkurleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hımm şaşırtmak istiyorsan düşünmek lazım ama
benim aklıma ilk gelen saat oldu
saatin tasarımını kendin yapıyorsun hani
o tarz bişey yapabilrsin
yada yine tasarımını kendin yaptığın bi t-shirt olabilir
ben yapcam bunları paylaşıyım istedim belki hoşuna gider =)

ben şu sihirli kupalardan yaptırmıştım, hani içine sıcak su koyunca resim beliren kupalardan..
içinede kol düğmesi alıp koymustum, kıyafet almaktan sinir gelmişti değişiklik oldu çok beğenmiştikaydirigubbakcemile3

şık bir saat yada parfüm...
giyim basite kaçmak oluyo artık..aldıklarmla bir dolap dolmuştur kaç yıldır :))
takipteym bu topiği:hulya:

tuttuğu takımın lisanslı saati olabilir. ben eşimle flört ederken öyle yapmıştım:)
yüne fanatik ise forma terlik vb. eşyaları alınabilir.

ay yok artık sizde tepene cikmakla ne alakası var??insan niye sevdiğine hediye almasın??abartiyosunuz bazen!!
soruya gelince ne kdrdir birliktesiniz bilmiyorum ama sizi anlatan bir resim albümü yapabilirsin..
ilk tanıştığınız yerin resmiyle başlayıp ortak zevklerinizi sevdiğiniz filmleri yemekleri vs içeren bir albüm..
ben böyle bir şey yapicam mesela :)

erkekler genelde fonksiyonel hediyelerden hoşlanır. yani işine ciddi anlamda yarayabilecek birşey. ne bileyim harici hard disk olabilir mesela örnek, ya da özel bir ilgi alanı varsa o amaçlı kullanabileceği bir hediye... bütçene göre uygun birşey bulabilirsin :hulya:

erkekler genelde fonksiyonel hediyelerden hoşlanır. yani işine ciddi anlamda yarayabilecek birşey. ne bileyim harici hard disk olabilir mesela örnek, ya da özel bir ilgi alanı varsa o amaçlı kullanabileceği bir hediye... bütçene göre uygun birşey bulabilirsin :hulya:
evet biz orjinal bişey lsun diye uğraşıyoruz ama teknolojik şeylere bayılıyo onlar, bluetooth kulaklığına benim nişanlım tav olmuştu=)))

evet biz orjinal bişey lsun diye uğraşıyoruz ama teknolojik şeylere bayılıyo onlar, bluetooth kulaklığına benim nişanlım tav olmuştu=)))

evet, öyle şeyler cezbediyor onları genelde. biz istiyoruz ki anlamı olsun, şöyle sevdiğimi belli etsin falan.. ama onlar o şekilde düşünmüyor... :1ninca:

ay yok artık sizde tepene cikmakla ne alakası var??insan niye sevdiğine hediye almasın??abartiyosunuz bazen!!

O ünlem işaretlerini açıklarsınız sevinirim..
Bir daha aklımda olsun da,önce mesajımı size yollarım,abartıysa yayınlamam :delphin:
Tavsiyem yorum yaparken sadece düşüncenizi paylaşın,ünlem işaretli başkalarını hedef alan ifadelerinizi kendinize saklayın.

soruya gelince ne kdrdir birliktesiniz bilmiyorum ama sizi anlatan bir resim albümü yapabilirsin..
ilk tanıştığınız yerin resmiyle başlayıp ortak zevklerinizi sevdiğiniz filmleri yemekleri vs içeren bir albüm..

hımm ıyı demıssın cehku cuknu arada hedıye almak gerekıyor yanı dogum gununu bos mu gecmek lazım tepemıze cıkmasın dıye
ben sey aldım, bu garıp esyalar satan yerler var ya hedıyelıkcı
ordan garıp bısey aldım süs esyası bı yıgın para hani mınıcık manasız bıseye verılmıs.
ama eglencelı işte garıp bı hedıye cunku.

kaliteli bir parfüm olabilir ancak durduk yerde alınan parfüm hediyesi acaba kötü mü kokuyorum ya da parfümümü beğenmiyor mu düşüncelerine sebep olabilir.
saat olabilir, ama pahalıya patlar.
yaşı küçükse tuttuğu takımın forması ya da herhangi bir ürünü,polar vs. olabilir.
sigara kullanıyorsa zippo çakmak ya da kaliteli bir tabaka alınabilir (bu benim tercihimdir ama tabaka kullanan bir erkek arkadaş gerek önce.)

sevdiğine hediye almak tepemize çıkarmak mı dimi ama kaydirigubbakcemile5
albümde güzel bi fikir ama benmki pek sevmez :1ninca:
saat alcam yılbaşnda :))

ben de surf bu yüzden topik açmıştım saat aldım ve iki ylıdır hiç görmediğim kadar mutlu gördüm onu saat hastasıdır kolundan çıkarmıyo vallahi saat severse şiddetle tavsiye ederim cnm a.s.

Bir daha aklımda olsun da,önce mesajımı size yollarım,abartıysa yayınlamam :delphin:
Tavsiyem yorum yaparken sadece düşüncenizi paylaşın,ünlem işaretli başkalarını hedef alan ifadelerinizi kendinize saklayın.
[/QUO

o ünlem isareti kızdıgım ıcın..
yok yollamanıza gerek yok..bende zaten ustunde durmadım mezvunun bence sızde cok fazla takılmayın..
katılmadıgım bır gorusu bellı ettım bu kadar rahatrız olmanıza gerek yok?
ıstedıgım ısaretı ıstedıgım yerde ıstedıgım gıbı kullanabılırım!!!!!;?????!!!!!!?????^^^^^^^^!!!!!!!!//////////((((((((+++++++++

[/QUO

o ünlem isareti kızdıgım ıcın..
yok yollamanıza gerek yok..bende zaten ustunde durmadım mezvunun bence sızde cok fazla takılmayın..
katılmadıgım bır gorusu bellı ettım bu kadar rahatrız olmanıza gerek yok?
ıstedıgım ısaretı ıstedıgım yerde ıstedıgım gıbı kullanabılırım!!!!!;?????!!!!!!?????^^^^^^^^!!!!!!!!//////////((((((((+++++++++

Arkadaşım sen kimsin ki benim yorumuma müdahele ediyorsun?
Nedir sıfatın modmusun ,kimsin sen..?
Yorumuma kızmış,eee sonuç..?
Kendi yorumunla ilgilen,başkasınınkine karışamazsın,anladın mı..?

Back