Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Bugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Kız çok güzeldi ama. Herkesin çok güzel diye tarif ettiği bir kızdı. Ve çok erkek vardı ondan hoşlanan.Bende ilk görüşte dış görünüşe önem veririm . Ama daha sonra huyuna karakterine bakarım . Çünkü güzellik kalıcı değil
Bence çocuk sadece dış görünüşü için unutamamazlık yapmıyodur . Yaşadıkları anıları vardır .
Hahaa valla sesli guldum biri gorse deli der:)Adam sadece güzel olduğu için mi unutamamış yani?
İyi ki aşırı güzel bir hatun değilim.... Böyle gerzekler olmadı hayatımda hiç
Ya bunu nasıl başarıyorsunuz lütfen formülünü bana da anlatın. Ben de tam tersi çok güzel biri değilim ama çirkin de değilim. Ama kimseyi etkileyemiyorum.Ergenliğimden beri etkilendiğim her erkeği etkilemeyi becerdim. Ulen şu adam da bana bakmadı, içimde kaldı dediğim kimse yok.
Yani bunu ben tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten çok güzel bir kızdı.Adam sadece güzel olduğu için mi unutamamış yani?
İyi ki aşırı güzel bir hatun değilim.... Böyle gerzekler olmadı hayatımda hiç
Bu formülasyonla olabilecek bir şey değil bence. İçten gelecek.Ya bunu nasıl başarıyorsunuz lütfen formülünü bana da anlatın. Ben de tam tersi çok güzel biri değilim ama çirkin de değilim. Ama kimseyi etkileyemiyorum.
Ya bunu nasıl başarıyorsunuz lütfen formülünü bana da anlatın. Ben de tam tersi çok güzel biri değilim ama çirkin de değilim. Ama kimseyi etkileyemiyorum.