Erkekler neden aldatır ?

aynısını düşünüyorum 1 yıl önce olsaydı sana derdim ki haklısın aldatmaz her erkek.erkeğin onuruna sığmaz derdim ama işyerımde evet iş seyahatine cıkan ama o kadar eşine aşık rolü oynayıp,eşlerini aldatan erkekler varki anlatamam hemde matah gibi yaptıklarını bırbırlerıne anlatıyorlar.
ya hatta geçen aldatan bırısının bır olayını duydum şok oldum adam iş seyahatıne gıtmış asistanıyla birlikte olmuş oradayken ertesi gece bardan bırısını bulmuş bırlıkte olmuş ve sabahlarıda yatağındayken kadınlar karısı aradığında bıtanem nasılsın dıye hep açmış telefonu.düşünebiliyormusunuz asla yapmayacak dedıgım ınsandı bu ınsan...

canım 100 erkeğin içinde 99 tanesi aldatıyorsa tabii ki hepsi böbürlene böbürlene her erkek aldatır diye anlatır :eek:klava:
o 99 erkek de benim gözümde karaktersizdir
dolayısıyla söyledikleri de bir önem arzetmez
ama aldatmayan erkek tabii ki vardır
bu yaptıkları ne biliyomusun
tamamen aldatmayan erkekleri karalama kampanyası, onlar da erkek mi şeklinde gaza getirme, kendilerini aklama :eek:klava:

Erkeklerin aldatmayan erkek yoktur safsatası .aldatmanın erkelere verilmiş bir hak bunu hepimiz yapıyoruz bakın gibi gösterme çabasından başka bir şey değildir..

hatta zaman zaman eşlerimiz bile tartıştığımızda bize demezler mi " daha ne istiyorsun içkim yok, kumarım yok,seni aldatmıyorumda " diye. sanki bunlar onlara verilmiş ha onlarda bizler için bu haklarından lütfedip feragat ediyorlar.
Güzel arkadaşlarım erkeler genel olarak bu konuyu hakları gibi görmekte

hayata ama nerden biliyorsun babanın aldatmadığını bunlar gizli yapılan işler umarım yapmamıştır ama ne bileyim inancımı yitirmeye başladım!!!!

biliyorum çünkü annemle herşeyleri aynı annemle bırlıkte çalışıyorlar,annemle bırlıkte heryere gidiyorlar,annemle bırlıkte yemek yenecekse ortak hazırlıyorlar bırbırlerınden ayrı yaptıkları hiçbirşey yok gibi bsy.buyuzdende 30 yıllık evlılıklerınde bır kere bıle aldatma olmadı.ve çevremde sayısız ınsan var eşini aldatan veya bu kapasiteye sahip olan malesef erkeklerin geneli yapıyor...

Bence aldatılmaya sebep aramak gereksiz.Çünkü inan olmak ve erkek grubuna dahil olmak ziyadesiyle geçerli bir sebeptir.

ben uzman tv de bi ara görmüştüm kadın ilgisizlkten aldatrmıs tamamen duygusalmıs yane sebep ama erkek sadece cinsel amaclı aldatrmıs ama su cok önemli nokta erkek tek gecelk ilşkileri aldatma olark görmezmiş ne zaman duygusal anlamda birine aşık oldu onu aldatma sayıyorlamıs ben demiiiom uzman tv dio googleden bakabilirsiniz:)))

yazını okudum süper şeylere değinmişsin . İyi bir ilişki yaşamak için öncelikle ne kadar saçmalığın içinde olduğunu farkedip kendini onlardan sıyırıp analiz etmek şarttır kendine geçmişine dışardan bakmak izlemek ve o saçmalıklardan kurtulmak . Ben bunları yapmadan doğru düzgün bi ilişki yaşayamadım şimdi yaşadığım ilişkide ise sevgilimde aynı durumlardan geçmiş olduğu için hiç kavgamız tartışmamız olmuyo . Şuan birçok ilişkinin temeline bakıldığında çıkara dayalı 2 dk bikaç güzel kelime duyabilmek pahasına , 2 dk dışındaki günün tüm diğer saatlerine katlanılıyo gerisi de kavga gürültü zaten . bunların olmaması için de kendimize dışardan bakmamız gerekiyo bugun neler saçmaladım dememiz derinimize inmemiz gerekiyo . Aradaki mesafeyi koruyarak saygı sevgi güven olgusu cercevesinde ilişki yaşamak gerekiyo ve gerçek olan kendini belli ettiriyo zaten böyle durumlarda aldatma kesinlikle olmuyo . Aldatma nedir ? ki erkekler neden aldatır su bu değil önemli olan neden aldatıldım sorusunu kendine sormak . Bunun en derinine inildiğinde herşey ortadan kalkar zaten ki aldatılmaya üzülmek kendine üzülmektir yüzeyde farklı şeyler görünür ama en derindeki hep aynı şeydir kendi egolarınızın farklı kıyafetlerdeki defileleridir . En içteki -ben-dir bana nasıl yapılır neden ben ve sen kendine uydurduğun benliğinle hareket ettikçe hep yanılcaksın ilişkide tek bi parça olamıycaksın sen ve ben olucaksın ve egoların okşandıkça mutlu olcaksın esas saadet bir bütün olmakla gelir diğer yarı olabilmekle gelir . Sen diye bişey yoktur bi kendine baksana ben şoyleyim boyleyim biz hiçlikle geldik dünyaya tek bildiğimiz varlığımız ve saadet varlığın içinde kaybolmaktır sevgi varlığımızın içde kaybolmaktır . Senin olan seyler oldukca hep mutsuz olup mutsuz edecek ve edilceksindir .

ve bişey daha eklemek istiyorum

OSHO - SEVGİ ÖZGÜRLÜKTÜR

Asla yanlış bir şeyi sevme çünkü o, seni dönüştürecektir. Hiçbir şey sevgi kadar dönüştürücü değildir. Seni yükseltecek, yüksek seviyelere çıkaracak şeyi sev. Kendinin ötesindeki bir şeyi sev. Dinin tüm gayreti budur: Sana Tanrı gibi bir sevgi objesi verir, böylece düşmene olanak kalmaz. Kişi yükselmelidir. Bir tür 'ben,' 'ben-o' olarak var olur. Diğer tür 'ben,' 'ben-sen' olarak var olur. Bir kişiyi sevdiğinde diğer tür bir 'ben' sende ortaya çıkar: 'ben-sen.' Birisini seversin, o kişi olursun. İyi ama ya öz sevgi? 'O' yoktur ve 'sen' yoktur. 'Ben' kaybolur. Çünkü 'ben' sadece iki bağlamda var olabilir: 'o' ve 'sen.' 'Ben' figürdür, 'o' ve 'sen' alan olarak iş görür. Alan kaybolduğunda 'ben' kaybolur. 'Sen' tek başına kaldığında, sen varsın ama bir 'ben'in yoktur, herhangi bir 'ben' hissetmezsin. Sen basitçe derin bir /oluşsun./ Normalde biz "ben varım" deriz. Bu haldeyken, kendini derinlemesine seviyorken 'ben' kaybolur. Sadece 'varım' kalır. Saf varoluş, saf varlık kalır. O seni muazzam bir saadetle dolduracaktır. O seni bir kutlamaya, bir sevince dönüştürecektir. Onlar arasında ayrım yapmak sorun olmayacaktır. Eğer sen giderek daha çok mutsuz oluyorsan, o zaman sen bir kendini beğenmişlik yoluna kapılmışsındır. Eğer sen giderek daha çok sakin, sessiz, mutlu, bir arada olursan, o zaman sen başka bir yolculuğa çıkmışsındır: öz sevgi yolculuğuna. Eğer sen ego yolculuğundaysan başkalarına karşı tahripkâr hale geleceksin çünkü ego 'sen'i yok etmeye çalışır. Eğer öz sevgiye doğru yol alırsan ego kaybolacaktır. Ve ego kaybolduğunda diğerine kendisi olması için izin verirsin; bütünüyle özgürlük tanırsın. Eğer herhangi bir egon yoksa, sevdiğin diğer kişiye bir hapishane yaratamazsın, bir kafes yaratamazsın. Diğerine yüksek cennetlerde bir kartal olması için izin verirsin. Diğerine kendisi olması için izin veriyorsun; bütünüyle özgürlük tanırsın. Sevgi tam özgürlük verir, sevgi özgürlüktür. Senin için özgürlük, sevginin nesnesi için özgürlük. Ego esarettir. Senin için esaret ve kurbanın için esaret.

ama aldatmayan erkek tabii ki vardır
bu yaptıkları ne biliyomusun
tamamen aldatmayan erkekleri karalama kampanyası, onlar da erkek mi şeklinde gaza getirme, kendilerini aklama

evet ben hiçbir yazımda hakaret veya kimsenin hayatına eleştiri okları yöneltmedim.
sadece farklı bir bakış açısı olarak sizin açınızı merak ettim
ayrıca diğer arkadaşlara bir lafım var
arkadaşlar öyle şeyler gördüm ki, büyük konuşmamak gerektiğine kanaat getirdim
ve hayatın dümdüz değil kıvrımlı olduğunu gördüm ve kesin çizgilerimi yuvarlaklaştırdım
size de kesin hüküm vermekten kaçınmanızı tavsiye ederim...

Merhaba,
ben tekrar geldim. Hakikakten kendimi, beni yerin dibine gömüp kafamı taşlıyorsunuz gibi hissettim ama merak ettim ve döndüm. Herkes bir şeyler bulmuş kendi hayatından yazacak. Evet işte, genel olarak büyük konuşmmak gerektiğine inanıyor insanlar görüğüm kadarı ile. Zaten bu şekilde olursa bi işe yarıyor eleştiriler, konuşmalar, olumlu yada olumsuz. Bir arkadaş da bazı sorular sormuş, söylemiş. Satrapi sanırım adı. Evet onların hepsi işte benim kendime söylediğim cümlelerdi. Tabi ki hayatımı daha da mutsuz etmek istemiyorum. Ama benim bu ilişkiye bakış açım çok farklı. YAni benim yerimd ebir başkası olsa belki çok daha farklı davranırdı. Ben hiç bir zaman onun aileisni huzursuz edecek bir şey yapmadım. Hep, aman benim yüzümden evde en ufak bri sıkıntı olmasın sakın diye düşünerek davrandım. Bunu anlamnız için en basit örnek şudur ki asla aramadım, mesaj bile atmadım ona o beni aramdan. Kaldı ki hiç mi arkadaşları, çevreisndeki diger insanlar akşam gündüz vs arayıp sormuyor onu, hiç mi msj gelmiyor teleofnuna, elbette ki oluyor. Ama ben sesini duymak için onu gizli numaradan bile aramadım.Haaaa neden yaptım bunları neden acı çekiyorum? Çünkü gerçekten çok seviyorum onu, çok aşığım. Hala şu anda bile burnumun direği sızlıyor yazarken. Ben ona yalnzıca sevgilim olarak bakmadım. O benim bu şehirdeki tek arkadaşım, sırdaşım oldu çoğu zaman. Biz ayrıyken evet artık bitti dediğimiz zamanlarda bile canım bir şeye sıkıldsa ona mail attım yada aradım müsait oldugunu biliyorsam, ve beni dinledi, destek oldu. Onun evde yaşadığı sıkıntıları dinlerken bir dostum gibi yaklaştım. Bu evliliği bitirmeidğin sürece mutsuz olacaksın dedim tamamen bir arkadaşım olsa karşımdaki nasıl konusucaktıysam öyle yaparak. Bir kere bakın, gerçekten her hikaye kendi içinde farklıdır benzer olduğu kadar da bu "aldatan erkek" başlığı altında. Benim sevgilim, bana ilk gün şunu söyledi: "Sen olsan da olmasan da bu evlilik biticek. Eger gitmek istersen yapabilecegim bir sey yok am akalıp bana detsek olursan herseyi daha kolay atlatırım". Ben d ekalmayı seçtim. Çünkü sevgi fedakarlıktır bence. Haaa madem oyle o senin için ne yapıyır sorusu gelicek di mi şimdi hissedebiliyorum:). İşt eben onun benim için yapabilecekleirni biliyorum, o herşeyi halleidp düze çıktığında yani o umutla beklediğimiz günler geldiğinde ne kadar mutlu olacağımızı biliyorum. Çünkü biz o evliyken tanışmaıdk. Biz tanışıp ilkişkimz başladıktan tam 3 hafta sonra olup bitti herşey. Çünkü yeni bitmiş bir ilişkisi vardı, o kadın 3 aylık hamile oldugunu söyledi bir gün onu acil birşey konuşucam seninle diyerek. ve o da bu çocuk sadece onun değil, kürtaj olmasına izin veremem çünkü 3 aylık ve hayati tehlikesini riske atamam diye düşünmüştü. Bana o zaman ne 3 ayı yaaaa bak gör bu bebek 9 ay sonra dogcak dedi bazı arkadaşlarım, ama hayır tam 6 ay sonra dogdu. Oğlu için ölebilecek bir insan, mükemmel bir baba. Ama eş olmak farklı bir şey. Ben bu kavramları bu ilişkide tarttım ölçtüm biçtim. Benim ilk erkek arkadaşım sevghilim. Ciddi anlamda ilk ilişkim. Belki de ona bu kadar hoşgörülü olmam, sevkatli yaklaşmam onu bana daha çok bağladı, bilemiyorum. Ama her zaman şunu söyler bana:"Sen bendeki yerini asla anlayamazsın, seni ne kadar sevdiğimi anlayazmsın. seni mutlu etmek için elimden geleni yapıcam ama önce hayatıma çeki düzen vermem lazım. bütün bu yaptıklarını ödeyecegim sana.". Ben çoook seferinde gitmek istedim, dayım onu arayıp ana avrat küfretti mesela, dayım polis oldugu için bir şekilde ögrenmişti olanı biteni. ailem mışıl mışıl uyurken evde, dayım herseyini arastırdı. Bizim ilişkimiz yüzünden işten çıkarışmıştı tüm bu olaylar olmadan önce. Yani 2. haftasında diyelim.Çünkü yasaktı aynoı işyerinden birisi ile birlikte olmasıi yönetici konumundaydı bir nevi biraz da o yüzden sıkıyorlardı. Onu işten cıkardıktan sonra şirketin müdür, müdür yardımcısı ve şefi konumundaki 3 kişi beni karşısına alıp konuştular. Sana yakıştıramıyoruz onu zaten ama neden biz egelip sormadın dediler. Çünkü ben orda mühendis olarak çalışıyorudm o ise güvenlik şirketinin şef yrd gibi bir konumdaydı.Ve müdürleri beni çok seviyorlardı.Hala gittiğimde görüşürüm caylarını içerim. Yani arkadaşlar bakın çok daldan budaktan anlattım am akafam o kadar karışık ki son günlerde özellikle çok yorgunum. O yüzden böyle d eols abira zanlatmaya çalıştım hikayemizi. Benimle o kadar cok dalga gecti ki kuzenim mesela,; Ne bu siz masal kahramanı mısınzı ayrılamıyosunuz bir türlü filan derdi...
Şu son günlerde dediğim gibi çok dolu beynim. Uzaklaştım biraz, çünkü yoruldum. Belki de istemiyorum artık dedim. Bilmiyorum ama bildiğim bir sey varsa bira zkonuşmak isteidm yalnızca, birileri ile paylaşmak istedim. Hala sorunuz varsa cevaplarım, yada daha cok sey merak eden. Ama sizler olsanız ne yapardınız ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Görüşmek üzere.

böğürtlen sevgili arkadaşım.

Tüm yazdıklarını okudum. Hikayenin çok daha fazla ayrıntısı vardır mutlaka.Seni bu duruma iten çoook farklı nedenler, durumlar olabilir. kendince haklı nedenlerin de olabilir.

Ben sana, yok yuva yıkma, çocuğu var gibi nasihatlardan çok şunu söylemek istiyorum ki, sen bu hikayeden memnun musun arkadasım.Ki bazı sözlerinden anlaşılıyor ki değilsin.

O kadar çok olaya şahit oldum, duydum ki bu konularda. Toplumun ilk tepkisi bayana oluyor gördüğün gibi.Yuva yıkan, acımasız, ölümcül cazibeli kadın.Pardon da, %50 suçlu addedilen erkeğe neden hiçbir şey olmuyor. Kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış derler ya; ben de bunu artık şöyle telaffuz ediyorum, erkeğin bayanlara yaptığı adilikleri hiçbir canlı türü yapamaz. Karısını aptal yerine koyan erkek, bir başka bayanı da psikolojik kıskacına rahatlıkla alıveriyor işte. Ondan sonra da, yok zorla evlendim, yok sevmiyorum, boşanıcam, senin yerin ayrı, sensiz olamam, ölürümler......

Görmüyor musun ki, ortada bazı çelişkiler var.Madem baştan zorla evlendi, neden boşanmıyor hala.Diyelim ki, zorla evlendi, eşiyle mutsuz,eşi ayrılmak istemiyor, peki neden hala aynı evde kalıyor.

Ve sen , bu adama kendini kaptırmış gidiyorsun, onun tuzu kuru tabi ki.İş ciddiye binse , erkeğin elinin kiri der geçer.Ama sen kendine ettiğin kötülükle kalırsın arkadasım.

Ne kadar seversen sev, şartlar, durumlar uygun değil de kurtar kendini bu kısırdöngüden.
En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir demişler.Sonunun ne olacağını bilmiyorsun bile.Boşansa bile sorunlar peşini bırakmaz senin.Yuvayı yıkan olursun. Belki de, derdini paylaşıyorum dediğin o beyzade, bir bakmışsın yeni bir dert ortağı buluverir kendine.

biz ne desek boş belki, senin hayatın.Ama kendine bu kötülüğü daha fazla yapma.

bu arada, aklıma takılan bir konu daha var.Demişsin ki, evlenmeden önce tanışıyorduk, 3 aylık hamile diye evlendi eşiyle. eee beyzademizin derdi neymiş o zaman. evlenmeden önce mutluydu demekki, sonradan mı değişmiş fikri.

Ayrıca da öyle yada böyle bir tercih yapmış bu adam. Önlemini alaymış baştan, almadıysa sonucuna katlansın o zaman. Ohhh lüküs hayat.

Zorla da olsa, kendi davranışının sorumluluğunu almış ve ne istediğini, ne yaptığını bile bilmiyor.ayyy, çok sinirlendim yaaa.

Peki sen neden seni de harcamasına izin veriyorsun be güzel arkadasım.
Arkadas, dost, sırdaş olayını da bırak artık bu adamla.Daha zararsız dostlar edinebilirsin eminim ki.

konunun ılk basında erman toroglu şeysini okudum... bı yerınde erkeklerın aldatmasının nedenı kadınların kendısıne bakmamasıdır seklınde bısey dıyor... erkek yada kadın,aldatma konusunda herkesın kendısıne gore sebeplerı vardır bence. soyle dusunun. bı ınsan (kadın-erkek farketmez) bırıyle bırlıkte olur. sever,onunla gorusucegı zamanlarda suslenır puslenır bakımını yapar yanına gıder. sonra o ınsan bı zaman sonra,bu benım nasılsa der salar kendısını. ve ne yazıkkı bunu kadınlar daha cok yapar. kocası evden gelmıs,kadın dunyadan bı haber,belkı saclar bıle taranmamıs,menem bı suratla karsılar kocasını. oysa fena mı olur soyle bı kendıne cekı duzen verse,guleryuzuyle bı hosgeldın canım dese,opse kocasını... ama maalesef boyle seyler zamanla kayboluyor. en azından benım gordugum,gozlemledıgım bu... sonra erkek napar? bu kadın benım evlendıgım kadın mı der,beklentılerıne cevap verıcek baska seylerın pesıne duser... erkek cephesınden bakalım bıde olaya... erkek bın dereden su getırerek,ılan-ı asklarla evlenır kadınla. sonra ohhhhhhhh ıcındekı canavar cıkar ortaya. gunler gecer,bı nasılsın karıcıgım demeyı cok gorur hayat arkadasına. o tatlı koca nereye gıttı halbukı? e kadın da kendısıne bunları veren baska seylere saldırır boylelıkte. aldatmak sadece cınsel bısey degıldır bence. sıkındım hadı nete gıreyım chat yapıyım maksat geyık demek bıle bı yerde aldatmadır. neden,cunku o chat sadece yenı bırılerıyle tanısmak ıcın,bırılerının duymayı bekledıgınız seylerı soylemesı ıcın sadece kalın bı kılıftır. evet,bunun bahanesı yok. ıkı kısı bu noktaya gelmeden once,yanı kolayı secmeden once,ılıskılerı adına orta yolu bulmak ıcın caba gostermelıler.halen bı sevgı,ask varsa arada kurtarmaya calısmalılar. ne mutlu kı bazen cabalar sonuc verır ve bı seyler duzelır. duzelmedıgı zaman da,kurulu duzenı bozmamak adına hem ılıskıye devam edıp hemde aldatmak hos degıl... karsındakı ınsanı tabırı caızse aptal yerıne koymak yerıne,yasanmıslıkların hatırına acık olmak ve kendı yolunuzu cızmek bence en ıyısı. bı taraf aldatıldıgında karsısındakıne kızmakla beraber az da olsa hatayı kendınde de aramalı bence... ama elbette neresınden bakarsanız bakın bu ahlaka sıgmayacak bısey benım ıcın...
benım aldatma ıle ılgılı dusuncelerım bunlar. umarım ne kadın ne erkek,hıc bı ınsan bu durumu yasamaz...

Evet, çoğunuzun merak ederek defalarca sorduğu sorunun cevabını açıklıyorum.

Aldatmayan erkek çoktur. Aldatmayı bırakın 29-30 yaşına kadar bekar kaldığı halde, henüz evlenmeyi düşünmediği için bir kadınla konuşmaktan fazlasını yapmadan yaşayan erkek de çoktur.

ınsanın gözbebeğinin önüne bir kirpik tanesi düşse, gökyüzündeki kocaman ayı göremez, büyük olduğu için, çok olduğu için değil sadece gözünün önünde olduğu için o ufacık kirpik başka şeyleri görmeye engel olur. Siz de gözünüzün önündeki bir kaç kişiyi görüp aldanmayın, herkesi öyle sanmayın.

Bu kişinin yetişmesine, ahlakına ve sahip olduğu değerlere göre değişir. Her insanda nefis vardır ve bir kadın niyetini bozup erkeği etkilemeye çalışırsa bir çok erkek bu imtihana girer, belki biraz yaklaşır ama emin olun aklında vicdanında imana dair birşeyler ve Allahın istediği gibi yaşamak arzusu bulunan kişiler işi ilerletmez. Herkesi aynı sanmayın, değerlerine, hayat tarzına bakın, size ipucu verecektir. Kişinin hayatında bir mücadelesi varsa, "hayat"ın öylesine, tesadüfen başına geldiğini değil de, şu hayattan bir maksat olması gerektiğini düşünüp bir şey olmaya doğru gidiyorsa, o kişi kasden değerlerini yıkmayacaktır.

Öyle sanıyorum ki "kocam dahil her erkek aldatır" diyenler, her erkeği öyle sanıp hallerine razı olmuşlar, belki farkında olmadan kocalarına da bu işi meşru kılmışlar.

Amiyane tabirle; Erkek almadan önce paketine, şekline şemaline değil, en önce arkadaş çevresi + huy + ahlakına bakın. Aldatmamak için sebebi olanı alın.

Evet, çoğunuzun merak ederek defalarca sorduğu sorunun cevabını açıklıyorum.

Aldatmayan erkek çoktur. Aldatmayı bırakın 29-30 yaşına kadar bekar kaldığı halde, henüz evlenmeyi düşünmediği için bir kadınla konuşmaktan fazlasını yapmadan yaşayan erkek de çoktur.

İnsanın gözbebeğinin önüne bir kirpik tanesi düşse, gökyüzündeki kocaman ayı göremez, büyük olduğu için, çok olduğu için değil sadece gözünün önünde olduğu için o ufacık kirpik başka şeyleri görmeye engel olur. Siz de gözünüzün önündeki bir kaç kişiyi görüp aldanmayın, herkesi öyle sanmayın.

Bu kişinin yetişmesine, ahlakına ve sahip olduğu değerlere göre değişir. Her insanda nefis vardır ve bir kadın niyetini bozup erkeği etkilemeye çalışırsa bir çok erkek bu imtihana girer, belki biraz yaklaşır ama emin olun aklında vicdanında imana dair birşeyler ve Allahın istediği gibi yaşamak arzusu bulunan kişiler işi ilerletmez. Herkesi aynı sanmayın, değerlerine, hayat tarzına bakın, size ipucu verecektir. Kişinin hayatında bir mücadelesi varsa, "hayat"ın öylesine, tesadüfen başına geldiğini değil de, şu hayattan bir maksat olması gerektiğini düşünüp bir şey olmaya doğru gidiyorsa, o kişi kasden değerlerini yıkmayacaktır.

Öyle sanıyorum ki "kocam dahil her erkek aldatır" diyenler, her erkeği öyle sanıp hallerine razı olmuşlar, belki farkında olmadan kocalarına da bu işi meşru kılmışlar.

Amiyane tabirle; Erkek almadan önce paketine, şekline şemaline değil, en önce arkadaş çevresi + huy + ahlakına bakın. Aldatmamak için sebebi olanı alın.

helalvereliniortak. etiketine,cebinin kalınlığına,laf yapan ağzına aldanıpta aldatılmak kaçınılmaz, içini okumak lazım önce insanın

valla ben bu yazılanlar akatılmıyorumö adam çapkın napıyım yaniii ben gerçi herşeyi aldatmak kabul etsemde nese işte şuan zaten kafam bozuk sinir oldummm kavgalıyız bu kadın mevzusuna offf boşıycamda çocuguma yazıkk

parası olmayan erkek zaten aldatmaz nereye götürücek kadını da nasıl gönlünü yapıcakda onunla birlikte olucak..parası olan erkek her türlü aldatır. kesinlikle katılıyorum aldattığını hissettirmeyen erkek vardır kocam da dahil!!

Benimki hep şunu der..Tabi ki tek taraflı değildir suç her iki kişide aramak lazım kadında hata varsa ya yemek yapmıodur ya o işi yapmıodur ya da erkeğinin karşılayamacağı kdr fazla bişi istiodur..Ben benimkinin yalancısıyım.. kaydirigubbakcemile3

parası olmayan erkek zaten aldatmaz nereye götürücek kadını da nasıl gönlünü yapıcakda onunla birlikte olucak..parası olan erkek her türlü aldatır. kesinlikle katılıyorum aldattığını hissettirmeyen erkek vardır kocam da dahil!!

arkadaşım sana aynen katılıorum.kesnlkle ben de böle düşünüorum ök haklsınn
para olmadan kimse bişi yapamaz we buna aldatmak da dahldr:teytey:

X