Erkekler neden aldatır ?

Tabiiki de evlilik iki kişinin razı olması sonucunda yapılıyor,çapkın olduğu halde evlenen adamda da,bunu bilerek kabullenen kadında da suç vardır,hataların hiçbiri tek tarafa yıkılamaz..Kadının evliliğim kurtulsun diye çocuğa başvurması,artık onun olmayan bir adamı elinde tutmaya çalışması bence de çok saçma ama çocuk tek kişiyle yapılmıyor,aşık olduğunu iddia ettiği halde sevmediği karısıyla çocuk yapmasını benim aklım almıyor..Bu tür durumlarda ortada kalan çocuklara üzülüyorum en çok.."Aldatma" çok geniş bir başlık,herkesin hikayesi ve nedenleri farklı olabilir,tek bildiğim sebebi ne olursa olsun bu eylemin çok yıkıcı olduğudur...

şimdi size bir hikaye anlatmak istiyorum
kadın da kocası da arkadaşımın arkadaşı...
kadının ailesi maddi olarak vasat durumda olan bir aile, kadının mesleği veya herhangi bir eğitimi yok
kocası ise oldum olalı çapkın ama işi gücü geliri düzgün biri, kadın koca evinde rahat yani anlayacağınız
kadın kocasının çapkınlıklarından kurtulmak eve bağlamak için bir çocuk yapıyor
kocası eve biraz bağlanıyor belki ama çocuk hafiften büyüyünce tekrar başlıyor ve adam karısını sevmiyor arkadaşlar
adam da arkadaşımın arkadaşı olduğu için ona anlattıklarından biliyorum
napayım şimdi ayrılmıyor ve benim hayatım zindan gibi diyor, ortada sevgi yok, mecburiyet şeklinde yürütülen bir evlilik var sadece
kadın adamın işyerinden birine aşık olduğunu öğreniyor ve adam resmen aşık diğer kadına
adamı eve bağlamak için bile bile bir çocuk daha yapıyor
yani insan kime kızacağını şaşırıyor...
herşey göründüğü gibi değil arkadaşlar, benim demek istediğim bu aslında
adam işyerindeki kız için arkadaşıma ağlıyor çok acı çekiyorum diye
ve arkadaşım hayatımda ağladığını görmedim diyor
ben bu konuda ne düşüneceğimi şaşırmıştım :bbo:

bu adamın kondom die bişiden haberi yokmuymuş kaydirigubbakcemile

şimdi size bir hikaye anlatmak istiyorum
kadın da kocası da arkadaşımın arkadaşı...
kadının ailesi maddi olarak vasat durumda olan bir aile, kadının mesleği veya herhangi bir eğitimi yok
kocası ise oldum olalı çapkın ama işi gücü geliri düzgün biri, kadın koca evinde rahat yani anlayacağınız
kadın kocasının çapkınlıklarından kurtulmak eve bağlamak için bir çocuk yapıyor
kocası eve biraz bağlanıyor belki ama çocuk hafiften büyüyünce tekrar başlıyor ve adam karısını sevmiyor arkadaşlar
adam da arkadaşımın arkadaşı olduğu için ona anlattıklarından biliyorum
napayım şimdi ayrılmıyor ve benim hayatım zindan gibi diyor, ortada sevgi yok, mecburiyet şeklinde yürütülen bir evlilik var sadece
kadın adamın işyerinden birine aşık olduğunu öğreniyor ve adam resmen aşık diğer kadına
adamı eve bağlamak için bile bile bir çocuk daha yapıyor
yani insan kime kızacağını şaşırıyor...
herşey göründüğü gibi değil arkadaşlar, benim demek istediğim bu aslında
adam işyerindeki kız için arkadaşıma ağlıyor çok acı çekiyorum diye
ve arkadaşım hayatımda ağladığını görmedim diyor
ben bu konuda ne düşüneceğimi şaşırmıştım :bbo:

Allah karısınıda kendisinide ıslah etsin.:1ninca:

Ben bu konuda hiç yorum yapmıyım...:mymeka: diycem ama yapıcam

Bu erkeklerin aklı hep başka yerde...

Fırsatı olan yapıyor. hiç affetmiyor...

Benim kocam sevgilim aldatmaz diyenlerde... kendilerini aldatırlar

Benim gibi hafiye olun bakın nasıl çıkıyor... yedikleri naneler...

Usta erkeklere diyecek bişeyim yok..:umursamaz:. karda yürür izini belli etmezler..

Onlar iyi eşlerdir... hiç gözleri kaymaz başka kadına...gamyoncuiremsu

Evinde işinde gücünde .. çoluk çocukla iligilenir gözükürler..:ecrin_bebek:

Aldatmayan erkek arıyorsanız.. yok .sositososito.. yalnızlık bekler o zaman sizi...

Bende bitane vardı.. hayatta ondan beklemezdim....gözümün içine pel pel bakardı

Bakımlı.. kendisine işine gücüne sayglı bir kadınımdır....

Aldata aldata.. alalade biriyle aldatmış...

Sonumu...sürünüyo... o acı ona yeter... yakalayamam sandı..

3-5 saatlik zevk için... beni kaybedeceğini aklının ucundan gecirmemiş kıt akıllı
....

daha basit korunma yolları var ve bunlar genelde kadının istemesine bakıyor...

mutlaka vardır, kandırılan erkek ya o bakımdan dedim, çocuk istemiyosa korunsun:) kadın zaten söylediğine göre adamı oyunlarla elinde tutuyo nie korunsunki:))
ha ayrıca sevmediği bi kadının koynuna her seferinde nasıl giriyo çok mu saf bu adamcık:)

Usta erkeklere diyecek bişeyim yok..:umursamaz:. karda yürür izini belli etmezler..

Aldatmayan erkek arıyorsanız.. yok .sositososito.. yalnızlık bekler o zaman sizi...

3-5 saatlik zevk için... beni kaybedeceğini aklının ucundan gecirmemiş kıt akıllı....

aldatılan bayanların soyledigi bir soz bu herkes aynı degildirki bunada inanmıyorum ben :eek:lmaz:

aldatmanın tek nedeni kişilerin arayış içinde olmalarıdır kadın erkek farketmez aldatan kadın yok mu sanki ? .

benımde bır tanıdıgım kişi var ablamın bir arkadaşı şehirdışına yada yurtdışına ne zaman gitse iş için adam kadınların hediye olarak yollandığı tarzda otellerde kalıyor ve eskiden çalışan artık evde olan bir eşi, adamın çok iyi bir işi var.ve adamın söylediği şey ben eşimi cinsel olarak tatmin edemiyorum,ona karşı ezikliğimi başka kadınlar ile birlikte olarak düzeltiyorum dıyor.
bıde erkeklerın kendılerını ezik olarak hissetmeleri var .
2.benim tanıdıgım bazı ınsanlar var ayın 15 gunu yurtdışında aynı ayın 1 haftası başka şehirdeler iş için karıları ile aralarında artık hıcbır dıyalog kalmıyor.yabancılaşıyorlar doğal olarak başka barda veya çeşitli yerlerde karşılaştıkları kadınlar ıle karılarını aldatıyorlar ve ben bu olayda suç bulmuyorum bir şekilde adam ihtıyaçlarını gidermek zorunda.
3.karılarının çeşitli ev içerisindeki huzursuzluk yaşatmaları sebebi ile mutluluğu başka yerlerde aramalarıda söz konusu olabiliyor.
4.eskiden eşler birbirlerini tanımadan evlenmiş olabiliyor adam dışarıda çok sosyal iken kadın ev ve çocuklar arasında kendını unutuyor ve erkeğe karşı pasif rol oynuyor.doğal olarak adam onu zayıf olarak görüyor.aynı düşünce eşleri çalışmayan erkeklerdede var karım çalışmıyor nasıl olsa bana karşı mecbur.

bır sekılde erkeklerın bız kadınları aldatmalarının altında da bızım yarattığımız bazı durumlar var.ve çok haklılar ben hiç görmedim ki karısı çok bakımlı,çok anlayışlı,kariyerı ve işi var.eşine karşı ilgili hala ilk günkü gibi olupta aldatan erkek.

3-5 saatlik zevk için... beni kaybedeceğini aklının ucundan gecirmemiş kıt akıllı
....

Böyle bir şeye inanmıyorum...Hayatımdaki erkek illa ki beni aldatacak diyen paranoyak düşünceler insanı yıpratır..Hiç bir ihtimal hakkında kesin konuşmamak gerek,her erkek bir değildir..

Aldatan sadece erkek midir? Bu haksız bir düşünce olur. Aldatan erkek yaptığı bu eyle mi sanırsam istese bile tek başına yapamıyor değil mi?

az önce işyerinde birkaç erkekle tartıştım aldatma üzerine diyorlarki her erkek %100 aldatır bundan kaçış yoktur ben bir yıllık evliyim eşime çok güveniyorum niye yalan söyliyim yapacağına inanmıyorum ama diyorlarki sen öyle san ne yani sonumuz mutlaka ve mutlaka aldatılmakmı bunu yapmayan erkek yokmu Allah aşkına Allah korkusu olan erkeklerdemi yapar bunu neymiş erkeklerin genlerinde varmış yapmazsa sakatmış belliki kendileri defalarca aldatmış zaten bunun adı zina günahı büyük biz evli bayanlar olarak eninde sonunda mutlaka aldatılacazmı yani bunun birgün kesinlikle olacağını düşünmek çok yıpratıcı kötü bir duygu siz ne düşünüyorsunuz her erkek mutlaka aldatırmı?

az önce işyerinde birkaç erkekle tartıştım aldatma üzerine diyorlarki her erkek %100 aldatır bundan kaçış yoktur ben bir yıllık evliyim eşime çok güveniyorum niye yalan söyliyim yapacağına inanmıyorum ama diyorlarki sen öyle san ne yani sonumuz mutlaka ve mutlaka aldatılmakmı bunu yapmayan erkek yokmu Allah aşkına Allah korkusu olan erkeklerdemi yapar bunu neymiş erkeklerin genlerinde varmış yapmazsa sakatmış belliki kendileri defalarca aldatmış zaten bunun adı zina günahı büyük biz evli bayanlar olarak eninde sonunda mutlaka aldatılacazmı yani bunun birgün kesinlikle olacağını düşünmek çok yıpratıcı kötü bir duygu siz ne düşünüyorsunuz her erkek mutlaka aldatırmı?

kişi nasılsa karsıdakinide oyle biliyor işte aldatan bir kadın da cıkıp kendini temizlemek adına butun kadınlar aldatır da diyebilir ama oyle degil

Böyle düşüncelerin sizi üzmesine izin vermeyin..Bu insanlar kendi yetersizliklerini kapamak için her erkek aldatır deyip sıyrılırlar işin içinden..Allah korkusundan önce içinde azıcık insanlık olan biri bu yolu tercih etmez..Aldatan kadınlar yok mu,var ; ee şimdi hepimiz aldatıyor muyuz sevdiklerimizi ? Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler..

ben de her erkek aldatır fikrine katılmıyorum...
bu aldatanın şahsına ait bir uydurmacadır
her erkek aldatır demek her erkek şeref yoksunudur demek
bunu da her erkeğe mal edemeyiz...

mesela benım babam hayatı boyunca 1 kadına yan gözle bıle bakmamıştır annem ıle evlendıkten sonra.
annemle evlenene kadar yaşayacağını yaşamış,annemle tanışmış nikah masasında tüm çapkınlıklarını bırakmış ve tam anlamıyla bır ev babası olmuş duruumda.kesınlıkle anneme olan aşkı her geçen gün artan durumda evet vardır ama onlarda istisnadır.

o bey diyorki sen bayansın ben eşini senden daha iyi tanıırm sonuçta ben erkeğim erkeklerin bakış açısını sendne daha iyi bilirim bu erkek güdüsü aldatmayan erkek olamaz diyor o kadar eminlerki kendilerinden diğeride diyorki şimdi şu işyerine güzel herkese cilve yapan bi kadın gelse erkeklerin üstüne atlasa o kadınla beraber olmayacak erkek yoktur iğrenç bunlar yaa erkekler bu kadar pislik karaktertsiz ya biz kadın olarak böyle düşünüyoruz belkide kendimizi avutuyoruz konuşmanın üstüne şirketin avukatı geldi oda bayan demezmi evet doğru baktığım duruşmalardan biliyorum erkeklerin &99.99 u aldatır ben kocamada güvenmem diyor eşide avukat diyormuş ben ankaraya duruşmaya gidiyorum nerden bileyim oraya gittiğini diyor bana diyorki 24 saat kocanın yanındamısın nerden bileceksin? bunları çok kafama takmıyorum ama o kadar emin konuşuyolarki gelde ayıkla pirincin taşını siz ne düşünüyorsunuz?

hayata ama nerden biliyorsun babanın aldatmadığını bunlar gizli yapılan işler umarım yapmamıştır ama ne bileyim inancımı yitirmeye başladım!!!!

X