Erkekler (İlginç erkek modeli)

Adresinizi nereden biliyor peki?
Bence bu arkadaşın canı karantinada baya sıkılmış 5 sene önce görüştüğü kişilere bile ulaştığına göre...

Biri beni geçiştirse anlarım
Şu msjları okusam beni geçiştiriyor derim
Tabi erkek olunca sanırım kız Naz yapıyor diyorlar
Neyse ne atar niye yapıyor
O kim ki
Sevgilin mi neyin ?
Sil engelle ya
Hiç sevmem böyle tipleri

Burda tuhaf olan sizsiniz. İstemiyorsanız cevao vermezdiniz ve kahve mesajina istemiyorum derdiniz. Insanlari gecistireceginize kesin sonuc veren cevap verirseniz konular bu kadar uzamaz.

Ya o değilde kahveyi sen yapıp indircektin herhalde. Çünkü bizim burda çay içmeye yer yok heryer kapalı çünkü

Bir kişi, başka bir kişinin herhangi bi davetine "bakarız", "yoğunum", "başka zaman" gibi kalıplarla cevap veriyorsa davette bulunan kişi işbu teklifini yinelenmemeli, yeni davetin söz konusu cevapları veren kişi tarafından yapılmasını beklemelidir.

Eğer tarafınıza bu şekilde bi davet ulaşmazsa, biliniz ki davet ettiğiniz kişi doğrudan hayır demeyi bilmeyen veya beceremeyen bir kişidir. Kendi nezaket kalıpları çerçevesinde davetinizi geri çevirmiştir. Böyle durumlarda ısrarcı davranışlarda bulunmak insani değerlerle bağdaşmadığı gibi ceza hukuku anlamında da suç teşkil etmektedir.

Bu şekilde uyarı yazıları hazırlatıp yollara, köprülere, il sınırı tabelalarının yanına astırabilir, Acun'un yarışmalarında sponsorlu reklam olarak yayınlatıp geniş kitlelere ulaşabiliriz bence

Bence tuhaf olan sizsiniz. Hem adama yeşil ışık yakıyorsunuz hem de ben geçiştirmiştim aslımda ne bu ısrar diyorsunuz. Flörtöz davrandığınız için (cevaplarınızla) adam doğal olarak naz yaptığınızı düşünmüş. Evinize kadar gelmesi abartı olmuş ama

Adam a aşksızlık vurmuş birde sen vurmuşsun normaldir dengesiz davranması. Enerji alamadıysanız direk söyleyin kahve içmekte seninle görüşmekte istemiyorum diye

Nekadar harikasınız Bütün olay bu aslında.. Ben birine kahve içelimi desem o içelim dıyene kadar sormazdım tekrar belkıde yazmazdım.. Ama tabi bu ben.. Sonra olay bukadar buyuyunce düşünüyorum da nazlanma olarak algılanmış olabılır..

Onun yaptığı çok saçmaymış ama bence sizde keşke istemiyorsanız ve hayır diyemiyorsanızda pandemi sebebiyle kimseyle görüşmüyorum kusura bakma vs deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…