- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
Ya o değilde kahveyi sen yapıp indircektin herhalde. Çünkü bizim burda çay içmeye yer yok heryer kapalı çünküMerhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Bi dönem biriki defa gorustugum biri oldu (Hiçbir anlamda bişey yaşanmadı) ..
Rahat 5yıl olmuştur kendisini gormedim.. Sosyal medya üzerinden merhaba yazdı cevap verdim nasılsın iyimisin standart konuşma sonrası bi kahve içelim dedi ve olur bakarız cevabı verdim kendisine.
Ertesi gün ne oldu kahve içecektik yazmadın birşey yazdı işlerim var yoğunum dedim..
Bugun yine aynı şekilde kahve ? Hiç cevap vermedim..
Akşam oldu aradı beni .. Noldu kahve ? yoğunum dedim ya dedim iyi tamam yarın olur haftaya olur ozaman deyince dayanamadım güldüm ille içilecek galiba bu kahve dedim kapatık. yarım saat sonra in aşağa senin ordayım konuşacaz çocukmu var senın karşında geçiştiriyosun adam yerine koyup cevap vermıyosun mesajı.. Şoka girdim resmen ben kendimce yani kibarca hayır içmicem dıyemedığımden geçiştiriyorum.. Ama sanıyorum karşı taraf nazlanma olarak algıladı .. indim aşağa kahve içemedik ama guzel kavga ettikinsan gibi cevap versen gelmezdim demez mi bana insanlığımdan oldu zaten deyip girdim içeri .. bi saat sonra yine mesaj napıyosun kufur eder mi... engelledim ben bunu başıma bela olurmu bılemıyorum yine gelme ihtimali yuksek .. beynim yandı kızlar nasıl davranmam gerek kestiremıyorum..?
Bir kişi, başka bir kişinin herhangi bi davetine "bakarız", "yoğunum", "başka zaman" gibi kalıplarla cevap veriyorsa davette bulunan kişi işbu teklifini yinelenmemeli, yeni davetin söz konusu cevapları veren kişi tarafından yapılmasını beklemelidir.Merhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Rahat 5yıl olmuştur kendisini gormedim.. Sosyal medya üzerinden merhaba yazdı cevap verdim nasılsın iyimisin standart konuşma sonrası bi kahve içelim dedi ve olur bakarız cevabı verdim kendisine.
Ertesi gün ne oldu kahve içecektik yazmadın birşey yazdı işlerim var yoğunum dedim..
Akşam oldu aradı beni .. Noldu kahve ? yoğunum dedim ya dedim iyi tamam yarın olur haftaya olur ozaman deyince dayanamadım güldüm ille içilecek galiba bu kahve dedim kapatık. yarım saat sonra in aşağa senin ordayım konuşacaz çocukmu var senın karşında geçiştiriyosun adam yerine koyup cevap vermıyosun mesajı.. Şoka girdim resmen ben kendimce yani kibarca hayır içmicem dıyemedığımden geçiştiriyorum.. Ama sanıyorum karşı taraf nazlanma olarak algıladı .. indim aşağa kahve içemedik ama guzel kavga ettikinsan gibi cevap versen gelmezdim demez mi bana insanlığımdan oldu zaten deyip girdim içeri .. bi saat sonra yine mesaj napıyosun kufur eder mi... engelledim ben bunu başıma bela olurmu bılemıyorum yine gelme ihtimali yuksek .. beynim yandı kızlar nasıl davranmam gerek kestiremıyorum..?
kahvenin anlamı goruşmek burda:)) Adam kahve canavarı degıldır herhaldeYa o değilde kahveyi sen yapıp indircektin herhalde. Çünkü bizim burda çay içmeye yer yok heryer kapalı çünkü
pardon napıyosun yazmış.. kufur eder gibi ben hissetim1 saat sonra attığı mesajda küfür mü etmiş anlamadım orayı ben
Nekadar harikasınızBir kişi, başka bir kişinin herhangi bi davetine "bakarız", "yoğunum", "başka zaman" gibi kalıplarla cevap veriyorsa davette bulunan kişi işbu teklifini yinelenmemeli, yeni davetin söz konusu cevapları veren kişi tarafından yapılmasını beklemelidir.
Eğer tarafınıza bu şekilde bi davet ulaşmazsa, biliniz ki davet ettiğiniz kişi doğrudan hayır demeyi bilmeyen veya beceremeyen bir kişidir. Kendi nezaket kalıpları çerçevesinde davetinizi geri çevirmiştir. Böyle durumlarda ısrarcı davranışlarda bulunmak insani değerlerle bağdaşmadığı gibi ceza hukuku anlamında da suç teşkil etmektedir.
Bu şekilde uyarı yazıları hazırlatıp yollara, köprülere, il sınırı tabelalarının yanına astırabilir, Acun'un yarışmalarında sponsorlu reklam olarak yayınlatıp geniş kitlelere ulaşabiliriz bence
Evet ama evde görüşmek.kahvenin anlamı goruşmek burda:)) Adam kahve canavarı degıldır herhalde
Kuzum adami.kaciracagiz derken uzaklastirma anlaminda yoksa sirtlayip goturmeyecegizçok yapışın ona. çok aşık oldum sana yapın herrr dk mesaj cekin ilgi bekleyin, soğur kaçar :))
E adam evine kadar gelmiş.Yok hayır evde olmazdı bu
Onun yaptığı çok saçmaymış ama bence sizde keşke istemiyorsanız ve hayır diyemiyorsanızda pandemi sebebiyle kimseyle görüşmüyorum kusura bakma vs deseydinMerhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Adam kavgaya gelmişE adam evine kadar gelmiş.
İşte belki bi umut kahve yaparsın diye.Adam kavgaya gelmişşeyy gibi oldu biraz guzel birşey yazarım cevap vermezsin ama kufur ederım susmazsın
İşte burda olanda .. goruşmek için çıkmayan ama kavgaya çıkan bir ben :) Bir ihtimal düşünüyorum da acaba anladı da mı bu şekilde geldim in olduİşte belki bi umut kahve yaparsın diye.