Erkekler (İlginç erkek modeli)

Belali ve takintili bir tipe benziyor.
Uzak durun.
Tedbirli olun.
Bende çok sakin bir tip değilim şaşkınlıktan indim kafamı toplamış olsam asla inmezdim aşağa.. O an bile düşündüm hemen polisi aramayı ama rezil olmak istemedim .. bu şekilde biddaha beni asla çıkaramaz

Evlenmeden once bir arkadasim vasitasiyla biriyle tanistirildim. Ucumuz yemek yedik bir defa, o kadar. Cocuk beni sosyal medyadan buldu filan, ayni kahve muhabbeti dondu. Aslinda icim hic isinmamisti ama annem bi kere bi gorus dedigi icin e tamam iceriz bi kahve ama kiz kardesimin dugunune 10 gun var, yogunuz, dun sonrasi ben sana yazacagim demistim. Allahim her gun ama her gun darlamisti beni. Ortak arkadasa saygimdan nezaketimi bozmadim ama sinirden guluyordum artik. Tabi ki bu israrciliktan sonra o kahve asla icilmedi :))))

Sizin versiyon da az ruh hastasi degilmis. Tekrar karsiniza cikarsa edepsizlesin bence, haddini bilsin herkes. Bu yaptigin tacize giriyor sikayet ederim'e kadar goturun.

Adam Abaza. Siz de komiksiniz. Kibarlık yapılacak zaman mı? İstemeyen insan da niye mesajlara cevap yazar bakarız falan der anlamam. Baştan ilk mesaja cevap yazmayacaktınz. Adam zaten iğrenç duruyor.

Adam Abaza. Siz de komiksiniz. Kibarlık yapılacak zaman mı? İstemeyen insan da niye mesajlara cevap yazar bakarız falan der anlamam. Baştan ilk mesaja cevap yazmayacaktınz. Adam zaten iğrenç duruyor.
Yaa tanıdıgınız biri mesaj atıyor nezaketir bu cevaplamak komiklik neden olsun.. E beklemıyodum yinede kahve teklıfı geldi gelebılır .. Her bakarız dediğimiz şeyi yapıyomuyuz.. Teklıf okeydir ısrara girmesin sadece..

Ben anlamiyorum ki bu insanlari ; mesafe koyarak istemediginizi belli etmenize ragmen neden bu kadar ısrar ederler? Gurursuzluk mu desem,anlayis kitligi mi desem,ya da bile bile yapilmis bir baski mi desem.Baski yani bence bu.Bi insan istenmediğini anlayabilmeli. Anlamiyorsa gercekten uzak durun,tehlike o zaman başlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…