- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.369
Ben diyorum işte, adam eve buyur edilmeyi bekliyor. İnanmıyorlar.Dışarıda yer yokkine.
ev ziyareti hiç olacak iş değilBen diyorum işte, adam eve buyur edilmeyi bekliyor. İnanmıyorlar.
Bende çok sakin bir tip değilim şaşkınlıktan indim kafamı toplamış olsam asla inmezdim aşağa.. O an bile düşündüm hemen polisi aramayı ama rezil olmak istemedim .. bu şekilde biddaha beni asla çıkaramazBelali ve takintili bir tipe benziyor.
Uzak durun.
Tedbirli olun.
Adam Abaza. Siz de komiksiniz. Kibarlık yapılacak zaman mı? İstemeyen insan da niye mesajlara cevap yazar bakarız falan der anlamam. Baştan ilk mesaja cevap yazmayacaktınz. Adam zaten iğrenç duruyor.Merhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Bi dönem biriki defa gorustugum biri oldu (Hiçbir anlamda bişey yaşanmadı) ..
Rahat 5yıl olmuştur kendisini gormedim.. Sosyal medya üzerinden merhaba yazdı cevap verdim nasılsın iyimisin standart konuşma sonrası bi kahve içelim dedi ve olur bakarız cevabı verdim kendisine.
Ertesi gün ne oldu kahve içecektik yazmadın birşey yazdı işlerim var yoğunum dedim..
Bugun yine aynı şekilde kahve ? Hiç cevap vermedim..
Akşam oldu aradı beni .. Noldu kahve ? yoğunum dedim ya dedim iyi tamam yarın olur haftaya olur ozaman deyince dayanamadım güldüm ille içilecek galiba bu kahve dedim kapatık. yarım saat sonra in aşağa senin ordayım konuşacaz çocukmu var senın karşında geçiştiriyosun adam yerine koyup cevap vermıyosun mesajı.. Şoka girdim resmen ben kendimce yani kibarca hayır içmicem dıyemedığımden geçiştiriyorum.. Ama sanıyorum karşı taraf nazlanma olarak algıladı .. indim aşağa kahve içemedik ama guzel kavga ettikinsan gibi cevap versen gelmezdim demez mi bana insanlığımdan oldu zaten deyip girdim içeri .. bi saat sonra yine mesaj napıyosun kufur eder mi... engelledim ben bunu başıma bela olurmu bılemıyorum yine gelme ihtimali yuksek .. beynim yandı kızlar nasıl davranmam gerek kestiremıyorum..?
Yaa tanıdıgınız biri mesaj atıyor nezaketir bu cevaplamak komiklik neden olsun.. E beklemıyodum yinede kahve teklıfı geldi gelebılır .. Her bakarız dediğimiz şeyi yapıyomuyuz.. Teklıf okeydir ısrara girmesin sadece..Adam Abaza. Siz de komiksiniz. Kibarlık yapılacak zaman mı? İstemeyen insan da niye mesajlara cevap yazar bakarız falan der anlamam. Baştan ilk mesaja cevap yazmayacaktınz. Adam zaten iğrenç duruyor.
Abaza abaza abaza herifBen diyorum işte, adam eve buyur edilmeyi bekliyor. İnanmıyorlar.
Ben anlamiyorum ki bu insanlari ; mesafe koyarak istemediginizi belli etmenize ragmen neden bu kadar ısrar ederler? Gurursuzluk mu desem,anlayis kitligi mi desem,ya da bile bile yapilmis bir baski mi desem.Baski yani bence bu.Bi insan istenmediğini anlayabilmeli. Anlamiyorsa gercekten uzak durun,tehlike o zaman başlar işte.Merhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Bi dönem biriki defa gorustugum biri oldu (Hiçbir anlamda bişey yaşanmadı) ..
Rahat 5yıl olmuştur kendisini gormedim.. Sosyal medya üzerinden merhaba yazdı cevap verdim nasılsın iyimisin standart konuşma sonrası bi kahve içelim dedi ve olur bakarız cevabı verdim kendisine.
Ertesi gün ne oldu kahve içecektik yazmadın birşey yazdı işlerim var yoğunum dedim..
Bugun yine aynı şekilde kahve ? Hiç cevap vermedim..
Akşam oldu aradı beni .. Noldu kahve ? yoğunum dedim ya dedim iyi tamam yarın olur haftaya olur ozaman deyince dayanamadım güldüm ille içilecek galiba bu kahve dedim kapatık. yarım saat sonra in aşağa senin ordayım konuşacaz çocukmu var senın karşında geçiştiriyosun adam yerine koyup cevap vermıyosun mesajı.. Şoka girdim resmen ben kendimce yani kibarca hayır içmicem dıyemedığımden geçiştiriyorum.. Ama sanıyorum karşı taraf nazlanma olarak algıladı .. indim aşağa kahve içemedik ama guzel kavga ettikinsan gibi cevap versen gelmezdim demez mi bana insanlığımdan oldu zaten deyip girdim içeri .. bi saat sonra yine mesaj napıyosun kufur eder mi... engelledim ben bunu başıma bela olurmu bılemıyorum yine gelme ihtimali yuksek .. beynim yandı kızlar nasıl davranmam gerek kestiremıyorum..?