- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
O bi çeşit Hollywood tribine girmiş olabilir. Hani kim bilir yine hangi havadan sudan sebepten mutsuz dedigimiz asık suratlı esas kız bezgin bezgin evinde takılırken bi anda telefonuna bi mesaj gelir, sonra camdan dışarı bakar ve aşağıda maceracı, cool, karizmatik, bana hayır diyemezsin tavırlarındaki badboy abimizi görür. Sonra heyecanla bi gülümser, koşarak aşağıya iner, kar yagarken ellerinde karton kahve bardaklarıyla yürüyüş yaparlar falan.
Hih iste sizin beyefendi de karantinada izleyecegi diziler bitince romantik komedilere ya da genclik dizilerine sardıysa biraz ayarını şaşırmış olabilir bünyeleri alışkın degil zira; dirilis osman, kurulus ertugrul izlerken gaza gelip tencere tavayla savasa giden amcalara baglayabiliyolar. canınızı sıkmayın, fazla ciddiye de almayın
Hih iste sizin beyefendi de karantinada izleyecegi diziler bitince romantik komedilere ya da genclik dizilerine sardıysa biraz ayarını şaşırmış olabilir bünyeleri alışkın degil zira; dirilis osman, kurulus ertugrul izlerken gaza gelip tencere tavayla savasa giden amcalara baglayabiliyolar. canınızı sıkmayın, fazla ciddiye de almayın
Nekadar harikasınız Bütün olay bu aslında.. Ben birine kahve içelimi desem o içelim dıyene kadar sormazdım tekrar belkıde yazmazdım.. Ama tabi bu ben.. Sonra olay bukadar buyuyunce düşünüyorum da nazlanma olarak algılanmış olabılır..