Erkekler (İlginç erkek modeli)

O bi çeşit Hollywood tribine girmiş olabilir. Hani kim bilir yine hangi havadan sudan sebepten mutsuz dedigimiz asık suratlı esas kız bezgin bezgin evinde takılırken bi anda telefonuna bi mesaj gelir, sonra camdan dışarı bakar ve aşağıda maceracı, cool, karizmatik, bana hayır diyemezsin tavırlarındaki badboy abimizi görür. Sonra heyecanla bi gülümser, koşarak aşağıya iner, kar yagarken ellerinde karton kahve bardaklarıyla yürüyüş yaparlar falan.

Hih iste sizin beyefendi de karantinada izleyecegi diziler bitince romantik komedilere ya da genclik dizilerine sardıysa biraz ayarını şaşırmış olabilir bünyeleri alışkın degil zira; dirilis osman, kurulus ertugrul izlerken gaza gelip tencere tavayla savasa giden amcalara baglayabiliyolar. canınızı sıkmayın, fazla ciddiye de almayın

Şu koyu yeri evine buyur eder, şekerli bir kahve hazırlar, dipdibe oturup koyu bir muhabbet eşliğinde içerler.

Diye değiştirelim.

Şu koyu yeri evine buyur eder, şekerli bir kahve hazırlar, dipdibe oturup koyu bir muhabbet eşliğinde içerler.

Diye değiştirelim.
O da olur, sizi mi kıracağım Ama konu sahibinin anlatımından benim çıkardığım sonuç abi niyeti bozmuş, yersiz bi enerji yüklemesi var ki soluğu kapılarda almış, romantik komedi diye girip de konulu/konusuz filmlerden çıkmayayım dedim

Abii çok gezmiş çok görmüş bir yere faydalı olamamış birde dönmüş 5yıl oncelerine kadar burda denıyeyım demiş.. Bende hayatım boyunca hep seçilmiş kişileri çektim kendime bu bingo da yine bana..

Netlik her zaman candır. Bence sizde bundan sonra net olun.İstemiyorsanız ben kahve içmek istemiyorum dersiniz olur biter. Sonrada uğraşmak böyle sülük tiplerle uğraşmak zorunda kalmazsınız işte.

pardon napıyosun yazmış.. kufur eder gibi ben hissetim
Sizin tek hatanız evinizin önüne gelince asagi inmek olmuş. Görüşmek istemediğim biri evimin önüne emrivaki bir şekilde geldiyse bu bir nevi tacizdir. Geldiği gibi dönecekti. Naz yapıyorsunuz sanmış aklınca embesil.

Daha ortada bir şey yokken çat kapı gelen insan ilerde sevgili olsanız burnunuzdan getirir. Sümük gibi yapışır kurtulamazsiniz o yüzden bir daha aramaya, mesaj atmaya kalkarsa net olun. Bahaneniz de hazır işte. Çok sert olmayan ama kesin bir dille, böyle emrivakilerden hiç hoşlanmadiginizi, bir daha görüşmeye gerek olmadığını ifade edip hoşçakal deyin.

lara böyle tiplere net olun, bende de vardı böyle bir tane. genel olarak erkeklere net olmak lazım, kafaları gerçekten biz gibi çalışmıyor. hatta belki kapına kadar gelince sen naz yaptığın için daha bile hoşuna gider diye düşünmüştür. yani naz olarak algılıyorlar, hemcinslerimizde de suç var, daha net olmalıyız.

Konun uzerinden biraz zaman gectı eve girer girmez engelledim kendisini.. ertesi gün evden çıktım markete girdim marketin ordaydı ki orda ne iş vardı anlam veremedim bugun yine geçiştik benim eve yakın düzenli goruyorum onu çok alakasız ama tesaduf değil bence.. görmemezlikten geldim kendisini bakalım.

Ne kahveymis ya. Yalniz adamdaki de ne ısrar.. bir de evin oralarda dolasmalar falan..Takintili midir nedir? Sapik midir deli midir nedir? Ne anlamaz tipmiş.

Şu mesajdan sonra adamdan biraz korktum açıkçası. Reddilmeyi gururuna yediremeyen bir saplantılı ruh hastası olabilir mi? Çünkü bu davranışı bana sağlıklı gelmedi. Zaten taa 5 yıl önceki insana yazmak bile saçmalık bence. Karantinada canı sıkıldı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…