- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
Çoğu kahve zinciri al-götür hizmeti veriyor. Ama kahveyi kıç donduran bir havada nasıl içerler, o da ayrı bir mesele.Kahveyi nerede içecektinşz kapalı değil mi kafeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu kahve zinciri al-götür hizmeti veriyor. Ama kahveyi kıç donduran bir havada nasıl içerler, o da ayrı bir mesele.Kahveyi nerede içecektinşz kapalı değil mi kafeler
Çoğu kahve zinciri al-götür hizmeti veriyor. Ama kahveyi kıç donduran bir havada nasıl içerler, o da ayrı bir mesele.
Siz eğer hiç oyalanmadan ve net bir cümleyle o adamı reddetmiş olsaydınız, böyle uzatmalı ısrarı ve ardından gelen kavgayı yaşamazdınız.
Ama kavgadan sonra adamın size hâlâ mesaj atması da acayip.
Direkt "seninle görüşmek istemiyorum, bir daha bana mesaj atma" demek bu kadar zor olmamalı.
Tanışıyor oldugumuz için mesajına cevap verme gereği hissetim.. Burda oldugunuda bılmıyodum ki kahve teklıfıde beklemıyodumSiz eğer hiç oyalanmadan ve net bir cümleyle o adamı reddetmiş olsaydınız, böyle uzatmalı ısrarı ve ardından gelen kavgayı yaşamazdınız.
Ama kavgadan sonra adamın size hâlâ mesaj atması da acayip.
Direkt "seninle görüşmek istemiyorum, bir daha bana mesaj atma" demek bu kadar zor olmamalı.
adamla guzel guzel mesajlasıyormussunuz bı kahve ıcelım demıs sız sankı tamam ama suan musaıt degılım sonra der gıbı ertelemıssınız o anlamda gecıstırmıssınızMerhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Bi dönem biriki defa gorustugum biri oldu (Hiçbir anlamda bişey yaşanmadı) ..
Rahat 5yıl olmuştur kendisini gormedim.. Sosyal medya üzerinden merhaba yazdı cevap verdim nasılsın iyimisin standart konuşma sonrası bi kahve içelim dedi ve olur bakarız cevabı verdim kendisine.
Ertesi gün ne oldu kahve içecektik yazmadın birşey yazdı işlerim var yoğunum dedim..
Bugun yine aynı şekilde kahve ? Hiç cevap vermedim..
Akşam oldu aradı beni .. Noldu kahve ? yoğunum dedim ya dedim iyi tamam yarın olur haftaya olur ozaman deyince dayanamadım güldüm ille içilecek galiba bu kahve dedim kapatık. yarım saat sonra in aşağa senin ordayım konuşacaz çocukmu var senın karşında geçiştiriyosun adam yerine koyup cevap vermıyosun mesajı.. Şoka girdim resmen ben kendimce yani kibarca hayır içmicem dıyemedığımden geçiştiriyorum.. Ama sanıyorum karşı taraf nazlanma olarak algıladı .. indim aşağa kahve içemedik ama guzel kavga ettik insan gibi cevap versen gelmezdim demez mi bana insanlığımdan oldu zaten deyip girdim içeri .. bi saat sonra yine mesaj napıyosun kufur eder mi... engelledim ben bunu başıma bela olurmu bılemıyorum yine gelme ihtimali yuksek .. beynim yandı kızlar nasıl davranmam gerek kestiremıyorum..?
Actığım konuda kahve reklaamlık oldu tam.. Sanırım kahve (gorusmek konuşmak çıkmak) giibi anlam taşıyorÇoğu kahve zinciri al-götür hizmeti veriyor. Ama kahveyi kıç donduran bir havada nasıl içerler, o da ayrı bir mesele.
yok ya kısa surelı mesajla hemen bır kahveyle sevgılı olunmaz yanı cıkmıs olmazdınız eskı arkadaslar bı yerde kahve ıcmıs olurdunuz sadeceActığım konuda kahve reklaamlık oldu tam.. Sanırım kahve (gorusmek konuşmak çıkmak) giibi anlam taşıyor
Mesajım karışık oldu, tekrar yazıyorum. Adam sizinle görüşmek istediği için, rüyaya giren ak sakallı dede gibi "kahve? kahve?" diye tutturmuş. :))Actığım konuda kahve reklaamlık oldu tam.. Sanırım kahve (gorusmek konuşmak çıkmak) giibi anlam taşıyor
Tabiki de bir kahveyle sevgili olunmaz.. İçimden gelmedi sadece iletişim kopmuş eskiye dönersem ne arkadaşımdı ne sevgiliydik.. Yazdığında zaten kahve teklıfı beklemıyodum..yok ya kısa surelı mesajla hemen bır kahveyle sevgılı olunmaz yanı cıkmıs olmazdınız eskı arkadaslar bı yerde kahve ıcmıs olurdunuz sadece
zaten corona var hemde adam tuhaf cıktı ısabet olmus ıyıkı de boyle olmus degısık oldugunu gordunuz bu sayede :)
Ama belirsiz cevaplar verirseniz erkekler bunu "a işi var, sonra yazayım, hâlâ bir şansım var" olarak algılıyor.Tanışıyor oldugumuz için mesajına cevap verme gereği hissetim.. Burda oldugunuda bılmıyodum ki kahve teklıfıde beklemıyodum
Çıkmak goruşmek için evet:)Mesajım karışık oldu, tekrar yazıyorum. Adam sizinle görüşmek istediği için, rüyaya giren ak sakallı dede gibi "kahve? kahve?" diye tutturmuş. :))
Yani, olayı çıkmayı vardırmak istemiş kendince. :) İçinize sinmediyse tamamen uzak durun. Çünkü normal iletişime devam etseniz bile size yanaşmak isteyecektir. Kartlarınızı açık oynayın ama.Çıkmak goruşmek için evet:)