Erkekler (İlginç erkek modeli)

Kahvesizlik başına vurmuş adamın.

İstemediğinizi net bir şekilde söylemeliydiniz
Nazlanmış gibi olmuşsunuz
Karşı tarafında davranışları hiç doğru değil ama bence net olmadığınız için olmuş bu olaylar

Adam ayı da, sizde de kabahat var.
hayırsa hayir deyin. Böyle bir isteğiniz yoksa 'tabii ya,bakariz' gibi şeyler niye söylüyorsunuz?
Net olmamış, açık kapı bırakmış ve umit vermissiniz.
Bir tweet vardı ya geçenlerde, 'ayip olmasın diye hayır gelmeyeceğim diyeyemeyen ama o gün gelmeyip daha çok ayıp eden insanların ülkesi' diye. Ne kadar haklı olduğunu bu konuda da görmüş oldum
Ayıp olmasın diye 'hii,inşallah,hihi,bakariz' falan demek ve asla görüşmemek bence çok daha ayıp bir davranış.
En azından sonraki hayatinizda daha dikkat edersiniz belki

Israr niyetin ne olduğundan bağımsız tacizdir. Bunu erkekler anlayamadığı gibi, kadınlar da ısrar etsin de bir egom şişsin öyle kolay tamam demiyim uğraşsın biraz halleri yüzünden sağlıklı bir iletişim hak getire. Başınıza bela olacağını sanmıyorum.

Her yer kapalı bu pandemide nerede kahve içecekmişsiniz?Delimi ne ?Keşke hayır deseydın yada bu kadar ıstemıosan ıstemıyorum senı deseydınız keşke.

Yalnız nefret ederim ertelenmekten geçiştirilmekten. İstemiyordunuz madem kusura bakmayın çok yoğunum hiç vaktim yok demeliydiniz. Adam haklı çocuk mu var sizin karşınızda
Bu sizin düşünceniz işte ben kendimi koyuyorum onun yerine.. ben birine kahve içelim dedıysem içelim diyene kadar ikinci kez sormam belkide yazmam..

Bir bahane uydurmayın, eğer netseniz hayır diyin.

Siz eğer hiç oyalanmadan ve net bir cümleyle o adamı reddetmiş olsaydınız, böyle uzatmalı ısrarı ve ardından gelen kavgayı yaşamazdınız.
Ama kavgadan sonra adamın size hâlâ mesaj atması da acayip.
Direkt "seninle görüşmek istemiyorum, bir daha bana mesaj atma" demek bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…