düşünün birde içtiğimiYuh ne tuhaf adammış. Bence engelleyin, görmezden gelin gelirse. Hiç bulaşılacak bir tip değil.
Corona geKorona var deyin. Belki pozitifim deyin
Bende sonradan farkına vardım kendimden yola çıkarak .. Ben birine kahve içelim desem o içelim diyene kadar bidaha sormazdım belkide yazmazdım ..Bakarız diyeceğinize biraz daha net mi olmalıydınız sanki?
Adamın ısrarı çirkin ve anlaması gerekiyordu aslında♀
anlamamış demek.
siz de net olmadığınız için geçiştirmiş olmuşsunuz
Olur, bakarızCorona ge
Bende sonradan farkına vardım kendimden yola çıkarak .. Ben birine kahve içelim desem o içelim diyene kadar bidaha sormazdım belkide yazmazdım ..
Harika fikiirevden bir paket indirseydiniz keşke al zıkkımlan diye..
Birde çıkıp gelmesi belkide anladı olmayacagını uzatmaları oynuyorOlur, bakarız
Demenizi olumlu düşünüp tekrar sorması garip değil aslında.
sonrakiler garip :)
Çok doğru solıyosunuz .. ezmek istemedim yanii anlar sandım birde sert konuşmuş olsam duşunemıyorum ..Israrci tipler biraz da ezik oluyorlar ama şunu diyeyim hayır kahve icmek istemiyorum deseniz bu sefer noldu beni beğenmedin mi yakışıklı degil miyim neyimi beğenmedin gibi triplere basvururdu.
Ezmek değil de yogunum demeniz yeterli olur bence bir insan cok yoğunum/işim var diyorsa orada gecistirme vardir yani naz degil "seninle gorusesim yok" manasi taşır beyefendi bence karsi cinsle iletisim kurma konusunda da sıkıntılıÇok doğru solıyosunuz .. ezmek istemedim yanii anlar sandım birde sert konuşmuş olsam duşunemıyorum ..
evet yoğunum da demiştim.. Sıkıntılı bir tip belli.Ezmek değil de yogunum demeniz yeterli olur bence bir insan cok yoğunum/işim var diyorsa orada gecistirme vardir yani naz degil "seninle gorusesim yok" manasi taşır beyefendi bence karsi cinsle iletisim kurma konusunda da sıkıntılı