Erkekler (İlginç erkek modeli)

laram7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
90
91
Merhaba biraz sinirli birazda şaşkın bi şekilde konu açıyorum..
Bi dönem biriki defa gorustugum biri oldu (Hiçbir anlamda bişey yaşanmadı) ..
Rahat 5yıl olmuştur kendisini gormedim.. Sosyal medya üzerinden merhaba yazdı cevap verdim nasılsın iyimisin standart konuşma sonrası bi kahve içelim dedi ve olur bakarız cevabı verdim kendisine.
Ertesi gün ne oldu kahve içecektik yazmadın birşey yazdı işlerim var yoğunum dedim..
Bugun yine aynı şekilde kahve ? Hiç cevap vermedim..
Akşam oldu aradı beni .. Noldu kahve ? yoğunum dedim ya dedim iyi tamam yarın olur haftaya olur ozaman deyince dayanamadım güldüm ille içilecek galiba bu kahve dedim kapatık. yarım saat sonra in aşağa senin ordayım konuşacaz çocukmu var senın karşında geçiştiriyosun adam yerine koyup cevap vermıyosun mesajı.. Şoka girdim resmen ben kendimce yani kibarca hayır içmicem dıyemedığımden geçiştiriyorum.. Ama sanıyorum karşı taraf nazlanma olarak algıladı .. indim aşağa kahve içemedik ama guzel kavga ettik insan gibi cevap versen gelmezdim demez mi bana insanlığımdan oldu zaten deyip girdim içeri .. bi saat sonra yine mesaj napıyosun kufur eder mi... engelledim ben bunu başıma bela olurmu bılemıyorum yine gelme ihtimali yuksek .. beynim yandı kızlar nasıl davranmam gerek kestiremıyorum..?

Korona var deyin. Belki pozitifim deyin
Corona ge
Bende sonradan farkına vardım kendimden yola çıkarak .. Ben birine kahve içelim desem o içelim diyene kadar bidaha sormazdım belkide yazmazdım ..

Israrci tipler biraz da ezik oluyorlar ama şunu diyeyim hayır kahve icmek istemiyorum deseniz bu sefer noldu beni beğenmedin mi yakışıklı degil miyim neyimi beğenmedin gibi triplere basvururdu.
Çok doğru solıyosunuz .. ezmek istemedim yanii anlar sandım birde sert konuşmuş olsam duşunemıyorum ..

Çok doğru solıyosunuz .. ezmek istemedim yanii anlar sandım birde sert konuşmuş olsam duşunemıyorum ..
Ezmek değil de yogunum demeniz yeterli olur bence bir insan cok yoğunum/işim var diyorsa orada gecistirme vardir yani naz degil "seninle gorusesim yok" manasi taşır beyefendi bence karsi cinsle iletisim kurma konusunda da sıkıntılı

Yalnız nefret ederim ertelenmekten geçiştirilmekten. İstemiyordunuz madem kusura bakmayın çok yoğunum hiç vaktim yok demeliydiniz. Adam haklı çocuk mu var sizin karşınızda

evet yoğunum da demiştim.. Sıkıntılı bir tip belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…